Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Βραβείο Proximidade


Σάββατο σήμερα είπα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, αλλά δεν τα κατάφερα καλά.
Η άτιμη η συνήθεια έβαλε το χεράκι της και σηκώθηκα.
Πήγα ετοίμασα καφέ, και σύρθηκα με κλειστά ακόμα τα μάτια μέχρι το γραφείο μου, να δω τις πρώτες ειδήσεις της μέρας, παρέα με το φραπεδάκι μου και τον δολοφόνο φίλο μου, το τσιγάρο.

Πρώτη δουλειά σερφάρισμα στα blogs, όλους όσους έχω στη λίστα μου σας διαβάζω, κάθε φορά που βάζετε νέα ανάρτηση. Αν δεν αφήνω σχόλιο πάντα στα blogs σας συγχωρέστε με, δεν είναι επειδή δεν θέλω να αφήσω, είναι ότι δεν έχω να πω ή να προσθέσω κάτι και αν πω θα είναι ανούσιο, δεν μου αρέσει να λέω πράγματα μόνο για να τα πω, ή για να δηλώσω παρουσία.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί στα blogs το Proximidade, ένα βραβείο φιλίας και εκτίμησης ανάμεσα στους bloggers, κάθε μέρα βλέπεις κι άλλα blogs να το έχουν κερδίσει, κάποια από δύο και τρεις φορές. Ανοίγοντας το blog της Μαρίας, DREAM, είδα ότι με τίμησε με την σειρά της, και μου έδειξε την εκτίμηση της δίνοντας και σε μένα αυτό το βραβείο, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου Μαρία.

Τι ακριβώς είναι αυτό το βραβείο...

Το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:

«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις.Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά.Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι.Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο!Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες.Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς!Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»

Proximidade is described as follows:

"This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships.These blogs are exceedingly charming.These kind bloggers aim to find and be friends.They are not interested in prizes for self-aggrandizement!Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated.Please give more attention to these writers!This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites"You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.

As I have to choose only eight, the Proximidade Award goes to:

Και τώρα η δύσκολη επιλογή...

And the Winners is...

Καφενείο "Ο κόσμος"
Ήταν δικιά της ιδέα να μπούμε στην μπλογκόσφαιρα, με βοήθησε και με βοηθάει πάντοτε όταν συναντάω τεχνικές δυσκολίες και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, το βραβείο είναι το ελάχιστο που μπορώ να δώσω για να της πω ευχαριστώ.

Mind floga
Στον φίλο Γιάννη για τις πολύ όμορφες συζητήσεις που κάνουμε στο blog του και στα forums του esoterica.

TOXOTIS
Στην Βίκυ που μας αποκαλύπτει και μας βάζει σε σκέψεις, με όλα όσα μας κρύβουν.

atheofobos
Γιατί είναι πραγματικά αθεόφοβος.Καυστικός με σάτιρα που σπάει κόκκαλα, απολαμβάνω να τον διαβάζω.

Leviathan
Που μας γεμίζει το δωμάτιο με υπέροχα μουσικά ακούσματα.

Παραλιακά
Στον Γιάννη και τις πρόχειρες σημειώσεις του, που μόνο πρόχειρες δεν μπορώ να τις θεωρήσω αφού μας βάζουν σε προβληματισμούς.

Το χαμομηλάκι
Για τα θέματα που θίγει και που αγγίζουν τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων των bloggers

O kipos tou Theo
Για τα λουλούδια της ψυχής του.

Αυτά ήταν τα 8 βραβεία από μένα, όλους σας εκτιμώ το ίδιο φίλοι μου, αλλά θέλησα να δώσω βραβεία σε άτομα που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει ακόμα βραβείο.
Θέλω όλοι να έχουμε βραβείο, δεν ήθελα όσο κι αν εκτιμώ κάποιους φίλους που έχουν πάρει ήδη βραβείο να τους δώσω και γω, γιατί έτσι θα το στερούσα από άλλους που ακόμα δεν είχαν κανένα και το άξιζαν εξίσου.

15 σχόλια:

everything53 είπε...

Σ' ευχαριστώ για το βραβείο!
Ελπίζω να μην σε πειράζει που ήρθα να το παραλάβω με τις πυτζάμες :)

kakos lykos είπε...

Α! Μου το χαλάς, ήθελα να βάλεις το εξώπλατο maxi μαύρο satin φόρεμά σου, τις 15ποντες γόβες σου, την μπέρτα από renar, και τα κοσμήματα που έχεις από τον Λαλαούνη, για πότε τα φυλάς όλα αυτά δηλαδή;
Ε;
Τζάμπα έκανα φασίνα και έστρωσα και χαλί;

:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

:)))))))))))))))))))))))

Φυσικά και σε πειράζω, εγώ πως νομίζεις ότι παρέλαβα το δικό μου βραβείο, το ίδιο "επίσημο" ένδυμα είχα, πυζάμα και πάλι πυζάμα :)

Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, το οποίο αποτελεί για μένα όχι απλά μια ηθική ικανοποίηση, αλλά και μια υποχρέωση να φροντίζω συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή χρησιμότητα του ιστότοπού μου!!

everything53 είπε...

Λύκε μην τα λες έτσι απότομα, έτρωγα και μ' έπνιξες!!! :Ρ

kakos lykos είπε...

Φίλε Γιάννη, για το βραβείο σε πρότειναν οι σκέψεις σου και τα γραπτά σου, εγώ απλώς σου το παρέδωσα :)

αθεόφοβος είπε...

Βαθύτατα συγκινημένος από την τιμήν ήτις μοι εγένετο, θέλω να εκφράσω τας θερμάς μου ευχαριστίας προς το πρόσωπόν σας, το οποίον ως γνήσιος μετριόφρων θα ηδυνάμην να είπω ότι διακρίνεται δια το καλόν του γούστον, αποδεικνυόμενον από την επιλογήν του ημετέρου ιστολογίου.

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Αγαπητή Κεραυνέ, μου δημιουργεί πολύ όμορφα συναισθήματα η εκτίμηση κάποιων ανθρώπων προς το πρόσωπό μου.
Εσύ με έκανες, με την προσφορά σου και με αυτό, που αυτή αντιπροσωπεύει, να το αισθανθώ και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό.

Είναι μια ένδειξη ότι η επικοινωνία δεν χρειάζεται προσωπικές γνωριμίες, για να φέρνει κοντά νόες.

kakos lykos είπε...

Αθεόφοβε μ'έστειλες.
Χαχαχαχαχα. Πάλι καλά που είμαι της παλιάς σχολής και ξέρω από καθαρεύουσα. Ευτυχώς που δεν μου τα έγραψες πάντως σε γραμμική Β'(εκεί δηλώνω άγνοια), και λέω Β' και όχι Α', γιατί εκεί ούτε γω αλλά ούτε και συ θα μπορούσες να τα κατανοήσεις :)))

kakos lykos είπε...

Φίλε μου γιάπετ, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απ' όση όταν σου δείχνουν οι άλλοι την εκτιμησή τους, το βραβείο αυτό μου έδωσε την ευκαιρία για να σου δείξω την εκτίμηση που έχω για σένα.

Leviathan είπε...

na sai kala!!!se euxaristo poli!!!!ela aurio gia nea sillogi!!! :) filia polla!!

kakos lykos είπε...

Φίλε Leviathan, να είσαι σίγουρος πως θα περάσω, σ'ευχαριστώ πολύ!

Nobilis είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή και τα καλά σας λόγια.
Η σχετική ανάρτηση είναι εδώ :-)

η Τοξότισσα είπε...

Κακέ μου Λύκε, με πυτζάμες ή χωρίς χαμπάρι δεν είχα πάρει για τα καινούργια βραβεία...

Έγινες πάντως αιτία για πολλές σκέψεις... πέρα από τη βαρύτητα και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν όσα βγαίνουν ως μύνημα & είδηση κάθε φορά στις σελίδες μας -που θαρρώ πως είναι πολλές φορές δευτερεύοντα-
αλλά θέλει παρ' όλ' αυτά προσοχή και υπευθηνότητα...

τα μυνήματα που συνοδεύουν αυτή τη φορά τα βραβεία, είναι η ουσία της πραγματικότητας των μπλόγκερ...
μιας πραγματικότητας που μακάρι να μετάλλασσε σταδιακά και τον κόσμο γύρω μας...

Σου αφιερώνω την ανάρτηση: "Virtual τετράδια ψυχής και αληθινής φιλίας" :)
[url]http://vickytoxotis.blogspot.com/2009/01/virtual.html[/url]

kakos lykos είπε...

hamomilaki, η τιμή είναι δικιά μου.

kakos lykos είπε...

Καλή μου τοξότισσα χίλια ευχαριστώ για την αφιέρωση, και τα καλά σου λόγια.