Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Ανθρώπινος εγκέφαλος...το μεγάλο μυστήριο



Πάνω που είχα συνέλθει από το χθεσινό σοκ, με την τύπισα που για να αισθάνεται ολοκληρωμένη ήθελε να της κόψουν τα πόδια, άλλη ανωμαλία εμφανίστηκε στο προσκήνιο!!!
Μία γυναίκα από την Γουίτσιτα στο Τέξας έκατσε στον "θρόνο" πριν δύο χρόνια και δεν έλεγε να σηκωθεί, μα τόσος "διαλογισμός" πια;
Ένα με τον "θρόνο" έγινε!!!
Να πως έχει αυτή η περιεργοπαραλογοθεότρελη ιστορία!!!


Οι αρχές σκέφτονται να απαγγείλουν κατηγορίες για την περίεργη υπόθεση μίας γυναίκας στη Γουίτσιτα, που παρέμεινε καθισμένη για δύο ολόκληρα χρόνια στην τουαλέτα του φίλου της. Όταν τελικά εκείνος αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία – μετά από δύο χρόνια – το σώμα της γυναίκας είχε κολλήσει στο κάθισμα.

Σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής, φαίνεται πως το δέρμα της 35χρονης γυναίκας είχε αναπτυχθεί γύρω από το κάθισμα. Αρχικά, αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια αλλά τελικά ο φίλος της και οι τηλεφωνήτριες του κέντρου άμεσης βοήθειας κατάφεραν να την μεταπείσουν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Χρειάστηκε να βγάλουμε με λοστό το κάθισμα της τουαλέτας για να μεταφερθεί μαζί της στο νοσοκομείο και να της το αφαιρέσουν εκεί,» δήλωσε ο σερίφης.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θα καταθέσουν την αναφορά τους στον εισαγγελέα την ερχόμενη εβδομάδα και εκείνος θα αποφασίσει αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον 36χρονο φίλο της γυναίκας.

«Δεν ήταν κολλημένη πάνω στο κάθισμα με κόλλα, ούτε ήταν δεμένη. Το σώμα της είχε κολλήσει με φυσικό τρόπο. Είναι πολύ δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Ακόμα και εγώ που ήμουν εκεί, δυσκολεύομαι να το πιστέψω,» δήλωσε ο σερίφης.

Ο φίλος της της πήγαινε φαγητό και νερό κάθε μέρα και της ζητούσε επανειλημμένως να βγει από την τουαλέτα. Η απάντησή της ήταν «Ίσως αύριο». Σύμφωνα με τον φίλο της, η 35χρονη απλά δεν ήθελε να βγει από την τουαλέτα. Εκείνος, αποφάσισε τελικά να καλέσει την αστυνομία στις 27 Φεβρουαρίου και να αναφέρει πως κάτι δεν πάει καλά με τη σύντροφό του. Ποτέ, όμως δεν εξήγησε γιατί χρειάστηκαν να περάσουν 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να κάνει αυτό το τηλεφώνημα.

Η αστυνομία βρήκε τη γυναίκα ντυμένη και καθισμένη στην τουαλέτα, με το καλτσόν της να είναι κατεβασμένο μέχρι τα γόνατα. Φαινόταν σαν να έχει αποπροσανατολιστεί και τα πόδια της φαίνονταν να έχουν ατροφήσει.

«Μόλις φτάσαμε εκεί, είπε πως δεν χρειαζόταν βοήθεια, πως ήταν μια χαρά και πως δεν ήθελε να βγει από την τουαλέτα.»

Μεταφέρθηκε σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο, αρνήθηκε όμως να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σε γιατρούς, ιατροδικαστές και αστυνομικούς, ενώ κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με βεβαιότητα αν είναι νοητικά ή σωματικά ανάπηρη.

Η αστυνομία απέφυγε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα του ζευγαριού, αλλά δήλωσε πως το σπίτι, στο οποίο συνέβη το γεγονός, είναι καταχωρημένο στα δημόσια αρχεία ως ιδιοκτησία του Κόρι ΜακΦάρεν. Όταν οι αρχές κάλεσαν τον αριθμό του σπιτιού του, κανείς δεν απάντησε.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν πως γνώριζαν την κοπέλα από παιδί αλλά κανείς δεν την είχε δει τα τελευταία έξι χρόνια. Έζησε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της και τις περισσότερες φορές έμενε κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Δούλεψε για ένα διάστημα σε κέντρο μακράς φροντίδας αλλά κανείς δεν ήξερε να πει τι δουλειά έκανε εκεί ακριβώς. Κάποιος από τους γείτονες δήλωσε: «Δεν με εκπλήσσει καθόλου το γεγονός. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ο φίλος της δεν κάλεσε νωρίτερα την αστυνομία.»

ABC News και news.pathfinder.gr

2 σχόλια:

everything53 είπε...

Τι να πει κανείς... Σαν φανταστική ιστορία ψυχολογικού θρίλερ μοιάζει. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

kakos lykos είπε...

Οι πολλοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας, μπορεί να είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, οι λίγοι είναι μέσα.