Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Ραδιόφωνο και διαφημίσεις.

Σε πόσους από μας δεν έχει τύχει, να είμαστε με τις ώρες κολλημένοι στην κίνηση,και τα νεύρα μας πλέον να έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Για να βρούμε λίγη ηρεμία λέμε τότε ν'ανοίξουμε το ραδιόφωνο για ν'ακούσουμε κανένα τραγουδάκι, αντί για τα κορναρίσματα και το θόρυβο από τισ τρύπιες εξατμίσεις...

Και ξαφνικά...διαφημίσεις, η μία χειρότερη από την άλλη.
Στην κορυφή της λίστας των χειρότερων, οι διαφημίσεις του "jumbo".
Αφού ξεκίνησαν με τσάμικα, συνέχισαν με άριες και Φλωρινιώτη, τώρα έβγαλαν από την ναφθαλίνη και το style "Τόνι Πινέλλι", Ελληνικά με προφορά της αλλοδαπής..."Μπαμπά μου που ζεις , μπαμπά μου ξεκόλλα, στο jumbo δεν χρειάζεται να έχεις πορτοφόλα".
Μα τι στίχος! Κουράστηκε πολύ ο ποιητής φαντάζομαι!!!Μήπως θα ήταν λίγο καλύτερος σε αυτή την version; " Αχ Ελληνα που ζεις; Αχ Ελληνα ξεκόλλα ακόμα δεν βαρέθηκες να τρως συνέχεια φόλα;".
Και μη μου πείτε ότι επειδή είναι για ραδιόφωνο πρέπει να είναι τόσο κακόγουστες!! Είδαμε και τις διαφημίσεις του στην tv,και είναι...JUMBO-ΒΛΑ JUMBO-KEI JUMBO-ΕΣ!!!

Αμ την άλλη που την πάτε, κατά τ'άλλα συμπαθέστατη ηθοποιός που βγάζει γέλιο σε κωμικές σειρές, "τιγράκι γκρρρρρρρρρ γατάκι νιααααααρρρρρρρ -κινητό, σταθερό, κινητό, σταθερό- τιγραααααάκι, γατααααάκι ".
Αμαν ρε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τόσα μας χρεώνετε σας χρυσοπληρώνουμε, έλεος σταματήστε να υποτιμάτε την νοημοσύνη μας με αηδίες!!!!
Τελικά μήπως είναι πιο ευχάριστες οι κόρνες; Λέω μήπως;

2 σχόλια:

everything53 είπε...

Ηθικό Δίδαγμα:

Βάλε μουσικό σιντι να βρεις την υγειά σου!!!

Όσο για το ραδιόφωνο, οι διαφημίσεις του πάνε απ' το κακό στο χειρότερο, αυτό δεν αλλάζει...

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ανοιγω το ραδιο πριν αναψω τη μηχανη. δεν μπορω χωρίς μουσικη στο αμαξι. και αν πεσουν διαφημίσεις, αλλαγή σταθμού.
Jumbo-μου, jumbo-σι, jumbo-κη
οι καλυτερες παντως φετος το καλοκαιρι ήταν οι διαφημίσεις Jose Cuervo.