Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Kλήσεις με απόκρυψη αριθμού...Όχι ευχαριστώ!!!



Kλήσεις με απόκρυψη.

Νέα μόδα για να σου σπάνε τα νεύρα και να μην μπορείς να πάρεις πίσω τον αριθμό αν δεν προλάβεις να σηκώσεις το τηλέφωνο να δείς τι συμβαίνει.
Στις 99% των περιπτώσεων οι κλήσεις αυτές είναι για καθαρά διαφημιστικούς λόγους για προώθηση κάποιου προϊόντος, ή αν είναι από τράπεζα για κάρτα ή για συμφέροντες όρους σε δάνεια ή καταθετικούς λογαριασμούς.

Η τράπεζα που λατρεύει να σπάει νεύρα είναι η Eurobank, διάφορες κοπέλες παίρνουν τις πιο απίστευτες ώρες για να σου πουν τα ίδια και τα ίδια, ή πρωί πρωί με την αυγούλα που τρέχεις να προλάβεις να φύγεις για την δουλειά, ή μέσα στο καταμεσήμερο την ώρα που επιτέλους έφτασες σπίτι και προσπαθείς να βάλεις την πρώτη μπουκιά φαγητό στο στόμα σου, και να πεις τέλος τα βάσανα και για σήμερα.
Βαράει το τηλέφωνο σαν δαιμονισμένο όσο και να μην θέλεις να δώσεις σημασία βλέποντας την απόκρυψη λες..."ρε μπας και τρέχει τίποτα; για να δω;"

Μάταιο. Η φωνούλα σου λέει γλυκά και μελιστάλαχτα, χωρίς να ζητήσει ένα συγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας, "Γειαααααα σας, σας παίρνουμε από την Eurobank να σας ενημερώσουμε για το νέο πρόγραμμα καταθέσεων στο ταμιευτήριο..."
Λες: " ευχαριστώ πολύ δεν ενδιαφέρομαι" και συνεχίζει..."Έχουμε και το πρόγραμμα εν τάξη όπου μπορείτε να βάλετε όλες τις οφειλές που έχετε στις κάρτες σας σε μία"...
Λες: "τώρα θα τελειώσει το μαρτύριο θα το πει το ποιηματάκι να πάω να συνεχίσω το φαγητό που κρυώνει"...
Αυτή όμως ακάθεκτη συνεχίζει σαν την duracell..."Έχουμε........"
Ε τότε δεν την αντέχεις άλλο και της λες "ευχαριστώ τίποτα δεν θέλω και της το κλείνεις στα μούτρα"...Το φαγητό όμως πλέον μοιάζει να έχει πάρει κάτι από Βόρειο πόλο, το τρως κακήν κακώς, και λες "άντε να στρίψω ένα τσιγάρο να πιω τουλάχιστον μια γουλιά καφέ με την ησυχία μου".
Γελιέσαι αν νομίζεις ότι θα πιείς καφέ. Το ριμάδι αρχίζει να βαράει πάλι ανελέητα...

Ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν.

Λες..."Ποιος είναι πάλι;" Και με τρόμο βλέπεις απόκρυψη ξανά...
"Κααααλησπέρα σας... σας τηλεφωνώ από την Eurobank...."
Με την όψη της φρίκης ψελλίζεις..."Μα πριν λίγο με πήρατε τι θέλετε πάλι;"
Η απάντηση αποστομωτική και θιγμένη...
"Δεν σας πήρα εγώ κάποια άλλη συνάδελφος σας πήρε...σας πήρα να σας ενημερώσω για το νέο πρόγραμμα καταθ..."...
Και εκεί πλέον ξεχνάς τον πολιτισμό και της κλείνεις το τηλέφωνο χωρίς να την αφήσεις να σου ξαναπεί το ποίημα φωνάζοντας "ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ"..........




Σαν να μην έφτανε το μαρτύριο της Eurobank (όπως λέμε το μαρτύριο της σταγόνας; ένα πράμα!) νέο μαρτύριο προσθέθηκε...

Χτυπάει το τηλέφωνο...Πάντα με απόκρυψη φυσικά μην λέμε τα ίδια !!!!
το σηκώνω ...Από την άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται μία γυναικεία φωνή..."Κααααλησπέρα σας..."
Εδώ σκέφτηκα από μέσα μου ώχ η Eurobank πάλι, δεν πρόλαβα να τελειώσω την σκέψη μου, και η φωνή συνεχίζει..."Σας τηλεφωνώ από την Ford Κόνσουλας"...
Ηρεμώ λίγο και σκέφτομαι, μπα που με θυμήθηκαν 3 χρόνια πάνε που άλλαξα αμάξι και δεν πάω εκεί για service, τι θέλουν;
Και η φωνή τα δικά της "Σας καλούμε αύριο Σάββατο στην επίδειξη του νέου ford focus...", λέω ευγενικά μην την αποπάρω την κοπέλα, "Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα μπορέσω να έρθω", η φωνή όμως δεν σταματούσε να μιλάει ούτε την στιγμή που είπα ευχαριστώ αλλά δεν...Λέω "Ωχ άλλο duracell"!!!H φωνή συνέχιζε το ποιηματάκι, εγώ έλεγα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι... Ώσπου επιτέλους τελειώνει με την εξής φράση...
"Αν θέλετε να ξανακούσετε το ηχογραφημένο μήνυμά μας παρακαλώ πατήστε το 1"

...
!!!
...
!!!

Δεν θα έδινα σημασία στο συγκεκριμένο τηλεφώνημα γιατί ποτέ δεν είχα κανένα παράπονο από την εταιρεία αυτή, στο κάτω κάτω οι άνθρωποι μια επίδειξη αυτοκινήτου με καλούσαν να δω, μάλιστα γέλασα και με τον εαυτό μου που δεν κατάλαβα ότι ήταν μαγνητοφωνημένο μήνυμα και απαντούσα σαν βλάκας, αν δεν συνέβαινε το εξής.
Μετά από μερικά λεπτά από το τηλεφώνημα στο σταθερό, άρχισαν αναπάντητες στο κινητό με απόκρυψη, για να προλάβει κανείς τις κλήσεις έπρεπε να είναι με το χέρι πάνω από το κινητό, μετά από 10 αναπάντητες αρπάζω το κινητό και λέω βάρα και θα προλάβω να το σηκώσω να χρεωθείς... Το προλαβαίνω και ήταν πάλι το durasell μαγνητοφωνάκι του Κόνσουλα, να μου πει το ίδιο που μου είπε νωρίτερα στο σταθερό.
Με το που σήκωσα πλέον το τηλέφωνο άσχετα αν το έκλεισα αμέσως μόλις κατάλαβα τι είναι, σταμάτησαν και οι αναπάντητες.

Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!

3 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

γειά σας, είμαι από την πάρ' τα αρχίδια μου τα δυό, δεν με νοιάζει αν σας ξυπνώ bank. Η αλήθεια είναι ότι παίρνουν ώρες κοινής ησυχίας και αν τους πεις και τίποτα, σε βρίζουν και από πάνω! Και όταν πας να ξανακοιμηθείς θα σε πάρουν τηλ. από τη media strom να σου πουν τα νέα προϊόντα. ΛΟΛ.

πάμε να δούμε το fuckus? :-P θα σε πάρω τα χαράματα να σε ξυπνήσω!

everything53 είπε...

Αυτό με το ηχογραφημένο μήνυμα ήταν κορυφαίο!!!

Αν δεν ήταν η απόκρυψη, θα τους πλήρωνες με το ίδιο νόμισμα! Θα έπαιρνες τηλέφωνο για να έκανες διαφήμιση για ότι σου κατέβει στο κεφάλι :Ρ

Μου πέρασε μια σκέψη απ' το νου... Μήπως κάποια από τα τηλέφωνα τα κάνουν οι ανταγωνιστές, προκειμένου να χαλάσουν την φήμη της εκάστοτε εταιρίας;

Θα μπορούσε άνετα ο καθένας να σε πάρει και να σε ζαλίζει με τα προνόμια μιας άλλης εταιρίας, για να σου σπάσει τα νεύρα με τα τηλεφωνήματα, ώστε να φύγεις από εκεί!!!

kakos lykos είπε...

Καλημέρα σας είμαστε από την τράπεζα "σας ξυπνάμε και γελάμε"...Έλεος και Σαββατιάτικα;;;;;;;