Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Η...ξανθιά σέρνει... καντίνα!!!




Και ποιος δεν ξέρει την πολύ γνωστή παροιμία το "μ***ί σέρνει καράβι;
Ήρθε τώρα η ξανθιά και μας την άλλαξε, τι κι αν προσπάθησε με βαφή και έκανε πορφυρά τα μαλλιά της, το μαλλί άλλαξε το χούι έμεινε, κι' έτσι η ξανθιά... σέρνει καντίνα.

Να πως έχει η ιστορία μας.
Δύο αγαπημένες αδελφούλες αποφάσισαν μια μέρα να πάνε για shopping therapy, παρκάρουν(με πόσες κινήσεις δεν είπαν, εξάλλου δεν είναι αυτό το θέμα μας) κανονικά, και πάνε να ψωνίσουν τα απαραίτητα άχρηστα.

Μετά από "λίγη" ώρα, βγαίνουν κατάκοπες και παραφορτωμένες με τα διάφορα καλούδια, με τα πόδια να έχουν χτυπήσει κόκκινο μέσα στις γόβες, και ζαλισμένες από τον βομβαρδισμό των προϊόντων που είδαν, πετάνε όπως όπως τα "ψιλοπράγματα" που αγόρασαν στο πίσω κάθισμα, και πάνε να πάρουν τον δρόμο του γυρισμού.

Είχε σκοτεινιάσει πλέον, ξεπαρκάρουν κανονικά, αλλά από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκαν, έναν σκοτεινό όγκο να τις ακολουθεί πολύ κοντά, στην αρχή δεν έδωσαν σημασία, αλλά αυτή η πίεση του όγκου τους έφερε δυσφορία, τι να ήταν αυτό που τους κόλλαγε και δεν έλεγε να προσπεράσει επί τέλους;Με τα χίλια ζόρια κατάφεραν να διακρίνουν στον καθρέπτη κάτι σαν καντίνα(εμ με τόσα που πήραν άντε να δουν από τον καθρέφτη μετά).Μα καντίνα; Και τι δουλειά είχε η καντίνα να τις ακολουθεί; Και με τέτοια ταχύτητα; Σουμάχερ ήταν ο σουβλατζής;
Αποφάσισαν στο τέλος και πιάσαν άκρη να δουν τι τρέχει...να σου και η καντίνα σταμάτησε και κείνη!
Βγαίνουν έξω και τι να δουν! "Κοτσαδόρος καντίνας σε παραφύση ερωτική περίπτυξη με προφυλακτήρα".Κατά μία διαβολική σύμπτωση ο κοτσαδόρος που είχε η καντίνα πιάστηκε με τέτοιο τρόπο κάτω από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου τους, έτσι όταν ξεκίνησαν ήρθε και αυτή μαζί τους για παρέα, αν πεινάσουν να 'χουν να τσιμπήσουν και κάτι στο δρόμο βρε αδελφέ.
Μετά από λίγο έφτασε τρέχοντας λαχανιασμένος και ο άμοιρος ο σουβλατζής, ευτυχώς οι απώλειες της πραμάτειας του δεν ήταν μεγάλες και η καντίνα δεν έπαθε κάποια ζημιά, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και συγγνώμες, πήρε την αλανιάρα καντίνα του και έφυγε,έτσι την γλύτωσαν φθηνά οι δύο αδελφούλες.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με άτομα και καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική ;)

4 σχόλια:

everything53 είπε...

Ο τυχερός της υπόθεσης θα είναι ένας περαστικός σκύλος που θα δει τον δρόμο στρωμένο με σουβλάκια :Ρ

kakos lykos είπε...

Αν όμως ο σκύλος είναι γλωσσομαθής τι γίνεται;Η πινακίδα της καντίνας γράφει ο "καυτός σκύλος", μήπως θα κοιτάξει να την κοπανήσει μη πληρώσει αυτός με το τομάρι του την χασούρα του σουβλατζή;
:)))

Maria Tzirita είπε...

Αν και ξανθιά του λόγου μου, οφείλω να ομολογήσω ότι κάποιες γυναίκες είναι πολύ κουτές... Και μάλλον ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιού!
Την καλησπέρα μου!

kakos lykos είπε...

Κουτές δεν μπορώ να τις πω, γιατί την μία την γνωρίζω και δεν είναι καθόλου κουτός άνθρωπος, αφηρημένες πιστεύω ότι ήταν, ή αλήθεια είναι ότι τα στοιχεία της ιστορίας αν και αληθινά όλα, απλώς τεντώθηκαν λίγο παραπάνω για να γίνει πιο αστεία.Πάντως θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν και πολύ κουτά άτομα, που με τις γκάφες τους δημιουργούν πολύ πιο εξωφρενικές ιστορίες από αυτήν.

Καλώς ήρθες στο blog, καλησπέρα και σε σένα :)