Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008

Όταν το "ξαλάφρωμα" γίνεται video game!!!Οι εφευρετικοί Βέλγοι βρήκαν τρόπο να κάνουν διασκεδαστική την ανάγκη τους όπως μας πληροφορεί το πρακτορείο Reuters.
Είναι μία μεταφερόμενη τουαλέτα που την εγκαθιστούν σε μέρη όπου καταναλώνονται μεγάλες ποσότητες αλκοόλ έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη πέραση.
Tο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι εκτός από χώρος ανακούφισης είναι και παιχνιδομηχανή, παιχνιδομηχανή η τουαλέτα θα μου πείτε;
Κι όμως, απαραίτητα αξεσουάρ η λεκάνη(που έχει αισθητήρες πάνω), μία οθόνη, και φυσικά χειριστήριο που είναι τι άλλο από το εκτελεστικό όργανο της ανάγκης, χρησιμοποιώντας το σαν joy stick μπορούν να κάνουν σκι, αστρομαχίες ή να ασχοληθούν με την Χίλαρι ...ναι την γνωστή, ρίχνοντας την "ψήφο" τους:)
Φυσικά γυναίκες αποκλείονται αφου δεν υπάρχει το "joy stick", "παιχνιδιάρα" τουαλέτα γένους θηλυκού δεν κατασκεύασαν ακόμα, που θα πάει θα γίνει και αυτό!!!

4 σχόλια:

everything53 είπε...

Τι άλλο θ' ακούσουμε...!
Δεν νομίζω να έχει ενδιαφέρον να παίζεις για λιγα δευερόλεπτα...

kakos lykos είπε...

Κάνουν διάλλειμα για μπύρα και συνεχίζουν, εκτός αν την παίρνουν μαζί τους στην τουαλέτα για ασταμάτητο "παιχνίδι" :))))))))))

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Και αν είναι μικρό και δεν το πιάνουν οι αισθητήρες?

kakos lykos είπε...

Δεν έχει σημασία το μέγεθος του "joy stick", αλλά η ποσότητα των υγρών, βρε πιπι μου μην μπερδεύεσαι:)))