Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Nip tuck 4ος κύκλος





Από χθές το βράδυ έχουμε πάλι στις οθόνες μας (μέσα από το filmnet2 της nova) τον 4ο κύκλο της πολύ πετυχημένης σειράς.
Ίσως ο μέχρι τώρα ο πιο σκληρός από πλευράς σκηνών, με αίμα, βία και sex.
Παρόλο που μας σοκάρει με τις σκηνές της αυτή η σειρά, έχει πολλούς φανατικούς θεατές, ίσως γιατί άσχετα αν είναι μία εμπορική επιτυχία, σαν θεματολογία δεν χρυσώνει το χάπι και τολμάει να θίξει πολλά θέματα που θεωρούνται ταμπού.
Στο χθεσινό πρώτο επεισόδιο παρέλασαν στην οθόνη πολλά γνωστά ονόματα κατά πολύ γερασμένα ή αλλαγμένα.
Ο Λάρι Χάγκμαν ο πάλαι ποτέ "κακός" JR του Ντάλλας( ή όπως τον γνωρίζουν άλλοι ο σμηναγός Τόνι Νέλσον από το "Τζίνι και η Τζίνι)κατά πολύ γερασμένος φυσικά.
Η Κάθλην Τέρνερ, τίποτα δεν θύμιζε από την Πέγκυ Σου, ή από την κα. Ροουζ( από τον πόλεμο των Ρόουζ)μία υπέρβαρη ηλικιωμένη κυρία, που μόνο το χαμόγελο της σου έφερνε στο νου την παλιά μορφή της.Τέλος σαν κερασάκι στην τούρτα των σταρ, η "αιώνια παρθένα" ...Μπρουκ Σίντλς(που την γνωρίσαμε στην Γαλάζια Λίμνη και στην Ατέλειωτη Αγάπη), με καλοπατημένα τα 40+ πλέον αλλά και η μόνη που "έγραφε" καλά στο φακό.Αν κρίνω από το πρώτο επεισόδιο το ενδιαφέρον πάλι θα παραμείνει αμείωτο, προβλέπω πολλά κολλημένα μάτια στις οθόνες και πάλι, και νυσταγμένα στη δουλειά τα πρωινά, αφού η σειρά είναι ακατάλληλη για ανηλίκους και προβάλεται στη 1 την νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: