Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Δεσποινίς ετών...99!!!


Αυτή την "κούκλα" ποιος θα την πάρει;

Αυτό το βλέμμα ... όλο υποσχέσεις! Αλήθεια που κοιτάει;

Αυτό το χαμόγελο! Colgate χρησιμοποιεί;

Χειλάκι πετροκέρασο και μάγουλο βερύκοκο, ρίκο ρίκο ρίκοκο...

Πιστοποιημένη παρθένα η δεσποινίς...το πρόβλημα είναι, ότι και να έχει κανείς την διάθεση να κάνει το "ψυχικό", θα στραβώσει ο μετροπόντικας, αφού εκεί κάτω θα έχει επέλθει τσιμεντοποίηση, και στο μαραμένο πια δάσος θα φωλιάζουν από νυχτερίδες μέχρι αράχνες.

Μπλιαχ!!!

Όλα κι όλα το 'χει τιμή και καμάρι η δεσποινίς, που είναι ακόμα ένα άσπιλο και αμόλυντο κρινάκι.

Αν μπορώ να κρίνω καλά πάντως από τις γραμμές του προσώπου της, και στα νιάτα της η γιαγιά το ίδιο "κουκλάρα" πρέπει να ήταν, έτσι δεν είναι και πολύ περιέργο που έμεινε αγνή.

99 ετών παρθένα!


Μια γυναίκα, από την Αυστραλία, που τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει τα 100 χρόνια ζωής είναι πολύ περήφανη αφού όπως δηλώνει είναι ακόμη παρθένα!

Η κυρία Maria Caterina Reitano λέει πως δέχτηκε αρκετές προτάσεις γάμου στην ζωή της αλλά τελικά δεν «δόθηκε» ποτέ σε κανέναν άντρα!

« Όταν ήμουν νεότερη πίστευα ότι χάνω που δεν κάνω σχέση αλλά αργότερα που κάποιοι άντρες εμφανίστηκαν στην ζωή μου είπα και πάλι όχι,» ανέφερε η 99-χρονη γυναίκα.

-Χμ πόσο αργότερα; Αν ήταν για να πίνατε χαμομίλια μόνο...

Η κυρία Reitano παραλίγο να παντρευτεί την πρώτη της αγάπη, τον Giovanni, όταν ήταν πολύ νέα αλλά όταν εμφανίστηκε στην εκκλησία με το νυφικό της ο γαμπρός της είπε πως δεν του άρεσε το φόρεμα και αυτή αφού θύμωσε τον άφησε στα κρύα του λουτρού!

-Α!!! Πες το ντε το φόρεμα έφταιγε, ε μα και συ τη μέρα του γάμου σου να βάλεις φουστάνι αγορασμένο από τα κινέζικα;Τι δεν υπήρχαν Κινέζικα τότε; Ναι σωστά κοντεύεις τον αιώνα τρομάρα σου το ξέχασα.Ε τέλος πάντων τσίτι βρήκες να βάλεις στο γάμο;

Λίγα χρόνια αργότερα η δεύτερη της αγάπη, τον Benedict, ζήτησε να την παντρευτεί αλλά ο πατέρας της και η μητριά της αρνήθηκαν να την δώσουν αφού την ήθελαν να μείνει στο σπίτι, ως η μεγαλύτερη κόρη, για να κάνει τις δουλειές!

-Αχ! Σταχτοπούτα χωρίς γοβάκι καημενούλα μου, γι' αυτό λάκισε ο πρίγκιπας Νο 2.

Αφού μεγάλωσε ως Καθολική η σκέψη να έχει ερωτική επαφή εκτός γάμου ήταν αδιανόητη αφού η κυρία Reitano θέλει να πάει στο παράδεισο!

-Φυσικά, αφού δεν θα είχε πλέον πρίγκιπα με κουλούρα το παραμύθι λες κάτσε, μη βρεθούμε σε κανένα καζάνι, ας διαλέξουμε την κουρτίνα 1 που κρύβει τον Παράδεισο!
Έλεος!!!

Πληροφορίες:Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: