Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Προσοχή!!!! Ρίχνουν ιούς μέσα σε δήθεν σχόλια που αφήνουν στα blogs

Εδώ και μερικές μέρες, μπαίνουν στο blog μου κάποια ή κάποιο άτομο με nick που παραπέμπει όχι σε κάποιο blog πατώντας το αλλά σε ιό, αντίστοιχα και η προτροπή που αφήνει σαν σχόλιο να επισκευτούμε κάποια ιστοσελίδα. Το nick αλλάζει κάθε φορά αλλά πάντα οδηγεί σε ιούς.Δοκιμάζοντας να ανοίξω το blog που δήθεν έχουν αυτά τα nick , το firefox άνοιξε ένα extra παράθυρο να μην ανοίξω την σελίδα γιατί περιέχει ιούς.

Προσοχή και στους bloggers να μην ξεγελαστούν και δοκιμάσουν να μπουν εκεί που παραπέμπει αλλά και στους επισκέπτες των blogs.
Μόλις δω τέτοιο μήνυμα το διαγράφω αμέσως, και προτείνω όσοι bloggers δουν τέτοια μηνύματα να κάνουν το ίδιο.

Το μήνυμα είναι αυτής της μορφής ( Τα έκανα copy paste πριν τα διαγράψω)

Ο/Η Marisar είπε...

See here
Or here

27 Φεβρουάριος 2008 12:01 μμ
Διαγραφή


ή



Ο/Η Zulkijora είπε...

See HERE

27 Φεβρουάριος 2008 9:00 μμ
Διαγραφή

2 σχόλια:

kakos lykos είπε...

Zulkijora ή Marisar ή όπως αλλιώς θέλεις να ονομάζεσαι, μάλλον έχεις εγκε-φαλ(λ)ικό πρόβλημα και πρέπει να το κοιτάξεις επειγόντως, με τίποτε άλλο δεν έχεις ν'ασχοληθείς αλήθεια; Άει παίχτο αλλού παιδάκι μου, εκτός αν σου είναι και αυτό τόσο μικρό σαν το μυαλό σου και δεν το βρίσκεις.

Φυσικά πάλι έσβησα σχόλιο σου αλλά μην ανησυχείς μπορούν να δουν οι χρήστες το μέγεθος της βλακείας σου (ευτυχώς χωρίς κίνδυνο) μέσα από το c/p που έκανα στην ανάρτηση.

kakos lykos είπε...

Και φυσικά τα ενοχλητικά spam συνεχίζονται, είτε οδηγώντας σε αμφίβολες ιστοσελίδες(που καλύπτονται από τους δήθεν τίτλους antispy που περιέχουν ιούς κλπ)ή σε σελίδες που αν ήταν από χαρτί θα λέγαμε γιατί ρε παιδιά δεν χρησιμοποιήσατε μαλακό χαρτί ;) ή σε απλώς αδιάφορες σελίδες(πολύ σπάνια)