Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008

Και έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν.Δεν πρόλαβαν να τινάξουν τα ρύζια από πάνω τους και άρχισαν οι αντιδράσεις, ο λόγος για το ανωτέρω νιόπαντρο ζευγάρι, και αντιδράσεις από ποιους;
Από ζωόφιλους.
Που;
Στην Κίνα!
Αλήθεια υπάρχει το είδος μου(ζωόφιλοι δηλαδή) στην Κίνα;
Από πότε;
Εκεί τρώνε ότι πετάει περπατάει και σέρνεται, δηλαδή τα πάντα, δεν τους ξεφεύγει τίποτα, και όταν λέμε τίποτα, τίποτα!
Από πότε τους έπιασαν τέτοιες ευαισθησίες;
Μήπως είχαν κανένα σχέδιο μελλοντικό να φάνε το ένα από τα δύο πιθηκάκια, και τώρα το μυστήριο του γάμου τους χάλασε την συνταγή, θα μου πείτε μας μπέρδεψες πως χαλάει η συνταγή και δεν μπορούνε φάνε το ένα από τα δύο;
Τςτςτς, θα σας μαλώσω αδιάβαστους σας πιάνω, δεν λέει κάπου στο μυστήριο "ους ο Θεός συνέζευξεν άνθρωπος μη χωριζέτω";
Αυτή η φράση τους τα χάλασε και τώρα πρέπει να τα τρέφουν και τα δύο μέχρι το φυσικό τέλος της ζωής τους, αντί να τα κάνουν ψητά ή κανένα στιφάδο, ζωόφιλοι στη Κίνα ωραίο ανέκδοτο.
Για να σοβαρευτούμε, στο θέμα αυτής της παρωδίας γάμου ανάμεσα στα συμπαθέστατα πιθηκάκια πιστεύω ότι οι αντιδράσεις είναι ανόητες και υπερβολικές, δεν ήταν κάτι που απειλεί την σωματική τους ακεραιότητα.

Για να δούμε πως έχει πραγματικά η είδηση.

Ένας διαφορετικός γάμος

"Ίσως το νυφικό να μην βόλευε τη νύφη ή ίσως να έφταιγε ο μουντός καιρός με τον συννεφιασμένο ουρανό, αλλά αυτές οι δύο μαϊμούδες δεν φαίνεται να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αν και... νιόπαντρες!"

Το ομολογουμένως παράδοξο αυτό ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία ειδική τελετή στον ζωολογικό κήπο όπου φιλοξενείται, στην περιοχή Wenling της Κίνας.

Το «τυχερό» ζευγάρι είναι ο 7χρονος Wukong και η 6χρονη Xiaoya.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ζωολογικός κήπος διοργάνωσε το γάμο με την ελπίδα να προσελκύσει επισκέπτες.

Ο ανατρεπτικός γάμος, όμως, προκάλεσε την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων σε μία χώρα που φημίζεται για τη βιαιότητά της στα ζώα.

Το 2006, ένας ζωολογικός κήπος στη Σαγκάη είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τους «Ολυμπιακούς Αγώνες των Ζώων» εξαιτίας διαφόρων κατηγοριών εις βάρος του από φιλοζωικές οργανώσεις ότι φέρεται με βιαιότητα στα ζώα.

Το σόου παρουσίαζε ζώα σε αθλητικά δρώμενα, όπως το μποξ μεταξύ καγκουρό και των φυλάκων τους, αρκούδες να παλεύουν και να κάνουν ποδήλατο και έναν ελέφαντα να παίρνει μέρος σε διελκυστίνδα.

Και το 2007 όμως, στο ζωολογικό κήπος της Σαγκάης, μία αρκούδα είχε αναγκαστεί να κάνει ποδήλατο, ενώ την κυνηγούσε ο εκπαιδευτής της, κατά τη διάρκεια ενός σόου.

πηγή:news.pathfinder

Να στην Σαγκάη στο ζωολογικό της κήπο έδειξαν τον γνήσιο σαδιστικό τους εαυτό προς τα ζώα οι Κινέζοι, αλλά οι ζωοφιλικές οργανώσεις που ασχολήθηκαν τότε με το θέμα δεν μας είπαν ήταν Κινέζοι; Πολύ αμφιβάλλω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: