Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Χ files a la Ελληνικά;... Ή Ελληνικές μπουρδολογίες;



Αυτές τις μέρες στο κοινοβούλιο αναβίωσε μια παλιά υπόθεση "τα παιδιά του 83".

Έχει γίνει πολύς λόγος γι'αυτό το θέμα και στη τηλεόραση και στον τύπο, αναφέρονται στα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλη του 1983, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Η υπόθεση στη Χώρα μας ξεκίνησε το 2001 όταν από την Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο Αθηνών δόθηκε ένα ερωτηματολόγιο να το απαντήσουν ανώνυμα, παιδιά που είχαν γεννηθεί τον Απρίλη του 1983







Δεν είναι η πρώτη φορά που διάφορα τεστ προσωπικότητας ή ερωτηματολόγια μοιράζονται από επίσημους ή ανεπίσημους φορείς σε εφήβους ή ακόμα και σε εργαζόμενους σε διάφορους κλάδους, από την στιγμή που δεν σου ζητούν να βάλεις προσωπικά στοιχεία και να απαντήσεις ενυπόγραφα κανείς δεν μπορεί να στηριχτεί σε αυτά και να κυνηγήσει κάποιον στο ότι συμπλήρωσε το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο και έχει τα άλφα ή τα βήτα χαρακτηριστικά που τον κατατάσουν σε κάποια ομάδα.
Επίσης ώς επί το πλείστον τα ερωτηματολόγια αυτά δεν είναι υποχρεωτικό και να συμπληρωθούν.
Άρα σε αυτού του τύπου ερωτηματολόγια δεν μπορούμε να μιλάμε για κυνήγι.

Τι έγινε όμως στη Βουλή πως ξεκίνησε πάλι αυτό το θέμα;

"Ενα από τα μεγαλύτερα πειράματα όλων των εποχών, με την κωδική ονομασία «Τα παιδιά του ’83», που ταλανίζει εδώ και 25 χρόνια την Ελλάδα, έρχεται για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο μετά την επερώτηση που κατέθεσε στις 9 Ιανουαρίου στη Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Σπυρίδων-Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενους προς τους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρη Αβραμόπουλο ζήτησε εξηγήσεις από την ελληνική πολιτεία για το τι ακριβώς συμβαίνει με τα ερευνητικά προγράμματα που διεξάγονται στη χώρα μας για τα παιδιά του γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983, για τα ερωτηματολόγια που καλούνται να συμπληρώσουν, αλλά και για τις εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται σε ιδιωτικά ιατρεία!"

Υποστηρικτή σε αυτό βρίσκει τον συγγραφέα-ερευνητή Ι. Φουράκη.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Espresso» είπε τα εξής ο κ. Φουράκης...

"- Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτά τα παιδιά, κ. Φουράκη;
Ολα ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια όταν μπήκε σε εφαρμογή το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της χώρα μας και όχι μόνο. Περίπου 11.000 παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1983 παρακολουθούνται για ιατρικούς σκοπούς από την ενδομήτρια ζωή τους. Τα παιδιά αυτά διαθέτουν ξεχωριστές ικανότητες. Μιλάμε για παιδιά που ο δείκτης νοημοσύνης τους ξεπερνά κατά πολύ αυτόν που έχουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι. Από αυτά τα χιλιάδες παιδιά, βρήκα τα 100 «καλύτερα» και τα μελέτησα. Οι ιδιαίτερες ικανότητες που έχουν οφείλονται στο γεγονός ότι όλα συνελήφθησαν από τις μητέρες τους τον Αύγουστο του 1982, στην περίοδο των κυνικών ταυμάτων.

Ο κ. Φουράκης εξηγεί πως εκείνη την εποχή παρατηρήθηκε ένα αστρολογικό φαινόμενο που λαμβάνει χώρα κάθε 343 χρόνια, με αποκλειστικό επίκεντρο των επιρροών κι επιδράσεών του τον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου. «Οταν μιλάμε για κυνικά ταύματα εννοούμε ότι ο αστερισμός του Σειρίου πλησιάζει πάρα πολύ τη Γη και η επιρροή του εστιάζεται στον Αιγιακό χώρο, στο ευρύτερο Αιγαίο κι έχει αυξημένη ακτινοβολία και θερμότητα. Τότε συνέβησαν και άλλα γεγονότα, αστρικά σώματα ή αστρικό σώμα, μη εντοπισμένο μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, πλησίασε πάρα πολύ τον πλανήτη μας και ειδικότερα το Αιγαίο. Το σώμα αυτό το οποίο ήταν είτε μετεωρίτης είτε κομήτης προκάλεσε την εκπομπή φωτοχυσιών που επηρέασαν το γενετικό σπέρμα! Οσα ζευγάρια συνευρέθηκαν ερωτικά εκείνη τη στιγμή στην ύπαιθρο, γέννησαν αυτά τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα «προικισμένα» αυτά παιδιά έχουν την ικανότητα να βλέπουν πράγματα και γεγονότα προτού ακόμη συμβούν. «Μπορούν να προβλέψουν τα πάντα, είναι άριστοι μαθητές, αθλητές και γενικότερα τα καταφέρνουν με ό,τι καταπιάνονται. Παράλληλα, έχουν ισχυρές ηθικές αρχές. Αυτά τα παιδιά, όταν θα έρθει η στιγμή, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας. Γι’ αυτό άλλωστε και είναι αρκετοί εκείνοι που προσπαθούν να τα εντοπίσουν. Είτε για να τα ελέγξουν είτε για να τα εξοντώσουν».

Οπως υποστηρίζει ο κ. Φουράκης, «τα συγκεκριμένα παιδιά χρειάζονται προστασία καθώς κινδυνεύουν από ανθρώπους -τύπου Ηρώδη- όπως είναι οι Αγγλοι και οι Εβραίοι. Διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, γι’ αυτό υπάρχει μια ισχυρή ομάδα τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό που συνεχώς τα προστατεύει» λέει και συνεχίζει: «Επειδή είμαι σε επαφή με αυτά τα παιδιά, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι σήμερα αρκετά από αυτά διαπρέπουν στον τομέα τους, ενώ κάποια άλλα τα έχουν... τρελάνει στη χορήγηση φαρμάκων και τις εξετάσεις».

«Υποπτος ο ρόλος των Σαϊεντολόγων»

Οπως μας αποκάλυψε ο κ. Ιωάννης Φουράκης, «τα ιδιαίτερα αυτά παιδιά από μικρή ηλικία υποβάλλονται σε διάφορες εξετάσεις και καλούνται να απαντήσουν σε διάφορα “ύποπτα” ερωτηματολόγια. Γι’ αυτά τα ερωτηματολόγια κατέθεσε και επερώτηση στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης καθώς πρέπει επιτέλους να δοθούν σαφείς απαντήσεις για το τι γίνεται» τόνισε ο συγγραφέας-ερευνητής και πρόσθεσε: «Απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα ερωτηματολόγια αυτά που φέρεται ότι έχουν σταλεί από την Ακαδημία Αθηνών και φέρουν τις υπογραφές ακαδημαϊκών κυκλοφορούν από διάφορες οργανώσεις όπως της σαϊεντολογίας. Οι οργανώσεις αυτές γνωρίζουν τις ιδιότητες των παιδιών και προσπαθούν να τα βάλουν στο χέρι, να τα έχουν υπό τον έλεγχό τους».


«Φύλακας-άγγελός τους η (ελληνική) ομάδα “Ε”»!

«Καθένα από “τα παιδιά του ’83” έχει και τον... φύλακα-άγγελό του» μας λέει ο κ. Ιωάννης Φουράκης. «Την ομάδα “Ε” που αποτελείται από Ελληνες πολίτες με υψηλό οικονομικό και πνευματικό επίπεδο» τονίζει με ιδιαίτερη έμφαση ο κ. Φουράκης. Αποστολή αυτής της ομάδας είναι η προστασία τους και η διασφάλιση των συμφερόντων του ελληνισμού από οποιαδήποτε απειλή. Μάλιστα, αρκετά έχουν ακουστεί κατά καιρούς και για τα παρακλάδια της ομάδας «Ε» που έχουν έδρα τη Ρωσία, τη Γιουγκοσλαβία και άλλες χώρες του εξωτερικού. Ως μέλη της εν λόγω ομάδας έχουν ακουστεί και αρκετά μεγάλα ονόματα από το χώρο της οικονομίας και της επιστήμης.

πηγή:ESPRESSO "

Οι καλοί Ελλάνιοι, οι κακοί Δρακόνιοι, τα υπερόπλα που είναι κρυμμένα κάτω από την Ακρόπολη, Νεφελίμ, Πιπερίμ, Σαχλαμαρίμ και δεν συμμαζεύεται...
Ωχχχχχ!!! Λέτε η Ακαδημία και το Πανεπιστήμιο να είναι οι κακοί Δρακόνιοι;
:PPPPP

Δηλαδή δεν μιλάμε για τίποτε άλλο παρά για τα περιβόητα παιδιά "ίντιγκο"!!!
Για να δούμε τι είναι και αυτά...



"Ο όρος «παιδί indigo» προέρχεται από την ψυχικό Nancy Ann Tappe, η οποία ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων ανάλογα με το χρώμα της αύρας τους (σ.τ.μτφ.: ο όρος "indigo" είναι το χρώμα "λουλακί", οπότε το "παιδί indigo" είναι κυριολεκτικά το "λουλακί παιδί" επειδή το χρώμα της αύρας του είναι λουλακί).

Σύμφωνα με την Tappe,

Το φαινόμενο Indigo έχει αναγνωριστεί ως μια από τις εκπληκτικότερες αλλαγές της ανθρώπινης φύσης που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κοινωνία.
Το χαρακτηριστικό Indigo περιγράφει το ενεργειακό μοτίβο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που υπάρχει σε πάνω από το 95% των παιδιών τα οποία γεννήθηκαν την τελευταία δεκαετία… Αυτά τα φαινόμενα συμβαίνουν παγκοσμίως και τελικά οι άνθρωποι Indigo θα αντικαταστήσουν όλα τα άλλα χρώματα.
Όταν είναι μικρά παιδιά, οι Indigo αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους.
Υπερβολικά έξυπνα, πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς, αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες, προικισμένες ψυχές με εξελιγμένη συνείδηση, και έχουν έρθει εδώ για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε τον παλμό της ζωής μας και για να δημιουργήσουν μία γη, μία υδρόγειο και ένα είδος.
Είναι η γέφυρά μας προς το μέλλον.

πηγή:skepdic.gr "

Για να δούμε και τα χαρακτηριστικά τους...

"• Έρχονται στον κόσμο με την αίσθηση ότι έχουν βασιλικά προνόμια και συνήθως ενεργούν με αυτόν τον τρόπο.
• Έχουν την αίσθηση ότι «αξίζουν να βρίσκονται εδώ» και αισθάνονται μεγάλη έκπληξη όταν οι άλλοι δεν τo συμμερίζονται.
• Έχουν δυσκολία με την απόλυτη αυθεντία (αυθεντία χωρίς εξήγηση ή επιλογή).
• Η αυτοαξία δεν είναι και μεγάλο ζήτημα. Λένε συχνά στους γονείς “ποιοι είναι.”
• Απλά δεν θα κάνουν ορισμένα πράγματα, παραδείγματος χάριν, η αναμονή στη γραμμή είναι δύσκολη γιαυτά.
• Αισθάνονται απογοητευμένα με τα συστήματα που είναι με τελετουργικό τρόπο πνευματικά προσανατολισμένα και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
• Συχνά ανακαλύπτουν τρόπους για να κάνουν διάφορα πράγματα και στο σχολείο και στο σπίτι, οι οποίοι όμως τα κάνουν να φαίνονται σαν καταστροφείς του συστήματος (αντικομφορμιστές σε κάθε σύστημα).
• Δείχνουν αντικοινωνικότητα, εκτός και αν βρίσκονται με τους ομοίους τους. Αν οι άλλοι δεν είναι όπως αυτά, συχνά κλείνονται στον εαυτό τους και αισθάνονται πως κανένας άλλος άνθρωπος στον κόσμο δεν τα καταλαβαίνει. Συχνά το σχολείο είναι εξαιρετικά δύσκολα για τη δική τους κοινωνικότητα.
• Δεν νιώθουν ενοχή, όταν πρόκειται να τιμωρηθούν για κάτι κακό, («Περίμενε μέχρι να γυρίσει ο πατέρας σου στο σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).
• Δε ντρέπονται καθόλου και σου επιτρέπουν να ξέρεις τι έχουν ανάγκη.

πηγή:http://www.indigochild.com/ "

Χμμμ Μάλιστα!!!!Ρε σεις αυτά έχουν τα χαρακτηριστικά μου!!!
Λέτε να είμαι ίντιγκο;
Μπαααα.
Αυτά είναι νέα φρούτα εγώ τα περνάω σε ηλικία κατά μερικές δεκαετίες.

Και δεν μας φτάνουν όλα αυτά να και το κερασάκι στην τούρτα να δέσει το γλυκό καλύτερα!!!
Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; Όχι θα μου πείτε.
Πως λοιπόν να λείψει και ο εκπρόσωπος της εκκλησίας...



Όλα τα είχαν τα καημένα τα παιδάκια του 83 ο όξω από δω τους έλειπε...

Ένας μοναχός ο πατήρ Μάξιμος κυκλοφόρησε το Πάσχα του 2006 το βιβλίο του "Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕΝ".
Στο βιβλίο αυτό λέει ότι αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ γεννήθηκε το 1983 και θα εμφανιστεί το 2013 για να κυβερνήσει το κόσμο για 7 περίπου χρόνια. Αμέσως μετά γύρω στο 2018 θα γίνει η Δεύτερη Παρουσία του Κυρίου μας, δηλαδή το ΤΕΛΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ και θα ξεκινήσει η απαρχή της αιωνίου ζωής.

Μάλιστα και σατανάδες τα παιδάκια τι άλλο θα δούμε!!!!

Εγώ πάντως ένα θα πω: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!

Σταματήστε πια το κυνήγι μαγισσών, την τρομολαγνεία και την θανατολαγνεία, αρκετά!!!
Χορτάσαμε από βλακείες!!!

2 σχόλια:

everything53 είπε...

Θα ήθελα να ήξερα ποιος επινόησε τα παιδιά ίντιγκο και μαζί με την δική του τρέλα, αποτρέλανε ακόμα περισσότερο και τους υπόλοιπους παλαβούς!

Μ' ακούει κανένα ίντιγκο ρεεεεεεεε;

Αν μ' ακούει το προκαλώ σε τεστ νοημοσύνης!

Προσωπικά δεν πιστεύω στα παιδιά ίντιγκο.

Εγώ ευτυχώς δεν γεννήθηκα το '83 , οπότε η ανάπτυξη της νοημοσύνης μου θεωρείται δικό μου κατόρθωμα, κι όχι κατόρθωμα των Νεφελίμ, σκατουλίμ, σοκολατίμ, κτλ ή σε κάθε ουράνιο σώμα ή δεν ξέρω κι εγώ που αλλού.

Προκαλώ τα "δήθεν" ίντιγκο να παρουσιαστούν!!!!!!!!!!!!!!!!

kakos lykos είπε...

Παιδιά με ξεχωριστές νοητικές και ψυχικές ικανότητες, πάντα γεννιόντουσαν και πάντα θα γεννιούνται. Τώρα αν κάποιοι δίνουν χαρακτηριστικά σε κάποια άτομα και τα ομαδοποιούν αυτό για μένα είναι βλακεία, χώρια που κάποια από τα χαρακτηριστικά τα συναντάμε σε άτομα με υπέρμετρο εγώ, που οι γονείς τους απέτυχαν οικτρά στην διαπεδαγώγηση τους και μη θέλοντας να το παραδεχτούν, καβάλησαν το καλάμι και τα βλαστάρια τους πύραυλο. Κάποιοι ανόητοι ψυχολόγοι τους χρύσωσαν το χάπι και τους είπαν ότι έχουν "ξεχωριστά" παιδιά.
Μήπως τελικά οι ψυχολόγοι περισσότερο μπερδεύουν τα πράγματα;