Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2007

ΕΠΕΙΓΟΝ:Βοηθείστε να βρεθεί ο ασυνείδητος που σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό...

Από Captaindim την 20-11-2007 (www.madata.gr)

"Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι για την «Γειτονιά των Αγγέλων»
Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ. Αννης ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε. Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω όποιον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία -κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί .
Οποιος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθησει σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες ή αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά.
Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ. Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες...
Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ.."

Με την σειρά μου κάνω έκκληση να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας όλοι να βρεθεί, ο δολοφόνος, πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι οδηγοί να αποκτήσουμε συνείδηση, ότι το αυτοκίνητο δεν είναι ένα μέσο εντυπωσιασμού, αλλά μέσο μεταφοράς και δεν μπορούμε να το χρησιμοποιούμε αλόγιστα!

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Το αυτοκίνητο ήταν Citroen C3 μοντέλο 2003 και όχι Saxo, απόχρωσης κόκκινου προς κεραμιδί!!!(Ενημέρωση από την ασφάλεια , πόρισμα που βγήκε μετά από έλεγχο στα κομμάτια του οχήματος )

Δεν υπάρχουν σχόλια: