Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Κυοφορεί 60 χρόνια το νεκρό παιδί της


Η είδηση είναι από πολύ παράξενη έως μακάβρια.
Είναι 92 ετών και έγκυος... από το 1948!

60 χρόνια... έγκυος

Οι γιατροί ενός νοσοκομείου έμειναν έκπληκτοι όταν μία 92χρονη Κινέζα, η οποία είχε πάει στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά, κυοφορούσε τελικά για 60 ολόκληρα χρόνια το αγέννητο παιδί της.

Η Huang Yijun αποκάλυψε στους γιατρούς ότι το παιδί που κυοφορούσε είχε πεθάνει μέσα στη μήτρα της από το 1948 και δεν προέβη σε απόξεση διότι θα έπρεπε να πληρώσει 100 λίρες στους γιατρούς.

«Ήταν τεράστιο το ποσό τότε, πολλά περισσότερα από τα χρήματα που έβγαζε η οικογένειά μου σε διάστημα κάποιων χρόνων. Δεν έκανα τίποτα, απλά το αγνόησα,» φαίνεται να δήλωσε η κυρία Huang.

Το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν η κυρία Huang προσήλθε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιά.

Ο Δρ. Liu Anbin, από το νοσοκομείο Qingshen, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν είδα ότι στην κοιλιά της υπήρχε ένα μωρό. Είμαι γιατρός πάνω από 40 χρόνια και πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο.»

Οι γιατροί τώρα, πραγματοποιούν περαιτέρω εξετάσεις για δουν εάν θα πρέπει να υποβάλουν την κυρία Huang σε επέμβαση για να αφαιρέσουν το νεκρό βρέφος.

Ο Xu Xianming, διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής μονάδας του νοσοκομείου, δήλωσε: «Κανονικά, ένα νεκρό έμβρυο θα έπρεπε να έχει αποσυντεθεί μετά από τόσα χρόνια. Είναι πολύ περίεργο και ακόμα πιο σπάνιο που η κυρία Huang είναι τόσο υγιής.»

Πηγή:China National News - pathfinder.gr

15 σχόλια:

nellinezi είπε...

ONTΩΣ....ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΟ!!! ΜΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!

kakos lykos είπε...

Καλησπέρα και σε σένα nellinezi :)
Άσε το τρίχωμα κάγκελο μου μεινε όταν την διάβασα αυτήν την είδηση.
Μπρρρρρρρ.
Ακόμα απορώ πως επέζησε αυτή η γυναίκα, με ένα νεκρό έμβρυο μέσα της τόσα χρόνια.

nellinezi είπε...

ΤΟ ΠΑΙΖΕ ...ΚΙΝΕΖΑ ΜΑΛΛΟΝ!!!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ!

Γιάννης Πετρόπουλος είπε...

Λύκαινα, αν είναι αλήθεια αυτό, είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχω ακούσει και έχω ακούσει πολλά, πίστεψέ με...
Αν είναι αλήθεια...

kakos lykos είπε...

Τι να πω φίλε γιάπετ κατά καιρούς από την Κίνα διαβάζω πολύ περίεργες ειδήσεις, μόνο αυτοί ξέρουν τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Πρώτον: είμαι στη δουλειά, είχα παραγγείλει μια μακαρονάδα και μόλις έφτασε μπήκα εδώ, διάβασα την είδηση και καταλαβαίνεις ότι δεν κατεβαίνει μπουκιά. Ίουκ!!
Δεύτερον: πρέπει να ισχύει η είδηση, γιατί το άκουσα κι εγώ το Σάββατο το πρωί στο Μες την Καλή Χαρά (τρομερή πχιότητα, ε; τι να κάνουμε, εγώ αυτό βλέπω Σάββατο πρωί για να ανοίξει το μάτι). Η Ναταλία δεν λέει ποτέ της ψέμματα.
Τρίτον: Νέλλη Νέζη, είσαι γαιδούρα. σε παρακολουθώ, να ξέρεις. μπαίνεις σε όλα τα μπλογκ, σε ΟΛΑ, εκτός από το δικό μου. αλλά δεν θα σε πετύχω πουθενά κυρία μου; Θα σου κάνω το μαρτύριο της σταγόνας που είναι και κινέζικο και άρα εντός θέματος
Καλησπέρα είπα Κακέ Λύκε; Καλησπέραααααα!!!

kakos lykos είπε...

Κοκκινοσκουφίτσα δεν φτάνει που βοήθησα να μην πάρεις περιττές θερμίδες μου την λες κιόλας; :P
Είδες τι καλά τα καταφέρνεις με την δίαιτα της Κινέζας;
Μία Κινέζα την ημέρα τα κιλά τα κάνει πέρα :)))
;)

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ είπε...

Είναι πέρα για πέρα αληθινή αυτή η περιπέτεια της υπερήλικης γυναίκας, στα δύσκολα χρόνια που πέρασε...

Όλοι αναρωτιούνται πώς δεν έπαθε τόσα χρόνια τίποτα...

Πραγματικά, σπάνιο...

Κώστας
vloutis.wordpress.com
vloutis.blogspot.com

αθεόφοβος είπε...

1ον- Αν η κοιλιά που έχει είναι από το παιδί τότε η εγκυμοσύνη της ήταν προχωρημένη και δεν μπορούσε να γίνει απόξεση,αλλά τοκετός.
2ον-Είναι μεν σπάνια η περίπτωση αλλά όχι πρωτότυπη.
Ορισμένες φορές ενώ το παιδί έχει πεθάνει δεν ξεκινά ο μηχανισμός απόβολής ή τοκετού,μένει μέσα στην κοιλιά και εναποτίθενται άλατα στο σώμα του, οπότε σκληραίνει και ο όρος που χρησιμοποιείται για αυτό το νεκρό έμβρυο είναι λιθόπαιδο.
Το εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το μέγεθος της κοιλιάς,αν οφείλεται στο έμβρυο, γιατί συνήθως τα λιθόπαιδα είναι σε μικρή ηλικία κυήσεως.

everything53 είπε...

Για να συνειδητοποιήσω το γεγονός, διάβασα 2 φορές την ανάρτηση!
Πάλι καλά που δεν είχε σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της.

kakos lykos είπε...

Κώστα Βλούτη καλώς ήρθες στη συζήτησή μας, ίσως να έχεις και δίκιο ότι είναι αληθινό το γεγονός.

Αν σκεφτούμε ότι το pathfinder πήρε την είδηση από μάλλον έγκυρο Κινεζικό μέσο ενημέρωσης (China National News)και όχι από κάποια ιστοσελίδα που γράφει αστικούς θρύλους, τότε είναι αλήθεια.




Με την αναφορά που έκανες Αθεόφοβε για το λίθινο παιδί, θυμήθηκα κάτι, είχα δει ένα επεισόδιο του Nip Tuck που είχαν πραγματευτεί μία τέτοια περίπτωση, θα πεις αυτό είναι serial, δεν έχει σημασία όμως, δεν ήταν επιστημονικής φαντασίας, οπότε στα ιατρικά χρονικά όσο σπάνιες και μακάβριες κι αν είναι τέτοιες υποθέσεις υπάρχουν.Τώρα για την κοιλιά δεν μπορούμε πράγματι να ξέρουμε αν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή όχι, γιατί είναι μία γυναίκα 92 ετών, λίγο το παιδί λίγο η χαλάρωση λίγο κάποια παραπανίσια κιλά και μπορεί να έχει αυτή την όψη.



Εσύ everything μου το διάβασες 2 φορές για να το συνειδητοποιήσεις, τουλάχιστον ελπίζω να μην σου έγιναν τα μαλλιά καρφάκια σαν τα δικά μου, και μόνο την φωτογραφία που βλέπω, σκέπτομαι το περιεχόμενο και ανατριχιάζω.

Ανώνυμος είπε...

Αηδίασα....μπλιάχ!!!!
καλέ κυρία μου τι κάθεσαι έστι αμέριμνη και μου ποζάρεις στη φώτοοοο;;;; σου λέμε ότι έχεις παιδί μέσα στη κοιλιά σου εδώ και 60 χρόνια.....!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

katse..61 xronia den diarkei i kyoforia? re paidia!!etoimogeni itan i kopela!ti tis kanate????

ΠΕΤΣΑ! είπε...

AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ!!!

Leviathan είπε...

apisteuti eidisi!!!!
kalispera!!polla filia! :)