Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Menu a la Hannibal Lecter



Πάνω που σκεπτόμουν, ότι είμαστε μία χώρα που μας σερβίρουν οποιαδήποτε αηδία στο πιάτο στα διάφορα εστιατόρια, σκύλους αντί για κατσικάκι, γάτες για κουνέλι στιφάδο, αμφίβολα μπιφτέκια, φαγητά μόνιμα που θα βρεις τρίχες μέσα ...και όχι όποιες κι' όποιες πάντα τις "συγκεκριμένες" τις γνωστές και μη εξαιρετέες κατσαρές του μάγειρα ή της μαγείρισσας, έτσι για να είναι πιο ολοκληρωμένη η σπεσιαλιτέ, διάβασα ότι υπάρχουν και χειρότερα.
Όχι πολύ μακριά από την Ελλαδίτσα στη πόλη Ιζολα της Σλοβενίας ένας γιατρός δοκίμασε μια goyrmet σπεσιαλιτέ της καντίνας του νοσοκομείου που εργαζόταν.
Είπε ο άνθρωπος να φάει λίγο κοτόπουλο ριζότο, μια χαρά φαγητό θα μου πήτε. Αμ δε!
Είχε το κάτι του μέσα, σιγά μη του έδιναν σκέτο κοτόπουλο, γίνεται σπεσιαλιτέ με φτωχά υλικά; Δεν γίνεται.
Να όμως που ο γιατρός κατάλαβε ότι είχε κάτι το διαφορετικό η συνταγή ...αυτό το κομμάτι κρέας μόνο για κοτόπουλο δεν μπορούσε να το κάνει...Αρχισε να λέει στον υπεύθυνο ότι αυτό δεν ήταν κοτόπουλο...Με τα πολλά και αφού φούντωσε η αντιπαράθεση, αποφάσισαν να το στείλουν για ανάλυση στο εργαστήριο...Αποτέλεσμα...ΓΛΩΣΣΑ!!!
Και όχι μια οποιαδήποτε γλώσσα μοσχαρίσια ή το γνωστό ψάρι γλώσσα, αλλά ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!!!
Το υγειονομικό έκλεισε αμέσως την καντίνα, οι αρχές άρχισαν αμέσως έρευνες, και οι υπεύθυνοι της καντίνας άρχισαν τα μα μου και τα ίσως για να αποποιηθούν τις ευθύνες, λέγοντας ότι ίσως κάποιος άλλος γιατρός μετέφερε την γλώσσα από κάποιο χειρουργίο και βρέθηκε από λάθος εκεί!!!
Δηλαδή τι είναι πάλι αυτό, έφερε ο γιατρός την γλώσσα και είπε ρε παιδιά μου περισσεύει μια γλώσσα στη τσέπη δεν την βάζετε στο φαγητό να το αυγατίσετε;

Έτσι για να μην γκρινιάζουμε ότι μόνο εμείς τρώμε ότι να 'ναι.

3 σχόλια:

everything53 είπε...

Εξωφρενική ιστορία! Λες, όπου τρώμε κάτι και δεν μας κάθεται καλά η γεύση, να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο;
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

kakos lykos είπε...

Μωρέ και να το σκέφτεσαι και να μην το σκέφτεσαι, κάπου κάποτε φάγαμε ή θα φάμε κάποια αηδία, δεν την γλιτώνουμε :s

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

παντως η μοσχαρίσια είναι μεγάααααλη λιχουδιά