Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Θηλυκός μαθουσάλας ψάχνει σύζυγο αναλόγων προσόντων.



Είναι 107 ετών!
Αποφάσισε λοιπόν ότι έφτασε πλέον σε ηλικία γάμου, μωρέ σε ηλικία τάφου είναι αλλά δεν το κατάλαβε ακόμα, και είπε να το κάνει το μεγάλο βήμα.
Τουλάχιστον τον θέλει αναλόγων προσόντων, εμ τι παιδεράστρια θα γίνει;
Να είναι και εκείνος στο "άνθος" της ηλικίας του να τον έχει περάσει τον αιώνα!
Είπε να μην γίνεται πλέον βάρος στους συγγενείς γιατί μεγάλωσαν και γερνούν και εκείνοι σιγά σιγά, ενώ με τον "βαρβάτο" αιωνόβιο σύζυγο δεν θα έχουν ανάγκη κανένα...
Κούνια που την κούναγε.
Άντε "κοπελιά" με το καλό, με προσοχή το sex μη μείνεις ή σου μείνει σε καμιά περίεργη πόζα...

...Και καλούς απογόνους!!! :-P

Νύφη στα... 107

Είχε αποφασίσει πως οι άνδρες είναι τρομακτικοί! Στα 107 της χρόνια αποφάσισε πως είναι αρκετά ώριμη για να βρει σύζυγο.

Η Γουάνγκ Γκιγίνγκ ζει στη νοτιοδυτική πόλη της Κίνας Τσόνγκινγκ, αποφάσισε να ψάξει για τον άντρα που της ταιριάζει γιατί όπως λέει τα ανήψια της μεγαλώνουν και δεν θα μπορούν πια να την προσέχουν. Το μικρότερο από τα ανήψια της είναι 60 ετών.

Τα επιστράτευσε να της βρουν τον κατάλληλο και να είναι πάνω από 100 ετών για να έχουν πολλά κοινά.

«Μεγαλώνοντας έχω γίνει βάρος στην οικογένειά μου. Ειδικά τώρα, βλέπω τα ανήψια μου να μεγαλώνουν, το ίδιο και τα παιδιά τους και δεν θα μπορούν πια να με προσέχουν», τόνισε η Γκιγίνγκ. Φοβόταν το γάμο γιατί από μικρή είχε ζήσει σε αυστηρά πατριαρχική οικογένεια και έχοντας δει το θείο της να χτυπάει συχνά τη θεία της φοβόταν να παντρευτεί.

πηγή: zougla.gr

6 σχόλια:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Αντε βρε! υπάρχουν ακόμα ελπίδες για να αποκατασταθείς!:-P

kakos lykos είπε...

Πρώτα έχουν σειρά εσύ και οι γκρίζοι σου κρόταφοι ν' αποκατασταθούν, εγώ έχω καιρό ακόμα παιδί είμαι, μη σου στερήσω τις ευκαιρίες δεν βιάζομαι. :-PPPPPP

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

μπράβο Λύκε, καλά της τα λες. αχ, ευχαριστήθηκα! πάντως η είδηση αυτή θα ήταν ένα καλό θέμα ανάλυσης από κοινωνιολόγο ή ψυχολόγο. γιατί εμένα δεν με πείθει τελείως ο λόγος που αποφάσισε να παντρευτεί σε τέτοια ηλικία. ίσως υπάρχει και κάτι άλλο από πίσω.
αχ, και εγώ στα 107 με βλέπω να παντρεύομαι!

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Χμ... Ίσως είναι μια απόδειξη, πως μερικές φορές, συνειδητοποιούμε ότι το πνεύμα είναι αθάνατο και μας διαφεύγει η θνητότητα του σώματος.

Εγώ τη χαίρομαι τη γιαγιά...

kakos lykos είπε...

Όταν στη ζωή μας κυριαρχούν το χιούμορ και η αισιοδοξία, τότε το πνεύμα μας δεν γερνάει, πολλές φορές αυτά βοηθούν να καθυστερήσει να γεράσει εύκολα και το σώμα μας, αυτή η μη αναστρέψιμη δυστυχώς φθορά που όλοι κάποια στιγμή θα την βιώσουμε. Ας φροντίσουμε να μην πεθάνει το παιδί μέσα μας, αν θέλουμε για αρκετό καιρό να αισθανόμαστε και γιατί όχι, να φαινόμαστε νέοι.

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ξεμωραμένοι όλου του κόσμου ενωθείτε :-P