Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Tα μαργαριτάρια της "Λαίδης"

Μαύρισε η ψυχή μου, δεν άντεχα άλλο να βλέπω ειδήσεις που τίποτα αισιόδοξο ή ευοίωνο δεν έδειχναν για όλα όσα διαδραματίζονται στον κόσμο, και άρχισα το ζάπινγκ.
Προτιμούσα να στρουθοκαμηλίσω, να κλείσω τα μάτια, έστω για λίγο να ξεχαστώ, βλέποντας έστω και βλακείες.
Την ευκαιρία μου την έδωσαν οι "ειδήσεις" του Star και ένα απόσπασμα από το πρόγραμμα του κέντρου που τραγουδάει η "Λαίδη".
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω βίντεο αυτό που έβλεπα για να το παρουσιάσω εδώ.
Αν το ξαναδείξουν πάντως (που είναι πιθανό αφού το Star βάζει ξανά και ξανά τα ίδια θέματα) δεν μου γλυτώνει!
Κατά καιρούς έχει πετάξει απίστευτα μαργαριτάρια, η φράση: "η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας" βρίσκει στο πρόσωπο της "Λαίδης" το νόημα της ύπαρξής της.

Είναι στην πίστα, και εμφανίζεται το μπαλλέτο της που ετοιμάζεται να την πλαισιώσει, αποτελείται από άντρες αποκλειστικά... τώρα τον βαθμό ανδρισμού τους δεν τον έψαξα, εμφανισιακά τουλάχιστον ανήκαν στο ανδρικό φύλο.
Φαίνεται όμως ότι μάλλον τους έψαξε η "Λαίδη" γιατί για να ξεκινήσουν να χορεύουν και ν' αρχίσει το show επανέλαβε αρκετές φορές την φράση: "come on GIRLS".
Τι το θέλεις το ξενόγλωσσο κοπελάρα μου αφού δεν το χεις;
Να πει κανείς ήταν η πρώτη φορά και έτυχε να μπερδευτεί;
Όχι φυσικά, παλαιότερα είχε μεταμορφώσει την νύχτα σε γεννητικό όργανο, εμ όχι που θα της γλύτωναν και τα Γαλλικά, αντί για "la nuit" που είναι κανονικά την έκανε... μ**νί, εδώ υπάρχει και το ντοκουμέντο στο YouTube, κάποιος πιο γρήγορος από μένα κατάφερε να απαθανατίσει αυτό το στιγμιότυπο...



Πάνω που αρχίσε να βελτιώνεται λίγο στα Ελληνικά και να μην ακούμε συχνά φράσεις του τύπου "εγώ τρώω είδη υγιεινής", ή "από το σπίτι μου στην Ανάβυσσο βλέπω τον Ατλαντικό", είπε να το ρίξει στα "Girls" και στα "όργανά" τους!

Αλλά έχω ένα παράπονο, έβαλαν που έβαλαν το "Αγγλικό" της "Λαίδης", δεν μας έριχναν στο καπάκι και μία Θώδη να γελάσουμε παραπάνω, πως το μιλάει και αυτή το ξενόγλωσσο, χαίρεσαι να την ακούς...
Που απ' τη χαρά τη μεγάλη δακρύζεις απ' τα γέλια!
Aς είναι, βρήκα σε απόσπασμα από πρόσφατο δελτίο ειδήσεων... του Star πάλι φυσικά( χάνουν αυτοί τέτοια αποκλειστικότητα;) την κυριολεκτικά βλαχορόκ έκδοση του "smoke on the water".

8 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_01.html

maria είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ .
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ .

kakos lykos είπε...

Καλησπέρα maria και χρόνια πολλά και καλά :)
Στην σελίδα του Youtube,που βρίσκεται το βίντεο που θέλεις να ανεβάσεις στην ανάρτησή σου, στην δεξιά πλευρά υπάρχει ένα γκρίζο πλαίσιο, που γράφει το nick του ατόμου που ανέβασε το βίντεο, το url της σελίδας και ο κώδικας embed.
Εσύ πρέπει να κάνεις δεξί κλικ και copy(αντιγραφή) στον κώδικα embed που σου δείχνει, και μετά δεξί κλικ και paste(επικόλληση) αυτόν τον κώδικα στο blog σου.
Στην σελίδα που γράφεις μία νέα ανάρτηση μπαίνει ο κώδικας, όχι στο μικρό πλαίσιο του τίτλου που θα έχει η ανάρτησή σου, αλλά μέσα στο μεγάλο πλαίσιο που γράφεις και αναπτύσεις το θέμα σου.
Ελπίζω να σε βοήθησα :)
Αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα ή έχεις οποιαδήποτε απορία ξαναρώτα με :)

Theogr ο κηπουρός είπε...

Με λίγη καθυστέρηση ήρθα για να σου ευχηθώ Καλή Χρονιά και να σε ευχαριστήσω που επισκεπτόσουν τον κήπο μου. Να είμαστε καλά και να τα λέμε και φέτος.

maria είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΗΣΩ .

maria είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΗΣΩ .

Leviathan είπε...

kala TO GELIO!!!!!
xronia polla kai aurio me igeia!!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ.