Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ...ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ...για πληροφορίες στο...φάντασμα!



Η αγορά κατοικίας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, και όταν παρουσιάζεται μία ευκαιρία, ο υποφήφιος αγοραστής τρέχει να την εκμεταλευτεί, είναι όμως τόσο απλό;Αυτό που πωλείται είναι αυτό που φαίνεται;

Μήνυση για στοιχειωμένο ...σπίτι

Μια οικογένεια από την Ιταλία ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση στους προηγούμενους ιδιοκτήτες τους σπιτιού τους επειδή δεν τους ενημέρωσαν ότι ήταν στοιχειωμένο!

Ο Gaetano Bastianelli, 57 ετών και η γυναίκα του Stefania πλήρωσαν £94.000 για το καινούργιο τους σπίτι στην πόλη Umbrian του Spoleto το 2005.

«Θεωρήσαμε ότι πρόκειται για ευκαιρία,» σχολιάζει η κυρία Bastianelli, αφού οι παλιοί ιδιοκτήτες αποφάσισαν να μας πουλήσουν το σπίτι με όλα τα υπάρχοντα τους.»

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι το σπίτι είχε χτιστεί κοντά στο νεκροταφείο Pozzi Ginori και ότι κατά τη διάρκεια του 1970 είχε γίνει εξορκισμός εντός του οικήματος.

«Τα φαντάσματα ξεκίνησαν το κυνήγι από την πρώτη νύχτα,» σχολιάζει ο κύριος Bastianelli, πρώην οδηγός φορτηγού. «Ξύπνησα ξαφνικά γύρω στις 1 ή 2 το πρωί και είδα νερό να ρέει κάτω από την πόρτα του μπάνιου.»

Ο κ. Bastianelli ισχυρίστηκε ότι έως το επόμενο πρωί, τα μοχθηρά πνεύματα είχαν αφήσει πράσινη μούχλα στους τοίχους.» Στη συνέχεια τα πράγματα χειροτέρεψαν. Όπως ισχυρίζεται ο Bastianelli, ήχος αλυσίδων ξύπνησε την 10χρονη κόρη του, ενώ ταυτόχρονα ο κήπος και το αυτοκίνητο της συζύγου του άρχισαν να καίγονται.

Σήμερα, ο κύριος Bastianelli έχει καταφύγει σε δικηγόρο για να υποβάλει μήνυση στους προηγούμενους ιδιοκτήτες του στοιχειωμένου σπιτιού. Ένας ιστορικός της περιοχής, ο Sergio Grifoni, επιβεβαίωσε το γεγονός του εξορκισμού ενός μικρού κοριτσιού γύρω στο 1977 στο ίδιο σπίτι.

πηγή είδησης:news.pathfinder.gr

Με την μήνυση θα φύγουν τα φαντάσματα;!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω σχόλιο είναι κακόβουλο, μην πάτε στη σελίδα αυτή. Όταν το δει ο διαχειριστής του μπλογκ θα το διαγράψει.

kakos lykos είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου που το ανάφερες, και έτσι όσοι το είδαν δεν θα το άνοιγαν , πάντα τέτοιου τύπου σχόλια τα σβύνω μόλις τα δω, είχα κάνει προ καιρού και σχετική ανάρτηση γι αυτά. Άλλη δουλειά δεν έχουν από το πως να μας γεμίζουν ιούς;Πόσο πνευματικά άρωστα είναι αυτά τα άτομα;