Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Περίεργα και πρωτότυπα εξαρτήματα για το iPod...και όχι μόνο.



Έχουμε συναντήσει και παλιότερα ιδιόρρυθμες κατασκευαστικές δημιουργίες ηχείων εμπνευσμένες από μήλα αλλά αυτές οι περιπτώσεις έμοιαζαν με φτηνές πλαστικές απομιμήσεις σε σχέση με το νέο USB-powered Apple Speaker.

Εσωκλείοντας μια φρουτώδη έμπνευση, τα νέα ηχεία καλύπτονται από διαφανές πλαστικό το οποίο προσδίδει επιπλέον κομψότητα στη συσκευή.

Στα χαρακτηριστικά των ηχείων συμπεριλαμβάνονται κουμπιά για την ρύθμιση της έντασης αλλά και την ενεργοποίηση, μαγνήτες σε κάθε ακουστικό για εύκολη εφαρμογή, ένα δικάναλο ακουστικό σύστημα και συμβατότητα με iPods και άλλα φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής.

Το νέο σύστημα ηχείων USB-powered Apple έχει διαστάσεις 112mm x 104mm x 56mm και ανοίγει στα δυο πριν από κάθε χρήση.




Για εκείνους που έχουν την ανάγκη να βυθιστούν στις γλυκές μελωδίες της αγαπημένης τους μουσικής πριν κοιμηθούν, το μαξιλάρι Sound Asleep Pillow δείχνει να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αγορές.

Αυτό το άνετο μαξιλάρι έρχεται με ένα ηχείο θαμμένο βαθιά μέσα του ενώ η μουσική που αναπαράγει δεν γίνεται αντιληπτή παρά μόνο από εσάς που θα έχετε βολευτεί πάνω του.

Τα τραγούδια που θα ακούτε θα προέρχονται από το iPod σας ή από οποιοδήποτε συμβατό mp3 player χάρη στα ακουστικά που έχουν τοποθετηθεί στο ένα άκρο του μαξιλαριού.

Το νέο αυτό επινόημα πωλείται προς £19.99 ενώ είναι φτιαγμένο από μια ίση αναλογία βαμβακιού και πολυεστέρα.

πηγή:tech.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: