Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Και 71 και έγκυος αλλά το κυριότερο και ...άντρας



Όχι δεν πρόκειται για άλλη μία περίπτωση τρανσέξουαλ και μάλιστα σιτεμένης αυτή τη φορά.

Ο δαίμονας των υπηρεσιών δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε το θαύμα του, κατά καιρούς διάφορες υπηρεσίες και στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας έχουν "πεθάνει" ανθρώπους και τους έχουν σβύσει από τα κιτάπια τους ενώ αυτοί χαίρουν άκρας υγείας, και παίρνουν είδηση ότι(τους) πέθαναν μόνο όταν χρειαστούν κάτι από μία δημόσια υπηρεσία.

Στην περίπτωση του καημένου του παππού ευθύνη έχει ο υπολογιστής ενός Αμερικανικού νοσοκομείου, που μπορεί να μην τον "πέθανε" αλλά τον "γκάστρωσε"!
Όταν πήγε να φύγει ο παππούς μαζί με την συνταγή για τα παυσίπονα που του έδωσαν, του είπαν και καλή λευτεριά!!!

Ένας 71χρονος "έγκυος"

"Ένας 71χρονος άντρας από την Αμερική, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με ασυνήθιστους πόνους, αποδείχθηκε ότι ήταν έγκυος."

Ο John Grady Pippen από το Όρεγκον, έμαθε για την εγκυμοσύνη του αφού έφυγε από το Γενικό Νοσοκομείο Curry, στην περιοχή Gold Beach, με ένα σωρό παυσίπονα.

Το προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε στον συνταξιούχο μηχανικό και ξυλοκόπο ένα σημείωμα που έλεγε: «Βασιζόμενοι στην σημερινή σας επίσκεψη, θα πρέπει να μάθετε ότι είστε έγκυος.»

Όπως αποδείχθηκε όμως αργότερα, η παρεξήγηση προκλήθηκε από λάθος στον υπολογιστή. Το μηχάνημα έδωσε λάθος σημείωμα στον σοκαρισμένο παππού, ο οποίος έφυγε πανικόβλητος από το νοσοκομείο.

πηγή:pathfinder

1 σχόλιο:

everything53 είπε...

Φαντάζομαι το σοκ του παππού! Τώρα θα έχει εφιάλτες με εγκυμοσύνες ο άνθρωπος :Ρ