Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Προτάσεις για gadget



JABRA BT3030 BLUETOOTH

Ένα πανέμορφο bluetooth από την εταιρεία Jabra.
Η μουσική και η συνομιλία συναντούν τους δρόμους! Σχέδια ΤΑΠ Συνεχής ροή δεδομένων φωνητικών κλήσεων και μουσικής,ασύρματα 8 ώρες συνομιλία.
7 ώρες συνεχής αναπαραγωγή μουσικής.
230 ώρες χρόνος αναμονής.
Απαιτείται σύνδεση bluetooth με προφίλ A2DP.
Ακουστικά που μπορούν να αλλαχθούν.



Υπολογιστής Siafu ένα χρήσιμο εργαλείο

Το Siafu είναι ένα PC ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει σε ανθρώπους με απώλεια ή σοβαρά προβλήματα όρασης μια από τις πιο ενδιαφέρουσες υπολογιστικές εμπειρίες.

Η επιφάνεια του υπολογιστή εκμεταλλεύεται τις βασικές ιδιότητες ενός μαγνητισμένου ρευστού. Το υλικό αυτό έχει την ικανότητα να παίρνει οποιαδήποτε μορφή μέσω ενός ελεγχόμενου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που βοηθάει τη συσκευή να λειτουργεί ως μια επιφάνεια ανάγνωσης για τυφλούς αλλά και ως μέσο για την επίδειξη τρισδιάστατων φωτογραφιών.

Η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από το νέο Siafu είναι η ύπαρξη ενός συνθετικού παράγοντα ο οποίος κατέχει απεριόριστες δυνατότητες μορφοποίησης.

Το υλικό αυτό μπορεί να χάσει προς στιγμή την μοριακή του δομή αλλά μπορεί να αναδομηθεί όταν βρεθεί σε ένα ανάλογο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Εφόσον οι δυνάμεις που επενεργούν στο υλικό παραμένουν σταθερές, το υλικό θα διατηρήσει τη δομή του σταθερή, επιτρέποντας την ψηλάφηση χωρίς καμία ουσιαστική παραμόρφωση.

Ο υπολογιστής Siafu διατίθεται με ένα ενσωματωμένο σύστημα μικροφώνου, το οποίο παρέχει μια εναλλακτική λύση για την δαχτυλογράφηση. Το εξελιγμένο λογισμικό αναγνώρισης φωνής επιτρέπει στο χρήστη του να αποτυπώνει λέξεις στον υπολογιστή απλά μιλώντας.

Ο προηγμένος υπολογιστής εκτός των άλλων διαθέτει την ικανότητα απεικόνισης εικόνων, κειμένων ακόμα και ιστοσελίδων σε μια ανάγλυφη μορφή, κατάλληλη για ψηλάφιση.




iBird το ιπτάμενο gadget

Το iBird από την εταιρεία παιχνιδιών Silverlit του Χονγκ Κονγκ χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη στον τομέα της Αερομοντελιστικής.

Το νέο μοντέλο σκίζει τους αιθέρες όπως ένα πραγματικό πουλί προσομοιώνοντας την πραγματική κίνηση των φτερών του.

Το νέο μοντέλο iBird, το οποίο συνδυάζει τη τέχνη με την τεχνολογία, αποτελεί τη νέα γενιά αερομοντελισμού ενώ προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο ελέγχου και σταθερότητας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Απλό αλλά και διασκεδαστικό, το i-Bird είναι πανέτοιμο να πετάξει και ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες προσγειώσεις.

Το iBird:

Διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα
Μιμείται τη πτήση ενός πραγματικού πουλιού
Τροφοδοτείται από 4 x AA μπαταρίες
Απαιτείται μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1pc 3.7V

Δεν υπάρχουν σχόλια: