Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

Να και τα ιπτάμενα αυτοκίνητα!Όταν έβαλα την ανάρτηση για τα αμφίβια αυτοκίνητα μου είπε:

-Πφφ, αυτό δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση, να μου έλεγες ότι θα βγάλουν αυτοκίνητα που πετάνε, να σου πω μάλιστα.
-Ορίστε λοιπόν, η επιθυμία σου διαταγή. Θα βγάλουν και από δαύτα!
Φυσικά η τιμή θα είναι απλησίαστη 500.000+ δολάρια, αλλά μη ξεχνάμε ότι όλα στην αρχή είναι ακριβά, που θα πάει θα βγουν κι άλλα μετά και θα πέσουν.

Κατασκεύασαν ιπτάμενο αυτοκίνητο


Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφεύγετε την κίνηση. Το αυτοκίνητο που πετάει, είναι γεγονός. Σύμφωνα με τους Καλιφορνέζους δημιουργούς του, το Moller M400 Skycar είναι από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, καθώς μπορεί να καλύψει την απόσταση Λονδίνο - Παρίσι σε 35 λεπτά.

Μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των 563 χιλιομέτρων την ώρα και όταν τελειοποιηθεί, θα μπορεί να το οδηγήσει οποιοσδήποτε έχει κανονικό δίπλωμα αυτοκινήτου. Μοναδικό μέλημα του οδηγού θα είναι να ρυθμίζει την ταχύτητά του.

Το ιπτάμενο αυτοκίνητο θα καίει λιγότερο από ένα Land Rover ή μία Porsche.

Η εταιρεία κατασκευής θεωρεί ότι ολοκληρωμένο το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2012 και λίγα χρόνια μετά θα μπορεί να προχωρήσει σε μαζική παραγωγή.

«Έχουμε ήδη 100 αιτήσεις», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας ο οποίος αποκάλυψε ότι η τιμή της πώλησής του υπολογίζεται στα 500.000 δολάρια.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όποιος θα το χρησιμοποιεί θα χρειάζεται το χώρο ενός μικρού διαδρόμου αεροδρομίου για να μπορεί να πάρει μπρος και να αναπτύξει ταχύτητα.

πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: