Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Όταν η "ανάγκη" έρχεται την πιο ακατάλληλη στιγμή!

"Αν βρισκόσαστε συχνά «κολλημένος» στην κίνηση την ώρα που η μητέρα φύση σας καλεί, η ιαπωνική εταιρεία Kaneko Sangyo Co έχει τη λύση για σας. Η εταιρεία αυτή κατασκευής πλαστικών εξαρτημάτων αυτοκινήτου παρουσίασε σήμερα το νέο της προϊόν: μια νέα φορητή τουαλέτα αυτοκινήτου.

Το πακέτο της νέας τουαλέτας περιλαμβάνει μεγάλη κουρτίνα για να καλύπτονται οι χρήστες και μια πλαστική σακούλα για τη συλλογή των απορριμμάτων.

«Το προϊόν αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε μεγάλες καταστροφές, όπως οι σεισμοί, ή όταν κάποιος βρίσκεται κολλημένος στην κίνηση», δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το Kyodo News.

Οι οδηγίες χρήσης της νέας φορητής τουαλέτας αυτοκινήτου είναι απλές. Οι οδηγοί που θα βρεθούν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητό τους είτε λόγω κίνησης είτε λόγω σεισμού μπορούν εύκολα να συναρμολογήσουν την τουαλέτα, τοποθετώντας μέσα στην χαρτονένια λεκάνη ένα απορροφητικό φύλλο, και να τραβήξουν γύρω τους την κουρτίνα.

«Το προϊόν είναι αρκετά μικρό για να χωράει σε μία βαλίτσα», διευκρίνισε η εταιρεία, προσθέτοντας ότι οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται για το νέο της προΐόν θα πρέπει να περιμένουν ως τις 15 Νοεμβρίου που θα αρχίσει να πωλείται στο διαδίκτυο."

Διάβασα αυτό το άρθρο στην ηλεκρονική εφημερίδα "madata", στην αρχή σκέφτηκα ενδιαφέρον! Αλλά μετά με έπιασαν γέλια γιατί φαντάστηκα σκηνές απείρου κάλλους!

Εικόνα 1:" Καταμεσήμερο στην ακινητοποιημένη Αθήνα, ο κύριος στο διπλανό αυτοκίνητο κόκκινος ιδρωμένος φυσάει και ξεφυσάει συνέχεια, η γραββάτα τον σφίγγει, όλα των ενοχλούν...ο λόγος μα τι άλλο "εντερικές διαταραχές", η λύση το νέο προιόν!Αποτέλεσμα... τα αυτοκίνητα έχουν ξαναξεκινήσει αλλά αυτός σταθερός και αμετακίνητος στη θέση του...η ανακούφιση δεν έχει ολοκληρωθεί...κορναρίσματα από παντού, φωνές, κακό αλλά αυτός εκεί σταθερά στον σκοπό του!"

Εικόνα 2: " Εθνική οδός, πούλμαν του Κ.Τ.Ε.Λ γεμάτο με επιβάτες, ξαφνικά ηλικιωμένη επιβάτης με σοβαρό πρόβλημα... η στάση αργεί ακόμα, δεν θέλει να πει στον οδηγό να πιάσει άκρη (αυτό έλλειπε να δουν όλοι τα κάλλη της; Ντροπής πράμα), η λύση! Τι το'χουμε το μαραφέτι τραβάει την κουρτινούλα...και όποιον πάρει ο χάρος εκεί μέσα από το άρωμα...

Εικόνα 3(τραγική): "Πολυόροφο κτίριο με υπαλλήλους(όλοι κοντά τους έχουν και το προιόν απαραίτητο αξεσουάρ πιο χρήσιμο και από το κινητό), ξαφνικά σεισμός, τα πάντα γκρεμίζονται, άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια, ευτυχώς έχουν το "προιόν".
Μα αλήθεια όταν ο άλλος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, τον ενδιαφέρει τόσο αν θα "λερωθεί"; η έχει τόση ευκολία κινήσεων κάτω από τις πέτρες και το μπετόν που τον πλακώνει;"

Αντε παιδιά πάντα τέτοιες εφευρέσεις! Και που είστε φεύγοντας τραβήξτε και το καζανάκι! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

4 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

εικονα 4η
Εισαι σε τηλεπαιχνίδι και διαλέγεις την λάθος κουρτίνα! :-P

kakos lykos είπε...

Χαχαχαχαχαχα!!!! Την θανατηφόρα!!!!

everything53 είπε...

Αν είσαι μόνος στο αμάξι, κάτι γίνεται, αν όμως έχεις μαζέψει 3-4 άτομα για ομαδική εκδρομή, τότε τι κάνεις;;; :Ρ

Χώρια τα ...χρησιμοποιημένα χαρτιά που θα μαζευτούν!!!

Και μη μου πείτε να τα πετάξετε απ' το παράθυρο γιατι δεν λέει να κολλήσουν στο τζάμι του πίσω αυτοκινήτου!

Υπάρχουν πολλές τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούν βελτίωση... :Ρ

Ανώνυμος είπε...

ENA DEN KATALABA !!!
MA KALA POU TO VAZOUN AFTO KAI TO XRISIMOPIOUN???? :)