Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Ελληνική τηλεόραση ή αλλιώς τα πάντα έχει ο μπαξές!!!

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται στην Ελληνική τηλεόραση ένα ξενόφερτο φαινόμενο, των realities show αλλά και διάφορων εκπομπών, "διαγωνισμών" ψυχαγωγικού χαρακτήρα( η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να τις κατατάξω ακριβώς σε μία συγκεκριμένη κατηγορία αυτές τις εκπομπές).
Αναφέρομαι στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια (αυπνίες, je t'aime) αλλά και σε άλλες εκπομπές όπως ήταν το "Ελλάδα έχεις ταλέντο".
Χθες έπεσε στην αντίληψή μου άλλη τέτοιου τύπου εκπομπή που ξεφύτρωσε σαν ραπανάκι, "το tv stars παρουσιάστε".
Για την συγκεκριμένη εκπομπή έμαθα τυχαία απο videos που κυκλοφόρησαν στο youtube. Αλήθεια όσοι έχουμε δει τις ταινίες "Φόρεστ Γκαμπ" και "ο άνθρωπος της βροχής" συγκινηθήκαμε.
Βλέποντας όμως τέτοιου τύπου εκπομπές εκνευρίζομαι, αυτά τα άτομα που ομολογουμένως έχουν κάποιο πρόβλημα και παρουσιάζονται σαν διαγωνιζόμενοι κερδίζουν δύο λεπτά δημοσιότητας η εξευτελισμού;Δεν λέω πάνε σε διαγωνισμούς της τηλεόρασης και ταλέντα, αλλά δυστυχώς είναι μετρημένα στα δάχτυλα.
Αυτοί που ανεβάζουν την τηλεθέαση είναι οι "άλλοι", αυτοί που πρέπει να δακρύζουμε και όχι να γελάμε με τον εξευτελισμό τους, αυτοί που νομίζουν ότι έγιναν σταρ σε μια νύχτα γιατί έγιναν οι γελωτοποιοί μας σε μας τους "υγιείς", αυτοί που καβάλησαν το καλάμι της διασημότητας για μία σεζόν και μετά τους πέταξαν στα σκουπίδια γιατί πλέον πέρασε η μπογιά τους.
Που είναι ο "Βάγκνερ" που είναι ο "Πουτσίνι" τραγουδούσε πέρισυ μία "σταρ" της Αννίτας....που θα είναι αύριο όλοι αυτοί,αλλά και τα καινούρια φυντάνια του μπαξέ;

1 σχόλιο:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Αυτά συμβαίνουν στην τηλεόραση ολ αραουντ δε γουορλντ! Δες Star και θα δεις και άλλα παγκόσμια σούργελα. Ισως φταίνε τα 10 λεπτά διασημότητας! Ισως όλοι μαζί να είναι ψώνια. Ισως απλά να κάνουν και το κέφι τους και εμείς να παρα ασχολούμαστε μαζί τους.