Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Τύφλα να 'χει το "Red Bull"


Μετά το Red Bull και την ταυρίνη του που μας δίνει φτεραααααά, μία περίεργη πρόταση για αναψυκτικό έρχεται από την Ινδία, ένα αναψυκτικό βασισμένο σε ούρα αγελάδας.
Και μόνο στη σκέψη ανακατεύομαι, όταν ήρθε το Red Bull στην Ελλάδα το είχα δοκιμάσει, πάνω από μία γουλιά δεν μπόρεσα να πιω, προσωπική εκτίμηση, το βρήκα αηδία, πολύ περισσότερο αν κυκλοφορήσει αυτό το προϊόν που είναι βασισμένο σε ούρα, άντε παιδιά με το καλό και σε μπιφτέκια από κοπριά...Ρε τι άλλο θα δούμε!!!




Ξεδιψάστε με ούρα αγελάδας




Οι Ινδοί ετοιμάζονται να «τινάξουν» την παγκόσμια βιομηχανία αναψυκτικών ποτών στον «αέρα». Βρήκαν άραγε κάποιο νέο φυσικό συστατικό του οποίου η γεύση θα μας συγκλονίσει; Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ποτό που να είναι το ίδιο υγιεινό όσο και δροσιστικό; Ε, ναι λοιπόν. Αληθεύουν και τα δύο!

Ύστερα από πολλές έρευνες και δοκιμές, δηλώνουν έτοιμοι να παρασκευάσουν ένα νέο προϊόν που θα βασίζεται στα ούρα της αγελάδας, η οποία ως γνωστόν στην Ινδία θεωρείται ιερό ζώο.

Ο Ομ Πρακάς που είναι επικεφαλής της ομάδας που ασχολείται με αυτήν την προσπάθεια, υποστηρίζει ότι το νέο ποτό θα είναι πολύ υγιεινό, εύγευστο, δε θα μοιάζει με τα άλλα ανθρακούχα ποτά της αγοράς και θα είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους τοξίνες.

Είναι γνωστό ότι τα κόπρανα της αγελάδας χρησιμοποιούνται από πολλούς λαούς ως καύσιμη ύλη, ενώ τα ούρα της καταναλώνονται σε θρησκευτικές τελετές εξαγνισμού.

πηγή:zougla.gr, reuters

6 σχόλια:

Νηρηιδα είπε...

xmmmmm χρησιμο αμα 8ες να το πεταξεις στα μουτρα καποιου ή να κερασεις βρε αδερφε καποιον που δεν τα πατε καλα!Αμα μα8ει τι τον κερασες 8α σε λατρεψει...

kakos lykos είπε...

Αυτό να λέγεται.
:)))

THANOS είπε...

apories:
1. apaiteitai geniki ourwn prin tin katanalwsi?
2.tha pernoun to vodia diouritika?
3.tha lene sta vodia asteia mexri na katourithoun apo ta gelia?
4.synodevetai me meze kopria/vounia?
5. oi gelades me nefriki aneparkeia tha ypovathmistoun?
6.exei antendeixi se nefropatheis?
7.myrizei san dimosio apoxwritirio?
8. pinetai kontra ston anemo?

zoyzoy είπε...

Αφού θα το βγάλουν Ινδοί φαντάζομαι οτι θα πωλούνται στη μαύρη αγορά εφ'οσον έχουν για ιερή την αγελάδα.
Τι άλλο θα ακούσουμε??

kakos lykos είπε...

Thanos, άπαιχτες οι απορίες σου!!!
:)))))))


zoyzoy, μπα επίσημα θα το πουλούν...αν βγει τελικά, έτσι και αλλιώς ήδη τα χρησιμοποιούν σε τελετές εξαγνισμού, μπορεί με την κατανάλωση του "αναψυκτικού" να νομίζουν ότι θα εξαγνίζονται, στην επόμενη ζωή τους μόνο μην γυρίσουν σαν αγελάδες...σε άλλη χώρα όπου κάθε άλλο παρά ιερές είναι ;)

everything53 είπε...

Ικανούς τους έχω να πουλήσουν και ούρα άλλων ζώων (ή και ανθρώπων) αν η ζήτηση μεγαλώσει...
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.