Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Που πήγαν οι ελιές ΟΕΟ;



Στην Ελλάδα και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης οι απατεώνες ποτίζουν τους πολίτες με γράσσο, η "επιστήμη" του λαδιού ή μάλλον της "λαδιάς" προστάζει: "Αγνό" ηλιέλαιο με "άριστης" ποιότητας ορυκτέλαιο για να δουλεύει καλύτερα η μηχανή μας.
Που να κάθονται μωρέ τώρα να φυτεύουν ηλιόσπορους, να τους κάνουν φυτά, να τους ποτίζουν, να τους μαζεύουν, και να τους κάνουν λάδι, θα τους βγει το λάδι, μπελάς είναι ενώ το ορυκτέλαιο;
Εδώ για ferrari κάνει στον άνθρωπο θα κακοπέσει;
Τι είναι καλύτερος από ferrari;
Σα δεν ντρέπεται.
Αυτά όσο αφορά το Βόρειο ημισφαίριο.
Οι απατεώνες του Νοτίου ημισφαιρίου έχουν διαφορετικό τρόπο δράσης.Απατεώνες χτύπησαν και στην μακρινή Αυστραλία σε λιόδεντρα, μέσα σε μια νύχτα εξαφάνισαν χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος και χωρίς κανείς να υποπτευθεί τίποτα 8 τόνους ελιές, όχι δεν έγινε αρπαγή των καρπών από UFO.
Να πως έχει η ιστορία...


Ερωτήματα γεννά το μυστήριο των χαμένων ελαίων

Ολόκληρη η κοινότητα του Λοβντέιλ στην Αυστραλία ασχολείται με τα ανεξήγητα συμβάντα που διαδραματίζονται στους ελαιώνες της περιοχής τη νύχτα.

Περίπου οκτώ τόνοι ελιών εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος από εκατοντάδες ελαιόδεντρα σε πέντε διαφορετικά χωράφια, μέσα σε μια νύχτα. Ο Κουέντιν φον Έσσεν ήταν ο πρώτος που ανέφερε το γεγονός, μετά από τηλεφώνημα γείτονα που τον ενημέρωσε ότι οι εργάτες που πήγαν να μαζέψουν τους καρπούς από τα δέντρα, δεν βρήκαν ούτε μία ελιά.

«Πήγαμε στο σημείο να ελέγξουμε το χωράφι με τα 400 ελαιόδεντρα και είδαμε ότι όλα, εκτός από δύο που είχαν μάλιστα σημαδευτεί, δεν είχαν ίχνος καρπού» εξηγεί ο φον Έσσεν. Αυτό που κάνει ακόμη μεγαλύτερο το μυστήριο είναι η σχολαστικότητα με την οποία έγινε η συλλογή των καρπών.

«Συνήθως απαιτούνται έξι άνθρωποι για να μαζέψουν τους καρπούς μέσα σε τρεις ημέρες, χωρίς μάλιστα να μαζέψουν όσους βρίσκονται στα πιο ψηλά κλαδιά. Όποιος όμως το έκανε φρόντισε να μαζέψει όλες τις ελιές από τα δέντρα, ακόμη και όσες έπεσαν στο έδαφος κατά τη διαδικασία». Ο φον Έσσεν παρομοίασε το μυστήριο σαν κάποιος να πήρε μία ηλεκτρική σκούπα και να ρούφηξε όλες τις ελιές από τα δέντρα μέσα σε ένα βράδυ.

Αποκλείοντας το ενδεχόμενο πουλιών, νυχτερίδων ή άλλων ζώων και πτηνών, ο φον Έσσεν περιέγραψε το συμβάν ως «λίγο απόκοσμο», ενώ προσπαθώντας να δώσει μια περισσότερο λογική εξήγηση δήλωσε ότι θα πρέπει να ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα ανθρώπων που έκαναν τη δουλειά.

Ακόμη κι έτσι όμως, γεννάται το ερώτημα του γιατί κανείς δεν τους άκουσε ή δεν είδε κάποια φώτα αλλά και του πώς κατάφεραν να κάνουν τόσο σχολαστική δουλειά.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από Γαλλικό Πρακτορείο


...Τώρα οι απατεώνες ήθελαν μόνο να κλέψουν της ελιές και θα το πασάρουν αγνό το λαδάκι στην αγορά; Μπαααα, και αυτοί εμπλουτισμένο με διάφορα άλλα πεντανόστιμα λαδάκια βλέπω να το ανακατεύουν, και να φτάνει φρέσκο-φρέσκο στα πιατάκια και των Νότιων.Μικρή αγορά θα πεις τι λάδι βγάζουν 8 τόνοι ελιάς, τώρα είναι μικρή πράγματι, και περιορισμένο φαινόμενο αύριο όμως;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.