Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Είναι να το 'χει η μοίρα σου.



Μία παροιμία μας λέει:"Ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο θα πάει."
Αν όμως είναι συνδυασμός των δύο και είναι και ζωόφιλο το θύμα, μπορεί και να την σκαπουλάρει...

"Τ' αδέσποτα γατιά έσωσαν τη ζωή ενός άνδρα, ο οποίος έπεσε σε μία ανοικτή τουαλέτα κι εγκλωβίσθηκε εκεί για ένα διήμερο, αναφέρουν σε σημερινά τους δημοσιεύματα οι εφημερίδες στην Ταϊβάν. Ο Λιού, που ζει μόνος του, γλίστρησε κι έπεσε σε μία τρύπα στο έδαφος, που χρησιμοποιεί ως τουαλέτα του κι εγκλωβίσθηκε μέσα της για δύο ημέρες.

Σώθηκε όμως χάρις στη συνήθειά του να ταΐζει τ' αδέσποτα γατιά με τ' αποφάγια του. Γιατί οι γάτες που ταΐζει μαζεύτηκαν μπροστά στην πόρτα του γείτονά του και νιαούριζαν διαρκώς έως ότου αυτός να τ' ακολουθήσει στην πίσω αυλή του Λιού. Εκεί ανακάλυψε τον ηλικιωμένο άνδρα μέσα στο λάκκο με τ' απεκκρίματα και τον ανέσυρε με τη βοήθεια κι άλλων χωρικών.

Αμέσως επικοινώνησαν μ' ένα γραφείο κηδειών, επειδή πίστευσαν πως ο Λιού ήταν νεκρός, όταν όμως έφθασαν οι υπεύθυνοι της ταφής διεπίστωσαν πως ενέπνεε και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του και πλέον αναρρώνει στο δωμάτιό του"


Κάποιοι άλλοι άνθρωποι όμως δεν είναι τόσο τυχεροί...



Όλοι γνωρίζουμε ότι το πιο αγαπημένο και διαδεδομένο μέσο μετακίνησης στην Κίνα είναι το ποδήλατο.
Είναι μέσο που δεν μολύνει την ατμόσφαιρα, μας γυμνάζει, και είναι από τα πιο ασφαλή.
Αυτό το τελευταίο παίζεται.
Θα μου πείτε:
-Ναι δυστυχώς τα αυτοκίνητα δεν σέβονται...
Αμ έλα που δεν θα μιλήσω για αυτοκίνητα η μισή λέξη μόνο ισχύει: αυτο...
-Τι αυτο... ε;
Αυτοκτονία.
Αποφάσισε ένας να αυτοκτονήσει και πήρε για παρέα στο ταξίδι του στον άλλο κόσμο και τον ποδηλάτη, να πεις πήγε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις ρόδες ενός ποδηλάτου, γελοίος τρόπος, όχι πέφτοντας στο κεφάλι του ποδηλάτη πήγε.


"Ένας ποδηλάτης βρήκε τον θάνατο στην πόλη Σενζέν, στη νότιο Κίνα, όταν χτυπήθηκε από έναν άνδρα, που κατά πάσα πιθανότητα επιχείρησε ν' αυτοκτονήσει πηδώντας από τον 35ο όροφο παρακείμενου κτηρίου, μεταδίδουν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 52χρονος ποδηλάτης, ονόματι Λι, παρέδιδε παραγγελίες το απόγευμα της Πέμπτης για λογαριασμού ταχυφαγείου, όταν ένας νεαρός προσγειώθηκε πάνω του. Ο νεαρός ονομαζόταν Λιού και κατά πάσα πιθανότητα ήταν ναρκομανής, που είχε φθάσει στη Σενζέν από την επαρχία Χεϊλονγκζιάνγκ, τονίζει η εφημερίδα Κινεζική Ημερησία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Λιού πήδηξε από το παράθυρο του κτηρίου, αφού πέρασε 12 ώρες στο περβάζι του. Ο Λιού πέθανε ακαριαία, ενώ ο Λι υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, τονίζει η εφημερίδα."

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ, madata.gr

2 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

διαβασα την πρώτη γραμμή και φοβήθηκα ότι έπεσες!

kakos lykos είπε...

Μπα δεν έχω φόβο εγώ...κάποιος άλλος να φοβάται που κάνει ακροβατικά στα βραχάκια...ονόματα δεν λέμε ;)