Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

X-FACTOR αλά Ελληνικά



NEEEEEEEEEEEXT...

Τι κι αν δεν αναγνώρισαν το "ταλέντο" τους, η Αννίτα, το Je t' aime ,και τα παρατράγουδα να 'ναι καλά.Τρέμε Ελισάβετ έρχεται ο Φαρ(ρ)ής (και ο ψαρής και ο ντορής άμα λάχει)και η μουσάτη πριμαντόνα με το παρανοϊκό γέλιο, τρέμε και συ Κάτμαν έρχεται ο Ρομπέν με το τόξο του.
Άλλο ένα show προς ανακάλυψη της super ouaouuu φωνάρας, τι κι αν εδώ έχουμε την ανακάλυψη της super ouaouuu ΨΩΝΑΡΑΣ.
Και υπάρχουν ψώνια κάθε ηλικίας, από έφηβους μέχρι ηλικιωμένους.Κάποια επιστράτευσε και την γάτα της για γούρι(τι γούρι και συγγενής πρώτου βαθμού να της ήταν ο παραγωγός του show πάλι πόδι θα παιρνε).
Από την μία λες οι κακομοίρηδες, από την άλλη όμως, σκέπτεσαι πόσο ψώνιο μπορεί να είναι κάποιος που δεν μπορεί να βγάλει έστω και μία σωστή νότα και να πιστεύει ότι είναι ο Παβαρότι, ο Μπιθικώτσης, ή όποιος άλλος διάσημος ερμηνευτής του εξωτερικού ή εγχώριος και από rock star έως λαϊκός.
Πολλοί μάλιστα από αυτούς που απορρίφθηκαν πιστεύουν ότι η επιτροπή τους αδίκησε, και ότι αποτελείται από άσχετους που δεν ξέρουν να κρίνουν, παρακαλούνται οι κύριοι με τα άσπρα να προσέλθουν να παραλλάβουν τις "φωνάρες".
Πάντως ρε παιδιά βρώμισε ο τόπος απ'όλες αυτές τις εκπομπές "ταλέντων", μία από τα ίδια είναι και αυτή, στην αρχή υπάρχουν και τα σούργελα και βγαίνει γέλιο, μετά πάλι θα βγεί πρώτο κάποιο διάττων αστεράκι που μόλις περάσει λίγο η λάμψη του θα σβήσει, γιατί ποιός απ΄ όλους αυτούς που κέρδισαν αυτά τα reality έχει γίνει πρώτο όνομα και έχει παραμείνει πρώτο;Είναι κάνενας από αυτούς Αλεξίου; Πάριος; Μαρινέλλα; ή άλλος καταξιωμένος τραγουδιστής με μεγάλη προσφορά στο χώρο του τραγουδιού,ή να φαίνεται από νωρίς ότι θα φτάσει πολύ ψηλά όπως ο Χατζηγιάννης;
Όχι και ούτε πρόκειται να γίνουν.Μόνο στα όνειρα μπορούν να το αγγίζουν, το πρώτο όνομα πως είναι να νομίζουν...













Έλα έχω καλέ ντομάτεεε έλα πάρε-πάρε, έχω αυγά φρέσκα με πουλί μέσα ελάτεεεε


Αλήθεια τον Σαράντη πως και δεν τον είδαμε ακόμα;
:PPP

Δεν υπάρχουν σχόλια: