Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Είναι άπλυτα τα πόδια σου; Πρόσεχε μη λαμπαδιάσεις!!!



Συχνό το φαινόμενο των άπλυτων ποδιών και το "άρωμά τους αλησμόνητο, ειδικά στις ηλικίες της εφηβείας, μόλις πιάσει η άνοιξη με κλειστό παράθυρο δεν μπορείς να σταθείς μέσα στη τάξη, όλοι γνωρίζουμε την απέχθεια που έχουν τα περισσότερα παιδιά (και πιο πολύ τ'αγόρια) για την ώρα του μπάνιου , παιδί- γάτα ένα και το αυτό, αισθάνονται το νερό σαν ένα καυστικό υγρό που μαζί με την μπίχλα θα τους αφαιρέσει και το δέρμα.
Και καλά θα πεις αυτά είναι παιδιά οι ορμόνες τους είναι τρελαμένες, κάνουν δεν κάνουν μπάνιο όλο και κάποιο "άρωμα" θ'αφήσουν στην ατμόσφαιρα.
Τι γίνεται όταν ένας μεγάλος έχει κόψει τις διπλωματικές σχέσεις με το σαπούνι;

Μία γυναίκα στην Κίνα πήρε δραστικά μέτρα, και ήταν και νιόπαντρη, απ' ότι φαίνεται ο σύζυγος δεν γνώριζε καν τι εστί σαπούνι, αλλά μετά από τα μέτρα της γυναίκας του δεν θα ξανακοιμηθεί ποτέ με άπλυτα πόδια, γιατί απλούστατα αποδήμησε εις Κύριον.


"Έκαψε ζωντανό τον σύζυγό της γιατί έπεσε να κοιμηθεί χωρίς να έχει πλύνει τα πόδια του!

Μια νιόπαντρη στην Κίνα έκαψε ζωντανό τον σύζυγό της, γιατί έπεσε στο κρεβάτι τους να κοιμηθεί χωρίς προηγουμένως να έχει πλύνει τα πόδια του, μετέδωσαν κινεζικά Μέσα Ενημέρωσης.

Το ζευγάρι φέρεται ότι είχε μαλώσει και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. «Ο Γουάνγκ και η σύζυγός του, Λούο, παντρεύτηκαν στις 2 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι καυγάδες για δευτερεύοντα θέματα ξεκίνησαν από τον μήνα του μέλιτος», σύμφωνα με το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, το ζευγάρι, από την επαρχία Χουμπέι, καυγάδισε και πάλι το βράδυ της 4ης Μαρτίου και για να ηρεμήσουν μοιράστηκαν ένα μπουκάλι λικέρ. Λίγο μετά, η Λούο είδε τον σύζυγό της να πηγαίνει για ύπνο χωρίς να έχει πλύνει τα πόδια του. Οργισμένη, αλλά και υπό την επήρεια του αλκοόλ, έβαλε φωτιά στα σεντόνια. Εκείνος ξύπνησε και άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν. Όμως, όταν η φωτιά επεκτάθηκε στην κρεβατοκάμαρα, η Λούο βγήκε από το δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα κι αφήνοντας έτσι τον σύζυγο να καεί ζωντανός.

πηγή:www.madata.gr "

Γι αυτό προσοχή, δεν είναι μόνο ποτό-οδήγηση θανατηφόρος συνδιασμός, είναι και ποτό-άπλυτα πόδια-θυμωμένη σύζυγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: