Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Πωλείται "εκλεκτό" γάλα προελεύσεως...Κινέζας!



Έγινε και αυτό, απίστευτο, κι'όμως.Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί με τη μελαμίνη στο κινέζικο γάλα, τώρα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά και το πρωτοποριακό σε πολύ περιορισμένες ποσότητες γάλα Κινέζας, ή εν λόγω Κινέζα θα λειτουργήσει ως Αμάλθεια να θρέψει το λιγότερο άλλο ένα στόμα, αλήθεια πόσοι θα είναι αυτοί που θ'απαντήσουν στην αγγελία, αφού το πρόβλημα με τη μελαμίνη είναι ακόμα υπαρκτό και θα ψάξουν άλλες πηγές να θρέψουν τα παιδιά τους;

Πουλά το μητρικό γάλα της συζύγου του στο διαδίκτυο!

Ένας άντρας, από την Κίνα, πουλά το μητρικό γάλα της συζύγου του στο διαδίκτυο αφού όπως δηλώνει δεν θέλει να πάει χαμένο!

Ο κύριος Li Jun, από την περιοχή Hanyang, ανέφερε πως λόγω της καλής όρεξης που έχει αναπτύξει η σύζυγος του μετά την γέννα παράγει περισσότερο γάλα από όσο χρειάζεται.

«Κάθε ώρα παράγει περίπου 200 ml γάλα που είναι υπεραρκετά για το δικό μας μωρό. Το γάλα που παράγει είναι αρκετό να θρέψει τουλάχιστον δυο μωρά,» είπε ο κύριος Li Jun.

Ο εν λόγω κύριος αποφάσισε μαζί με την σύζυγο του αφού υπήρχε αρκετό γάλα να το πουλήσουν.

«Δεν θέλουμε να βγάλουμε κέρδος εάν υπάρξει μια φτωχή οικογένεια που μας ζητήσει το γάλα θα της το προσφέρουμε δωρεάν,» ανέφερε ο κύριος Li Jun.

πηγή:Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: