Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Το άκρον άωτον του τατουάζ...



Τα τατουάζ είναι πολύ διαδεδομένα και γίνονται ακόμα και στα πιο απίθανα και απόκρυφα σημεία, αυτό όμως είναι ένα τατουάζ αλλιώτικο από τ'άλλα και πολύ επικίνδυνο.
Είναι τατουάζ πάνω στο βολβό του ματιού.Εκτός από το ανατριχιαστικό του θέματος, δεν βλέπω να υπάρχει και θέμα μια μπλε κηλίδα είναι.

"Ο Πόλι Ανστόπαμπλ από τον Καναδά είναι ο πρώτος εθελοντής και λάτρης του body-art που δέχτηκε να υποβληθεί σε αυτή την ανατριχιαστική διαδικασία.

Χρειάστηκαν σαράντα ενέσεις στο βολβό του ματιού μέχρι ο Πόλι να αποκτήσει επιτέλους το πολυπόθητο μπλε τατουάζ στο μάτι. Με το πέρας της διαδικασίας, ο ομολογουμένως γενναίος Πόλι δήλωσε πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα που του έκανε το τατουάζ αλλά επεσήμανε πως δεν θα πρέπει να επιχειρήσει κανείς να το κάνει σπίτι μόνος του.

«Η διαδικασία έγινε μετά από εκτενή έρευνα και πολύ ψάξιμο, από ανθρώπους που γνώριζαν πολύ καλά τους κινδύνους και τις ενδεχόμενες επιπλοκές ενός τέτοιου εγχειρήματος. Μην επιχειρήσει να το κάνει κανείς όμως μόνος του. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να χάσει ακόμα και την όρασή του. Ακόμα και εγώ, που τόλμησα να το κάνω, δεν ξέρω αν τελικά θα επουλωθεί το μάτι μου ή αν θα τυφλωθώ.»


πηγή:The Sun-news.pathfinder.gr "

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά

2 σχόλια:

Pan είπε...

Καλησπέρα.

Η τελευταία σου διαπίστωση
έχει προ πολλού ξεπεραστεί.

kakos lykos είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι πάντα επίκαιρη :)