Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

2012 Doomsday... και μετά ξυπνήσαμε!



Περίπου κάθε 10 χρόνια διάφοροι ευφάνταστοι ονειρεύονται καταληκτικές ημερομηνίες της Γης.



Όταν πλησίαζε η νέα Χιλιετία πολλοί πίστευαν ότι θα ήταν και το τέλος του κόσμου, κυκλοφόρησαν έτσι πολλά σενάρια καταστροφολογίας, το 2000 ήρθε αλλά ο κόσμος στη θέση του φυσικά:)
Όλοι αυτοί οι φαντασιόπληκτοι όμως δεν το έβαλαν κάτω, άνοιξαν τα κιτάπια τους και έψαξαν για νέες ημερομηνίες, δεν άργησαν να τις βρουν.
Το τέλος του ημερολογίου των Μάγια έχει μια ημερομηνία όχι πολύ μακρινή από σήμερα και άρχισε πάλι η ίδια ιστορία.
21-12-2012
Το τέλος της Γης άρχισαν να φωνάζουν, έψαξαν προφητείες και σε άλλους λαούς, το έφεραν από δω το έφεραν από κει, το κόντυναν από δω το έραψαν από κει, και έτοιμη η καταστροφή του πλανήτη.
Μιλάνε ακόμα, για σύνοδο των πλανητών απόλυτη ευθυγράμμιση, και αντιστροφή των πόλων της γης.
Α! ναι ξέχασα και τον Νιμπίρου τον 10ο και κατ'άλλους 12ο πλανήτη(μαζί με Ήλιο και Σελήνη), αυτός λέει θα μας κάνει τζα, τότε θα έρθει κοντά μας, το 2012, προς το παρόν παίζει κρυφτούλι πίσω από τον Ήλιο, γι αυτό δεν τον βλέπουμε.Εδώ ο Νιμπίρου εκεί ο Νιμπίρου που είναι ο Νιμπίρου;
Περιμένετε λίγο 3600 χρόνια θέλει να ολοκληρώσει την περιστροφή του γύρω από τον Ήλιο θα τον δούμε είπαμε θα μας κάνει τζα στην κατάλληλη στιγμή, αχ ρε Σουμεροασσυριοβαβυλώνιοι τι μας κάνετε!!!
Οι Θρησκόληπτοι περιμένουν τα πρώτα σημάδια του Αντίχριστου, και οι Αρχαιολάγνοι την έλευση τών Ολύμπιων!!!
Δεν μας φτάνουν οι "προφήτες" της αλλοδαπής έχουμε και τους εγχώριους, οι παππούληδες του Όρους, αυτοί πάλι προφητεύουν πολέμους μέσα σ'αυτή τη χρονιά, και το "πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα'ναι" και τον "μαρμαρωμένο Βασιλιά".
Στον αντίποδα οι Ελ! Ελληνάρες μου εσείς, θα έρθει ο Απόλλωνας με το άρμα του του Ήλιου και θα...μας την παίξει...την λύρα.
Ε! Μέσα σ'όλα αυτά βάζουμε και μεις το χεράκι μας, μη πω και το ποδαράκι μας για να την στείλουμε μια ώρα αρχύτερα στον διάολο την έρμη τη Γη με τόσα που της κάνουμε καθημερινά.
Πως λοιπόν μετά ο κάθε αλλοπαρμένος φαντασιόπληκτος να μην μιλάει;
Μπορεί συναστρίες και σύνοδοι πλανητών να γίνονται, ο Βόρειος πόλος να γίνει Νότιος και τ'ανάποδο κάποια στιγμή, μπορεί να έχουμε μια νέα εποχή παγετώνων, μπορεί, μπορεί χίλια δύο μπορεί, αυτό όμως που δεν παίρνει "ίσως" ή "μπορεί" είναι η καταστροφή της γης από τα ίδια μας τα χέρια και αυτό το κάνουμε με εκπληκτική ταχύτητα και μαεστρία. Ούτε Αντίχριστοι, ούτε εξωγήινοι εισβολείς θα μας καταστρέψουν, μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας, κι αν καταστραφούμε δική μας πράξη θα είναι, κανενός Θεού, και κανενός διαβόλου.
Είμαστε ένα απειροελάχιστο κομματάκι ύλης μέσα στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος, και το Σύμπαν χέστηκε αν αύριο δεν υπάρχουμε, αυτό θα συνεχίσει να υπάρχει και να δημιουργεί ζωή σε άλλους κόσμους μακρινούς σε άλλα ηλιακά συστήματα, σε άλλους γαλαξίες.
Είμαστε ένα τίποτα ρεεεε, ακόμα να το καταλάβουμε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hi!!!!!!!!!!
Ti knC????
H Elpida apo to sxoleio eimai!!!
Re pl gamato profil exeis kanei!!!!
Diavasa hdh polla ar8ra s(mazi m ekeina g t avato k tn kpl apo tn deutera ta3h..!!)
TeCpa,auto h8ela vsk n s pw..
Kl synexeia,8 t poume aurio!!!
Filia polla!!!

kakos lykos είπε...

Είναι πολλά άρθρα ακόμα που βγαίνει το alter-ego μου(κακός λύκος)στην επιφάνεια. :)