Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Το nip tuck επιστρέφει!


Nip tuck.
Η σειρά που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, και μας άφησε με την αγωνία με έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές αιμόφυρτο στο χειρουργείο, επιστρέφει με τον έκτο κύκλο, ίσως και τον τελευταίο.
Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη, άγνωστο όμως παραμένει ακόμα πότε θα προβληθούν στην Ελλάδα.


Αγρίεψε το καστ του Nip/Tuck!



Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του έκτου και τελευταίου κύκλου της «Πλαστικής Ομορφιάς» (Nip/Tuck) και οι ηθοποιοί επανήλθαν στα πλατώ δριμύτεροι και απαιτητικότεροι!

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο πρωταγωνιστές «μεγαλογιατροί», Κρίστιαν Τρόι (Τζούλιαν ΜακΜαχον) και Σον ΜακΝαμάρα (Ντίλαν Γουόλς), προκειμένου να ξαναπιάσουν τις χειρουργικές τους λαβίδες και τα νυστέρια θέλουν να διπλασιάσουν το κασέ τους. Γι’ αυτό οι manager/διαπραγματευτές τους ζητούν 250.000 δολάρια το επεισόδιο για τον καθένα τους (ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι πέρυσι έπαιρναν 125.000)!
Στην ίδια γραμμή κινείται και όλο το καστ με πρώτη την κόρη της Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Τζόελ Ρίτσαρντσον να έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να ανεβάσουν όσο περισσότερο μπορούν τα 100.000 που έπαιρνε πέρυσι.

Και για όσους πιστεύετε πως η μεγάλη επιτυχία της σειράς τους πήρε τα μυαλά και καβάλησαν το καλάμι ζητώντας «μεταξωτές κορδέλες» κάνετε λάθος. Ο βασικός λόγος που το καστ έχει «αγριέψει» είναι τα εξαιρετικά δεσμευτικά συμβόλαια που έχει υπογράψει με την Warner Bros. TV.
Βάσει αυτών, απαγορεύεται να συμμετέχουν σε οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό project έως το 2011 που θα τελειώσει η προβολή των 19 επεισοδίων του 6ου κύκλου! Κάτι τέτοιο, όπως καταλαβαίνετε, τους κόβει την τύχη και κλείνουν πόρτες σε δελεαστικότατες προτάσεις!

πηγή:Περιοδικό σινεμά

Για την υπόθεση του 6ου κύκλου δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα... εν αναμονή λοιπόν νεωτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: