Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

"Η στιγμή της αλήθειας" και ως που μπορούν να φτάσουν οι αποκαλύψεις;



Προς το παρόν το δικό μας είναι πιο light, τώρα πόσο "ελαφρύ" είναι να αποκαλείς βαρετή τη σχέση σου, ότι την έχεις κάνει τάρανδο από τα κέρατα, ότι δεν την αγαπάς...
Τι κερδίζεις με το να αυτοξεφτελίζεσαι και να ξεφτελίζεις και τους δικούς σου για μερικές χιλιάδες ευρώ, που είναι και αμφίβολο αν θα τα πάρεις, αν ο ανιχνευτής βρει ψέμα;Μένεις με την ξεφτίλα...

Όπως ο παρακάτω κύριος...αν προχωρούσε δηλαδή στις ερωτήσεις και άλλο, τι θα μας έλεγε, ότι έχει και ονειρώξεις με την αδελφή του, αν όχι τίποτα πιο διεστραμένο ακόμα; Αίσχος ρε.



Το τηλεπαιχνίδι αυτό σε όσες χώρες του κόσμου έχει προβληθεί έχει αποσπάσει πολλά σχόλια και κριτικές, η πιο άγρια εκδοχή του ήταν στην Κολομβία όπου και πρωτοξεκίνησε να προβάλλεται, αποτέλεσμα όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν να διακοπεί...

Συμβόλαιο θανάτου στη ''Στιγμή της Αλήθειας''


Απάτησες ποτέ τη γυναίκα σου; Έχεις κλέψει χρήματα από το αφεντικό σου; Θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο άνθρωπο από τη μητέρα σου; Αυτές είναι κάποιες από τις ερωτήσεις που έχουν τεθεί στο παιχνίδι «Η στιγμή της Αλήθειας», στις 29 χώρες που ήδη προβάλλεται.

Ωστόσο, στη χώρα που πρωτοξεκίνησε, την Κολομβία, ανήκει πια στο παρελθόν. Μία γυναίκα δε δίστασε να παραδεχτεί ότι είχε πληρώσει «μπράβο» να σκοτώσει το σύζυγό της, για να κερδίσει 20.000 ευρώ. «Δεν έγινε το έγκλημα, γιατί ο μπράβος συμφώνησε με τον άντρα μου να τον πληρώσει παραπάνω, για να μην τον σκοτώσει. Ο Θεός να με συγχωρέσει!», είπε μπροστά στους έκπληκτους συγγενείς της, η Ρόζα Μαρία Σολάνο.

Η εξομολόγησή της ήταν η στάλα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τις αρχές να απαγορεύσουν τη μετάδοσή του. Σε προηγούμενα επεισόδια, διάφοροι συμμετέχοντες είχαν αποκαλύψει ότι έκαναν εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία και άλλα ακατονόμαστα… και όλα αυτά στην τηλεόραση και μπροστά στα μάτια των αγαπημένων τους προσώπων.

Δημιουργός του παιχνιδιού αυτού, καθώς και του Extreme Makeover με τις πλαστικές επεμβάσεις, είναι ο Αμερικανός Χάουαρτντ Σούλτς, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις ερωτήσεις στο κολομβιανό σόου. Πάντως, δήλωσε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, που δε θα εμποδίσει την επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού.


πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: