Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Μακάβριο gadget



Το Life Expectancy Timepiece είναι ένα ενδιαφέρον και ταυτόχρονα κάπως τρομακτικό αξεσουάρ το οποίο ίσως θα πρέπει να έχει στην κατοχή του καθένας από εμάς έτσι ώστε να μας υπενθυμίζει το πόσο εύθραυστη είναι η ανθρώπινη ζωή, χαρίζοντας μας ταυτόχρονα τη ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Το σύστημα αυτό εκμεταλλεύεται τους πίνακες εκτίμησης που χρησιμοποιούν οι ασφαλιστικές εταιρείες και με τη βοήθεια κάποιων υπολογισμών έχετε ένα εκτιμώμενο όριο ζωής.

Στη συνέχεια από το νούμερο αυτό ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση αρχίζοντας από τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες, τις εβδομάδες, του μήνες και τα χρόνια προκαλώντας όλο και περισσότερη αγωνία στο ιδιοκτήτη του για το χρόνο που περνάει ανεκμετάλλευτος.

Ευτυχώς η αντίστροφη αυτή μέτρηση είναι δυνατόν να σταματήσει μέσω ενός διακόπτη που μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία του και να μας χαρίσει λίγα λεπτά χαλαρότητας και ηρεμίας...

πηγή:tech.pathfinder.gr

-Θα θέλατε να το έχετε;
Εγώ πάντως όχι!!!Ας υπάρχει και λίγο μυστήριο για το πόσο θα κρατήσει η ζωή μας(αν εξαιρέσουμε το περιθώριο λάθους του μηχανήματος), δεν χρειάζεται ένα μηχάνημα να μας υπενθυμίζει συνέχεια το πόσο τρωτοί είμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: