Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2008

Άνθρωπος διαμάντι!Οι εφευρετικοί Ελβετοί δίνουν πλέον άλλη σημασία στον όρο, την κυριολεκτική του. Ξεχάστε τους τάφους, τα κασελάκια οστών, ή το πιο προχωρημένο, τα δοχεία με την τέφρα του νεκρού.

Τώρα ο νεκρός θα πηγαίνει σετ με τα αγαπημένα του πρόσωπα, θα μπορείτε να τον φοράτε σαν κόσμημα στο χέρι, στο λαιμό, στο πόδι, να τον κάνετε μέχρι και σκουλαρίκι για τον αφαλό(μη πω και πουθενά αλλού και το χοντρήνω και άλλο).

Η λογική είναι απλή, τα διαμάντια προέρχονται από άνθρακα, ο νεκρός με την καύση του είναι άνθρακας, άρα μπορεί να γίνει διαμάντι(ε ρε μούρλα!!!)

Εμένα κάντε με ότι θέλετε όταν τα τινάξω, μόνο σταυρουδάκι μη με κάνετε please!

Διαμάντια από ανθρώπινη τέφρα

Ελβετία-Γενεύη

Τα διαμάντια είναι πράγματι παντοτινά, κυρίως αν έχουν κατασκευαστεί από ανθρώπινη τέφρα

Μια μικρή εταιρία με έδρα της την ορεινή περιοχή της νοτιοανατολικής Ελβετίας, χρησιμοποιεί ανθρώπινη τέφρα για να κατασκευάσει διαμάντια, ώστε οι εκλιπόντες να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων, που θα μπορούν πλέον να τους...φορούν ακόμη και στο δάχτυλό τους.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές, δηλαδή ξεκινούν από τα πέντε χιλιάδες ευρώ, το διαμάντι από τέφρα μπορεί να ακούγεται μακάβριο, αλλά σίγουρα δεν είναι απλησίαστο.

"Ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν να πηγαίνουν στο κοιμητήριο και να θρηνούν αφήνοντας στο νεκροταφείο τον πόνο τους", δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρίας Algordanza, Βάιτ Μπρίμερ. "Υπάρχουν όμως άλλοι άνθρωποι που για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλουν να έχουν τέτοιον αποχωρισμό", συμπληρώνει ο ίδιος.

πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ-news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: