Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2009

Παλιές Ελληνικές διαφημίσεις...


"Μα ποιος είσαι η δομή είσαι;"
-Όχι φύτουλας παπαγάλος!


Δημοτικό ήμουν όταν ήταν αυτή η διαφήμιση, από τότε γκρίνιαζα που υποτιμούσαν με αηδίες την νοημοσύνη μας, στο "η θεία Όλγα ξέρει" απαντούσα τα ξεράδια της ξέρει, ναι πάντα με τον γλυκό το λόγο στο στόμα εγώ.

Κάποιες διαφημίσεις ήταν και ακριβοπληρωμένες αφού τις παρουσίαζαν γνωστοί ηθοποιοί, αθλητές, οι δημοσιογράφοι.


Ο Τσιβιλίκας σε ρόλο πεινασμένου μακαρονά.
Να και η Κανέλλη σε ρόλο (χαζο)χαρούμενης νοικοκυράς...Λόγω του ότι ήταν "μεγάλη" επιτυχία η διαφήμιση, είχαν γυριστεί και συνέχειες!


Ευτυχώς που δεν έπαιζε μπάσκετ έτσι όπως μίλαγε...Κατά το καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.Είναι σαν σχολιαρόπαιδο που λέει το ποιηματάκι που του έμαθαν.Να και η henninger frape, κούνα την καλά κούνα την σταθερά και μετά αμέσως άνοιξέ την!


Διαφημίσεις υπήρχαν μέχρι και για τις ποδιές, φυσικά καμία ποδιά δεν ήταν όπως στη διαφήμιση, οι μαθήτριες φρόντιζαν να αλλάζουν πάντα το look της ποδιάς, ευτυχώς καταργήθηκαν και έτσι δεν μοιάζουν πλέον σαν να βγήκαν από ίδρυμα(άσυλο)."Αντί να τον παίρνετε από πίσω, κάντε του μία πίπα...δώρο"
Φτου σας πονηρά μυαλά, διαφήμιση πίπας είναι όχι "πίπας"
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Η ελληνική διαφήμιση, μόνο σε λίγες περιπτώσεις μας έχει δώσει διασκεδαστικά σποτάκια γεμάτα φαντασία, και στο παρελθόν και τώρα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραίο...γέλασα πάρα πολύ!!!!

everything53 είπε...

Φοβερά τα βιντεάκια! Δεν ήξερα ότι είμασταν τόσο πίσω διανοητικά πριν μερικά χρόνια :Ρ

ΕΛΕΝΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ είπε...

Που τα θυμήθηκες? Καλό βράδυ