Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε




Τι είναι ο Γυμνισμός; Εσωτερική ανάγκη για απελευθέρωση από τα taboo, επιστροφή στη φύση, κίνημα. Αυτές είναι λίγες από τις επικρατέστερες απόψεις πάνω σε αυτό το ερώτημα.

Πράγματι όταν ο άνθρωπος είναι κοντά στη φύση το γυμνό του σώμα γίνεται ένα με αυτήν, το κολύμπι δίχως τίποτα να καλύπτει την γύμνια μας μοιάζει σαν μια επιστροφή στην αρχή της δημιουργίας σαν μια επιστροφή στη μήτρα , σαν την αίσ8ηση που έχουν τα πλάσματα της θάλασσας όταν το νερό αγκαλιάζει κάθε σπιθαμή του κορμιού τους, το γυμνό σώμα δεν έχει τίποτα το πονηρό, την έννοια του πονηρού και του ανήθικου τα δημιουργούν οι σκέψεις μας.

Τι γίνεται όμως όταν κάποιοι φτάνουν στα άκρα;

Στην Ανατολική Γερμανία υπάρχουν πάρα πολλοί υποστηρικτές του γυμνισμού, ένα ταξιδιωτικό γραφείο βασίστηκε πάνω σε αυτό, το εκμεταλλεύτηκε και αποφάσισε να δημιουργήσει ειδικές πτήσεις τσάρτερ για γυμνιστές. Ο εκπρόσωπος μάλιστα του γραφείου δήλωσε ότι " οι ταξιδιώτες θα απολαμβάνουν την πτήση όπως τους έπλασε ο Θεός.Για πρώτη φορά στη Γερμανία μπορούν να πετάξουν επιβάτες απολύτως γυμνοί".

Να πετάξουν με "παραπέντε" γυμνοί να πω μάλιστα θέλουν να αισ8ανθούν όπως τα πουλιά τον άνεμο στο κορμί τους, αλλά να μπουν σε ένα αεροπλάνο να ξεβρακωθούν να δεθούν με τις ζώνες και να είναι όλοι μια χαζοχαρούμενη τσίτσιδη παρέα που πάει από το ένα μέρος στο άλλο είναι το λιγότερο ανωμαλία, ποιο το όφελος; μόνο και μόνο για να πούνε μετά, "εγώ ταξίδεψα όπως με γέννησε η μάνα μου"!!!
Έλεος αυτό γελιοποιεί και τους γυμνιστές και την έννοια του γυμνισμού.

2 σχόλια:

everything53 είπε...

Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω γυμνισμό, ακόμα και σε κάποια απομακρυσμένη παραλία...!

kakos lykos είπε...

Και γω έτσι νόμιζα μέχρι να κάνω :)))))))))Όταν έκανα ήταν μεταξύ φίλων και μακριά από αδιάκριτα μάτια.