Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

4x4 SUV Show




H είδηση προέρχεται από το automotopress.gr

"Αθήνα: Στις 7 Νοεμβρίου ξεκινά το 1ο 4x4 SUV Show
Η πρώτη έκθεση για τα εκτός δρόμου μοντέλα θα γίνει στο Σ.Ε.Φ. από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου, σε ένα πρωτότυπο περιβάλλον και με εντυπωσιακά test-drives.

Με πείρα 25 ετών στη διοργάνωση εκθέσεων αυτοκινήτων, η Promauto ανέλαβε τη διοργάνωση του 1ου 4Χ4 SUV Show, το οποίο θα λάβει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου. Στόχος της συγκεκριμένης έκθεσης είναι η καθιέρωσή της σε ετήσιο θεσμό, και η ενίσχυση των υψηλών πωλήσεων εκτός δρόμου αυτοκινήτων στην Ελλάδα, μέσω μιας διαφορετικής παρουσίασης των μοντέλων με τα οποία θα συμμετάσχουν οι εταιρείες. Ο χώρος του Σ.Ε.Φ. ενδείκνυται για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης έκθεσης, λόγω της άνετης πρόσβασης με τις αστικές συγκοινωνίες, των πολλών θέσεων στάθμευσης γύρω από τις εγκαταστάσεις του, τις δύο διαμορφωμένες αίθουσές του, καθώς και την προϊστορία του χώρου σε ανάλογες εκθέσεις.

Η δομή του χώρου θα είναι ενιαία για όλους τους συμμετέχοντες. Θα κατασκευαστεί ένα χωριό σε μια εκτός δρόμου περιοχή όπου ο επισκέπτης θα πρέπει να περιηγηθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητα, δένδρα, λίμνες, καλύβες, φορώντας στα πόδια του ειδικές νάιλον σακουλές ή μπότες, αφού όλη του η διαδρομή στην αίθουσα θα θυμίζει ύπαιθρο. Τα όρια του κάθε περιπτέρου θα είναι νοητά. Τα αυτοκίνητα θα είναι τοποθετημένα πάνω σε κορμούς, πέτρες, άμμο, έτσι ώστε να δημιουργούν μια ωραία εικόνα και να είναι εύκολα προσβάσιμα από τους επισκέπτες.

Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν στο 1ο 4Χ4 SUV SHOW θα είναι οι Jeep, Hyundai, Kia, Volvo, Honda, Nissan, Subaru, Volkswagen, Skoda, Audi, Opel, Daihatsu, Suzuki, Land Rover και Mitsubishi. Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία θα μπορεί να διαθέσει 2 αυτοκίνητα για δοκιμαστική οδήγηση στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα. Επίσης, θα υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές, έτσι, ώστε να αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα του κάθε αυτοκινήτου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι την Τετάρτη (ημέρα εγκαινίων) 4:00 μ.μ.-10:00 μ.μ., Πέμπτη και Παρασκευή 4:00 μ.μ.-10:00 μ.μ., ενώ Σάββατο και Κυριακή 9 π.μ.-10:00 μ.μ."


Για όσους είναι φανατικοί των 4x4, ιδιοκτήτες, ή απλώς λάτρεις αυτών των αυτοκινήτων, είναι μία πολύ ωραία πρόταση για σ/κ αυτή η είδηση.

Και μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν κολπάκια και δυνατότητες αυτών των αυτοκινήτων... όσοι δεν τα εχουν δοκιμάσει ήδη στο δικό τους.

1 σχόλιο:

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

Ειμαι πολλαπλων χρήσεων από μόνη μου. Ζυγίζω όσο αυτά άρα γιατί να πάω? Και ντεν έκο τζιπ καρντιά μου.:-P