Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Το "διπρόσωπο" μωρό



Πριν από ένα μήνα περίπου, σε ένα χωριό της Ινδίας γεννήθηκε ένα κοριτσάκι διαφορετικό από τ'άλλα, και λατρεύεται σαν η μετενσάρκωση μίας Θεάς.

Πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται κρανιοπροσωπικός διπλασιασμός, ένα κεφάλι με δύο πρόσωπα!Εκτός από τα αυτιά, όλα τ΄άλλα είναι διπλά(μάτια, μύτη, στόμα).



Οι γονείς της την αντιμετωπίζουν σαν ένα φυσιολογικό παιδί(και τα "δύο πρόσωπα" λειτουργούν κανονικά, μπορεί να τραφεί ή να δει και από τα δύο), και οι χωρικοί σαν την μετενσάρκωση της Θεάς Ντούργκα(η άγρια και καταστροφική πλευρά της Θεάς Σάκτι, η άλλη της πλευρά είναι η δημιουργική η Λάκσχμι)

Η Λάλι,έτσι ονομάζεται το νεογέννητο μωράκι, και το όνομά της σημαίνει αξιαγάπητη, δέχεται πολλές επισκέψεις καθημερινά που ξεπερνούν και τις 100, πολλοί από τους επισκέπτες θέλουν να ζητήσουν από την πολιτεία να κτιστεί ναός προς τιμήν της μικρούλας, για να ζήσει εκεί με τους γονείς της.

2 σχόλια:

everything53 είπε...

Να χτίσουμε τότε ναό για κάθε παιδί που γεννιέται με μια παραμόρφωση, υποστηρίζοντας ότι είναι μετενσάρκωση Θεού... Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάνε το κοριτσάκι στους γιατρούς να δουν αν μπορούν να κάνουν κάτι, κι όχι να το κάνουν αντικείμενο για λαϊκό προσκύνημα...

kakos lykos είπε...

Όταν υπάρχει σκοταδισμός, και τυφλή υποταγή στην οποιαδήποτε πίστη, είτε είναι Χριστιανισμός, είτε Βουδισμός, είτε Μωαμεθανισμός, τότε πολλά τρελά συμβαίνουν.Πριν από λίγο καιρό είχα διαβάσει στο skynews τα παρακάτω:

Ενα κορίτσι 11 ετών που έπασχε από διαβήτη πέθανε την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών σε αγροτική περιοχή του Γουισκόνσιν, στις βόρειες ΗΠΑ, επειδή οι γονείς της, αντί να καλέσουν γιατρό για να τη σώσουν, προτίμησαν να προσευχηθούν, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

Η μικρή Μαντλίν Κάρα Νιούμαν έπεσε σε κώμα και πέθανε λίγο αργότερα.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από μια θεία του κοριτσιού πήγαν στο σπίτι της οικογένειας. Οι γονείς της Μαντλίν υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι το παιδί τους έπασχε από διαβήτη, μολονότι ήταν αδύναμη εδώ και πολλές εβδομάδες και κατόπιν ασθένησε βαριά.

Σύμφωνα πάντως με τον αρχηγό της αστυνομίας της περιφέρειας Έβερεστ είχαν αντιληφθεί ότι επρόκειτο για κάτι σοβαρό γιατί "κάλεσαν τους συγγενείς τους και διάφορες θρησκευτικές οργανώσεις να τους βοηθήσουν στις προσευχές τους".

"Είναι τέτοια η πίστη τους που θεωρούσαν ότι οι προσευχές θα την έσωζαν", πρόσθεσε.

Η αστυνομία, αφού ανέκρινε τους γονείς που, κατά τα λεγόμενα του αρχηγού έδειχναν "ήρεμοι" και "όχι πολύ στεναχωρημένοι", θα παραπέμψει την υπόθεση στον τοπικό εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα απαγγείλει κατηγορίες σε βάρος τους.

Τη φροντίδα των άλλων τριών παιδιών του ζεύγους, ηλικίας 13, 15 και 16 ετών, έχει αναλάβει η πρόνοια.

ΣΚΑΪ

Λοιπόν; εδώ στην Αμερική που υποτίθεται είναι μία χώρα ανεπτυγμένη και βλέπουμε να είναι αυτή η τραγική κατάσταση, σου φαίνεται περιέργο στην Ινδία η αναπηρία της μικρούλας γιατί Θεοποιήται;