Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Θα γυριστεί ριάλιτι... για ν'αγοράσει ένα φίλο



Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από ένα τέτοιο άτομο.
Πρόκειται να γυριστεί ένα ριάλιτι αποκλειστικά για ν'αποκτήσει ένα καλύτερο φίλο η φίλη η Paris Hilton.Κάποιον που να μπορεί να τον εμπιστεύεται όπως λέει.

Έτσι νομίζεις κυρά μου ότι αποκτάει κανείς ένα φίλο; Και μάλιστα με το Φ κεφαλαίο πραγματικό Φίλο δηλαδή;
Δεν αγοράζονται τα πάντα, η φιλία είναι κάτι που αποκτιέται με κόπο, δοκιμάζεται στα χρόνια κι'αν είναι αληθινή κρατάει, αν όχι ξεφουσκώνει στην πρώτη δυσκολία.
Εσύ δεν ψάχνεις φίλους, αυλοκόλακες ψάχνεις να τονίσουν το κούφιο εγώ σου, ζητιάνους που θα τρέξουν σαν τα λιγούρια στα ψωροδόλλαρά σου, να σου γλείψουν το χέρι σαν τα σκυλιά που τους πετούν ξεροκόμματα.

Το ριάλιτι θα ονομάζεται «Paris Hilton's My New BFF» ,θα έχει δέκα επεισόδια και θα αρχίσει να γυρίζεται στο τέλος Μαΐου, στο Λος Άντζελες ενώ θα κάνει πρεμιέρα στο MTV, το φθινόπωρο.

Πως θα την ή τον, βρει;
Δεν θα ιδρώσει ψάχνοντας, άλλοι φυσικά θα κάνουν την δουλειά, άτομα αργόσχολα, κολλημένα πάνω στην οθόνη ενός pc, θα ελέγξουν τους υποψήφιους γλύφτες της και να ψηφίσουν τους πιο κατάλληλους για pet.
Οι ενδιαφερόμενοι(τρεχάτε λιγούρια) καλούνται να υποβάλλουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους στην ιστοσελίδα www.parisbff.com και οι επισκέπτες της θα αποφασίσουν για τη μοίρα τους.

Οι είκοσι φιναλίστ θα μετακομίσουν σε ένα σπίτι και θα μένουν μαζί με την Hilton για να μάθουν από την... ειδικό, «απλά κοριτσίστικα πράγματα», όπως η μόδα, τα πάρτι και τα ψώνια.
Με λίγα λόγια πως ξοδεύει ή μάλλον πετάει κανείς χρήματα που δεν κόπιασε ποτέ να τα βγάλει.

Όποιος και να είναι ο νικητής (άντρας ή γυναίκα)παίρνει εισιτήριο διαρκείας στην ακολουθία της πλούσιας αργόσχολης, για να μπαίνει free στα διάφορα πάρτυ της "υψηλής" κοινωνίας και στα prive club που έχουν.Πρόσεξε μόνο το λουρί που θα βάλεις στο σκυλάκι σου Paris μην είναι πολύ σφιχτό και το πνίγει, ή μη του ρίξεις κλωτσιά όταν το βαρεθείς για να το διώξεις, γιατί ξέρεις καμιά φορά και τα σκυλάκια του καναπέ μεταμορφώνονται σε ντόμπερμαν, και μπορεί αντί για γλυψιά να χάσεις κανένα δάκτυλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: