Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

PC νέας γενιάς...φοριέται στον λαιμό σαν κόσμημα!!!




To momenta pc είναι το νέο τεχνολογικό επίτευμα που έφτασε στον τελικό του διαγωνισμού σχεδιασμού για το PC νέας γενιάς της Microsoft.



Καταγράφει τους παλμούς της καρδιάς και ο υπολογιστής μένει σε αδράνεια μέχρι να διαπιστώσει κάποια αλλαγή στους παλμούς.
Εκτός του ότι καταγράφει τα συναισθήματα του χρήστη, το μηχάνημα αυτό μπορεί να καταγράψει και στιγμές της καθημερινότητας μας, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν σε οικιακό υπολογιστή, video, εικόνες, μουσική κλπ.
Μπορεί να μας προβάλει την εικόνα της οθόνης ενός υπολογιστή πάνω σε μία επιφάνεια, και μπορούμε να σερφάρουμε ή να κινηθούμε άνετα σε περιβάλλον windows.



Μπορούμε μέσω του Momenta να στείλουμε ή να λάβουμε e-mail, ακόμα άν βρισκόμαστε σε κίνδυνο μπορεί να καταγράψει τις στιγμές εκείνες ή ακόμα και να αποτρέψει με αυτή του την δυνατότητα μία εγκληματική ενέργεια εις βάρος μας.
Δεν είναι μόνο ένα νέο αξεσουάρ του Life style, ένα ακόμα gadget όπως εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς αλλά ένας υπολογιστής που δεν υστερεί σε τίποτα από τους σταθερούς ή τα laptop.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: