Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

SMS... από το υπερπέραν!!!




Μία περίεργη ιστορία διαδραματίζεται στο Lancashire στο Ενωμένο Βασίλειο, συγκεκριμένα στην οδό Windsor, εκεί είναι ένα στοιχειωμένο σπίτι.
Όλα άρχισαν πρίν από 20 χρόνια που μετακόμισε εκεί μία οικογένεια, η οικογένεια του Frank Jones.

Ο 59χρονος Frank αν και είχε ακούσει πολλά γι' αυτό το σπίτι δεν πτοήθηκε και εγκαταστάθηκε εκεί, μέχρι που άρχισε να ακούει θορύβους μέσα στο σπίτι ενώ αρκετά συχνά αναδύονταν στο χώρο και περίεργες οσμές, τότε κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνο ιστορίες και διαδόσεις.

Η κόρη του Jones, η Maureen, 30 ετών, επιβεβαιώνει ότι όντως το σπίτι είχαν καταλάβει πνεύματα. "Νομίζεις ότι οι άνθρωποι υπερβάλλουν ώσπου να το βιώσεις εσύ ο ίδιος".

Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν η οικογένεια Jones έκανε εξορκισμό, αλλά η ηρεμία αυτή ήταν για λίγο, πριν από 5 χρόνια έχασε τον γιό του, 32 ετών, από όγκο στον εγκέφαλο και την γυναίκα του, 69 ετών, από καρδιακή ανακοπή.

Από την ημέρα του θανάτου της γυναίκας του νέος γύρος από Paranormal φαινόμενα ξεκίνησε.
O Jones αναφέρει τα εξής:«Όταν η Sadie πέθανε γύρισα πίσω και ένιωσα πως δεν ήθελα να μπω μέσα στο σπίτι. Αμέσως μετά είδα μια κλήση από το τηλέφωνο του σπιτιού μου στο κινητό, όμως στο σπίτι εκείνη τη στιγμή δε βρισκόταν κανένας! Όταν μπήκα μέσα στο σπίτι κατακλύστηκα αμέσως από τη μυρωδιά των τσιγάρων που κάπνιζε η Sadie και του αρώματος της.»

Σύμφωνα με τον Jones, έκτοτε η οικογένεια του λαμβάνει γραπτά μηνύματα, τα οποία πιστεύει ότι προέρχονται από τη Sadie. «Η Sadie πάντα είχε ένα κινητό τηλέφωνο μαζί της, τη θάψαμε με αυτό, στα μηνύματα περιέχονται φράσεις που μόνο η Sadie θα μπορούσε να συντάξει.»

Με πληροφορίες από το pathfinder

2 σχόλια:

everything53 είπε...

Το ενδεχόμενο να του κάνει κάποιος μια κακόγουστη πλάκα, δεν το σκέφτηκε, ε; :Ρ

kakos lykos είπε...

Πριν κατοικήσουν ακόμα σε αυτό το σπίτι τους έλεγαν ότι είναι στοιχειωμένο, ίσως αν δεχτούμε την περίπτωση του κακόγουστου αστείου, να είναι κάποιο άτομο που εξ αρχής δεν ήθελε η συγκεκριμένη οικογένεια να μείνει εκεί. Και βρήκε πάλι την ευκαιρία με το θάνατο της γυναίκας του Jones να ξαναρχίσει το μακάβριο αστείο του. Εξ άλλου οι κλήσεις είναι με απόκρυψη όπως διάβασα σε μία εφημερίδα, έτσι αυτό ενισχύει τις πιθανότητες κακόβουλης πράξης.