Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Σαδιστής φοιτητής



Κύπριος φοιτητής έδειξε όλο του τον "ανδρισμό" σε ένα ανυπεράσπιστο αδύναμο κουτάβι που του έδειξε εμπιστοσύνη ότι θα του φερόταν με αγάπη.

Το διαβολικό σχέδιο του ανώμαλου φοιτητή ήταν να ξεγελάσει το ζωάκι με ένα κομμάτι λουκάνικο, εκείνο καθώς ήταν πεινασμένο πλησίασε όλο χαρά και ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που το λυπήθηκε.
Το τέρας γιατί περί τέρατος πρόκειται, με απίστευτη χαρά άδειασε πάνω στο άμοιρο ζωάκι ένα τηγάνι με καυτό λάδι, το ζώο σφαδάζωντας από τους πόνους άρχισε να τρέχει. ο κτηνάνθρωπος γέλαγε με το κατόρθωμά του έδειξε πόσο "δυνατός" είναι.

Αλήθεια γιατί είναι τόσο κακό να εφαρμόζεται το " οφθαλμόν αντί οφ8αλμού";
Πολύ θα ήθελα να δω αν ήταν στη θέση του ζώου θα του φαινόταν ακόμα τόσο αστείο;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εν λόγω φοιτητής είναι Κύπριος και ονομάζεται Παναγιώτης Κυριακού.

Σπουδάζει στη Χίο και συγκεκριμένα στο τμήμα ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τη συγκεκριμένη στιγμή βρίσκεται στην Αγγλία .
Όποιος τον γνωρίζει ας επικοινωνίσει με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία η οποία τον έχει ήδη μηνύσει.

kwstask είπε...

Εχω ευχαριστα νεα για αυτο το μαλακα! Απο την εφημεριδα"ΑΛΗΘΕΙΑ"της Χιου: Στο τηγάνι... της δικαιοσύνης ο 22χρονος φοιτητής


Την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα, της αστυνομίας, της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και βεβαίως του Φιλοζωικού Συλλόγου, επέφερε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Αλήθειας» για την κτηνώδη συμπεριφορά σε βάρος ενός τετράποδου.
Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όλοι οι παραπάνω φορείς ευαισθητοποιημένοι από το μαρτύριο που περιέγραφαν οι εικόνες και οι λέξεις, κινητοποιήθηκαν με στόχο να οδηγηθεί ο υπεύθυνος ενώπιον της δικαιοσύνης και των ευθυνών του συνολικότερα.
Λίγα λεπτά μετά το πέρας της ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλημέρα Χίος» τηλεφώνησαν από την πρυτανεία για να ζητήσουν όλα τα στοιχεία του φοιτητή που φέρεται ως δράστης και να προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου.
Αμέσως μετά αξιωματικός της Αστυνομίας ζήτησε και πήρε τα στοιχεία του 22χρονου φοιτητή Π. Κυπριακής υπηκοότητας, στο σπίτι του οποίου έγινε το συμβάν, ώστε «να σχηματιστεί δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα» για τα περαιτέρω.
Διαδικασία που όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα λίγο πριν το μεσημέρι από την εισαγγελία να ζητήσουν αντίγραφο του σχετικού βίντεο για να ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη.

Μήνυση και από το Φιλοζωικό

Εναντίον του φερόμενου ως δράστη κινείται ήδη και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου.
Για «ανθρωποειδές» έκανε λόγο η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πέπη Μπουσέ και καταδικάζοντας το γεγονός ξεκαθάρισε ότι «Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την τιμωρία του ενόχου».
Η ίδια καυτηρίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο και μάλιστα δευτεροετή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο.
Γ.Π.

Τωρα μαλακα σε περιμενει ενα ωραιοτατο κελι!Εκτος κι αν εχεις τα μεσα,που σου ευχομαι να μην τα εχεις!Επισης ευχομαι,αν ποτε σε πετυχω,να εχω λιγο η πολυ(καρφακι δε μου καιγεται)καυτο λαδι να στο ριξω στην πλατη καθηκι!!

kakos lykos είπε...

Τελικά υπάρχει δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.