Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Καληνύχτα Ελλάδα

Η Ελλάδα κατάντησε χώρα σε black out το τελευταίο διάστημα.
Τι να πάρεις τι ν'αφήσεις...

Black out 1.



Tο σήριαλ με τον πλαδαρό εραστή, περάστε κύριοι περάστε, εδώ τα καλά dvd, καυτό πράμα!!!

Εδώ το dvd εκεί το dvd, που είναι τελικά το dvd; Φήμες λένε ότι πριν τις επίμαχες σκηνές ακουγόταν το γνωστό άσμα " Δως μου δως μου δως μου το κορμί σου, θέλω θέλω να 'μαι ο εραστής σου", και την ώρα που ρύθμιζε την κάμερα η εν λόγω κυρία (που αποζητούσε ο "εραστής" το κορμί της) για καλύτερες γωνίες λήψης, ακουγόταν το άλλο γνωστό άσμα " το θέλω το θέλω πολύ...".Ποιο όμως ήθελε τόσο πολύ; Το κορμί; Τον εκβιασμό; Ή την "πίπα" της ειρήνης;
Κάποιοι λύσσαξαν να το δουν, πάτε σε ένα video club ρε παιδιά και πάρτε μια τσόντα με 1 euro. Τι να δείτε πια; Έλεος!!! Την αηδία; Τις προσωπικές στιγμές ενός ανθρώπου να ξεφτελίζεται;
Δεν ξέρω τι έκανε στον επαγγελματικό του τομέα, αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη αν αποδειχτεί ότι υπάρχουν πολιτικά σκάνδαλα από πίσω, ή αν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας ήταν πολιτικοί ή προϊόντα εκβιασμού ερωτικής φύσεως.
Το να διασύρεται ένας άνθρωπος όποιος κι' αν είναι αυτός, για ένα κέρατο,(που στο κάτω κάτω αυτό αφορά προσωπικά τον ίδιο και τους οικίους του)είναι χυδαίο.
Το να θέλει κάποιος να δει αυτό το ελεεινό κατασκεύασμα τον κάνει όμοιο με αυτόν που το κατασκεύασε και το προώθησε.

Black out 2.




O Aρχιεπίσκοπος πέθανε.Ζήτω ο Αρχιεπίσκοπος. Ή αλλιώς ρασοφόρων μαλλιοτράβηγμα το ανάγνωσμα.

Δεν πρόλαβαν να σκάσουν τα μάτια του και οι επίδοξοι αντικαταστάτες τρώγονται σαν τα κοράκια πάνω από το νωπό χώμα.
Απίστευτα τα μαλλιοτραβήγματα "Αγίων Πατέρων" μετά την φιέστα του προσκυνήματος, μετά τα κροκοδείλια δάκρυα, και την ανάποδη ταφή, αλήθεια Άγιοι Πατέρες που είχατε το νου σας; Στη ψήφο μόνο και στο πως θα ξεριζώσετε ο ένας την γενειάδα του άλλου; Τόσοι είσασταν μα κανένας σας να μη πάρει χαμπάρι ότι τον παραχώσατε ανάποδα; Τόσο ο νους σας ήταν αλλού;
Είναι της μόδας φαίνεται οι εκβιασμοί και είπατε να μην μείνετε πίσω και εσείς, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας καταγγέλει απόπειρα εκβιασμού από υποστηρικτές του Μητροπολίτη Σπάρτης για να τον ψηφίσει.
Στην "Καθημερινή" διαβάζουμε:"Τα στρατόπεδα των υποψηφίων έχουν εξαπολύσει επίθεση κατά των αντιπάλων δίνοντας την αίσθηση μιας κοσμική προεκλογικής αντιπαράθεσης.
Λόγια και φήμες για εκβιασμούς, ύποπτες μεθοδεύσεις, συναλλαγές, προβοκάτσιες και
αποκαλύψεις ποικιλόχρωμων πτυχών του εκκλησιαστικού βίου προβληματίζουν και
ανησυχούν τα μέλη της Ιεραρχίας για πιθανή εκτράχυνση της κορυφαίας διαδικασίας".

Έναν άλλο δεν τον θέλουν γιατί είναι νέος ακόμα και έχει καιρό.
Ναι βρε παιδιά να σιτέψει λίγο, τι, να μείνει για χρόνια στον αρχιεπισκοπικό θρόνο να μην προλάβετε και σεις να φορέσετε τα Αρχιεπισκοπικά άμφεια γιατί θα σας έχει θάψει; Δεν λέει.

Black out 3




Της Ελλάδος τα παιδιά...Ή αλλιώς Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών καθολικώς διαμαρτυρομένων.

Και εκεί που λες επιτέλους Σάββατο σήμερα άντε να πάω καμιά βόλτα, έχει και καλό καιρό, σου απαντάει μια φωνή... τον κακό σου το καιρό κάτσε στ'αυγά σου, σκέπτεσαι μα γιατί μου το λέει αυτό η φωνή; Τι θέλει να πει ο ποιητής μέσα στην κεφάλα μου. Ο ποιητής θέλει να πει μη λογαριάζεις βόλτα στο κέντρο χωρίς τον ξενοδόχο.
Όσοι άκουσαν αυτή την φωνή στο κεφάλι τους και έμειναν σπίτι όπως εγώ το Σάββατο που μας πέρασε βγήκαν κερδισμένοι.
"Τα παιδία παίζει" στο κέντρο, είδαν και αυτά καλό καιρό και είπαν με το πρόσχημα της διαδήλωσης δεν πλακωνόμαστε και μεταξύ μας οι αντίπαλες ομάδες έτσι για εκτόνωση καιρό έχουμε να πλακωθούμε.
Καδρόνια πέτρες και αυτοσχέδια πυρομαχικά εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις, ούτε στον τελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού τόσο πάθος στον αγώνα.
Εδώ δεν είχαμε όμως κόκκινους και πράσινους όπως στο ποδόσφαιρο αλλά βαθυκόκκινους με σκούρους μπλε, τα δύο άκρα συναντήθηκαν και έγινε της Αθήνας το κάγγελο.
Μπήκαν και οι διαιτητές στη μέση και έδωσαν κόκκινες κάρτες στους κατακόκκινους.
Είπαν οι κόκκινοι ότι το παιχνίδι ήταν στημένο και ότι κάρτες έπρεπε να δωθούν και στους μπλε,που δεν δώθηκαν ποτέ. Οι μπλε λένε ότι οι κόκκινοι τους προκάλεσαν.
Ρε παιδιά ρε παιδιά αφού μαζί δεν κάνετε, και μόνο το ότι θα γινόντουσαν πορείες και από τους μεν και από τους δε την ίδια μέρα και δίπλα-δίπλα, ήταν αρκετό να καταλάβει και ο τελευταίος κρετίνος αυτής της χώρας ότι το κέντρο της Αθήνας θα καεί για άλλη μια φορά.
Τι διαφορά ωρών και σαχλαμάρες, εσείς για να μην σφαχτείτε σε ξεχωριστούς πλανήτες πρέπει να διαδηλώνετε.
Η εικόνα που μου έμεινε από όλα αυτά; Ο Κολοκοτρώνης αγέρωχος με τεντωμένο το δάχτυλο να δείχνει τα χάλια μας...Α ρε Γέρο, τι, μόνο το δάχτυλο; Όλη την παλάμη άνοιξε την άλλη φορά και μούτζωσε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Έτσι γερά, αγέρωχα τεντωμένα όλα τα δάχτυλα, και πες ...Πάρτα Έλλαδα.

1 σχόλιο:

everything53 είπε...

Πες τα! Γίνεται συνέχεια ένας πανικός και πάντα βρίσκουμε αφορμές να γίνουμε μαλλιά κουβάρια, για οποιοδήποτε θέμα. Αν είναι έτσι η επικαιρότητα του 2008, δεδομένου πως όσο περνάνε τα χρόνια χειροτερεύει, δεν θέλω ούτε να σκεφτώ πως θα είναι η επικαιρότητα καθώς εξελισσόμαστε σε ένα αδηφάγο τέρας που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο...

Υ.Γ. Φαίνεται ότι τα τραγούδια από τα παρατράγουδα βγήκαν προφητικά!

Ανέφερες τον "εραστή" και "το θέλω πολύ". Εγώ έχω να προσθέσω το "παρε πόδι, παρε πόδι, και έξω από δώ, πάρε πόδι, πάρε πόδι, και μη σε ξαναδώ" (αυτό ήταν το νέο άσμα του πλαδαρού εραστή, μετα το "εραστής"). Και απάντησε η άλλη (μετά από "το θέλω πολύ" που έλεγε αρχικά): "έχω φάει κόλλημα, κόλλημα μεγάλο" (τώρα με τι ακριβώς το είχε φάει το κόλλημα, ένας Θεός ξέρει!).