Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

X- σFactoυς


Συνέχεια η ίδια ιστορία.
Εκπομπές ατάλαντων, η μία φωτοτυπία της άλλης.
Άτομα χωρίς συναίσθηση τόπου και χρόνου, καβαλημένα καλάμια, σούργελα χωρίς αυτοσεβασμό, που ζητούν και τα ρέστα όταν τους λένε κατάμουτρα ότι δεν κάνουν, ελάχιστοι με λίγο ταλέντο χωρίς κάτι το ξεχωριστό, που χάνονται από το καλλιτεχνικό στερέωμα μετά από λίγο διάστημα.
Από αυτές τις εκπομπές πόσοι σήμερα είναι που κράτησαν και συνέχισαν δύο; τρεις;
Τόσες εκπομπές για να βγουν δύο τρεις καλλιτέχνες που δεν είναι και ονόματα που θα αφήσουν και μεγάλη ιστορία στον χώρο;









Νισάφι πια, οντισιόν που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με τα χάλια τους.



"Μηηηηη δεν μπορώ το 'χασα να πάω μία στιγμή στην τουαλέτα να στανιάρω(πρρρρρρρρ) και επιστρέφω... Μα μην επιμένετε... άντε καλά θα σας πω Παπαρίζου!"

Θεός αν είναι, ας την σταματήσει κανείς!
Αφού δεν το 'χεις βρε αφάνα Γούντυ τρυποκάρυδε(με παραμορφωτικό φακό)τι το παιδεύεις το θέμα, τι διάλειμμα και ξεδιάλειμμα, το τρακ σε κάνει άφωνη; ζητάς και τα ρέστα που σου έκαναν τελικά τη χάρη να σε ξαναβάλουν μέσα;



Καλά εισπνοές με ήλιο κάνει αυτός;;;;;



The phantom of the opera is there...
Βρε καλό μου phantom εεεε καλή μου κοπέλα ήθελα να πω, τι σου φταίει και το φάντασμα και το τραγούδι, έχεις καμία σχέση εσύ με την Sarah Brightman, μία νότα χωρίς να αισθανθώ να μου τρυπάς τα τύμπανα δεν έβγαλες, άντε στον καημένο τον αντρούλη σου και μην τον ξεσηκώνεις να έρχεται χωρίς λόγο στην μεγαλούπολη, έχουμε πολλούς εδώ που καβάλησαν το καλάμι δεν χρειαζόμαστε και σένα.
Σε άκουγα και νόμισα ότι κάτι έπαθαν τα ηχεία...



Τώρα μάλιστα ήρθα στα ίσα μου!!!

24 σχόλια:

Kυνισμός είπε...

μιλάμε ουτε για διασκέδαση δεν τα βλέπω.............

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα τα ειδα λιγο πεθανα στο γελιο με τις εκφρασεις που παιρνει ο μουρατιδης...αλλα οκ φταιει το συστημα και το ευκολο χρημα...ΦΙΡΜΕΣ ολοι θελουν να γινουν...
Καλο βραδυ λυκακι!!!!

Tzeve είπε...

γιατί αγόρι μου γλυκό ...το διαφημίζεις...;;;;

καλά δεν είμασταν στην ησυχία μας;;;;

Νηρηιδα είπε...

Αναρωτιεμαι καθε φορα το ιδιο: δεν εχουν μανουλα, αδερφια, φιλους, συντροφο, καποιον τελος παντων να τους πει να μην πανε γιατι θα καταληξουν ευχαριστο διαλειμμα τσιρκου; (Ευχαριστο τροπος του λεγειν γιατι μονο αστειο δεν μου φαινεται.) Μα κανεναν δεν εχουν;!

Little Hope Flags είπε...

Το αστείο είναι ότι είδα έναν Famestorίτη σήμερα στην Ερμού. Έναν ατάλαντο που το έπαιζε μοντέλο/γόης/βαρύ πυροβολικό. Το μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό εκείνη την ώρα ήταν...ε ας μην το πω!

Δεν ανοίγω τηλεόραση πλέον. Τα θέλω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα..

Anestis Ketsetzidis είπε...

Θα προσλαμβάνατε ποτέ στη δουλεία σας κάποιον που έρχεται απο τη TV?
Μάλλον όχι.
Οι φελλοί πάντα επιπλέουν στον αφρό.
Καλό βράδυ στην αγέλη.

Ευρύνοος είπε...

χοχοχο

τελικά με φιέστα τεράτων μοιάζει το όλον θέμα..
βασικά για αρκετούς απο αυτούς που λαμβάνουν μέρος, νοιώθω λύπη βλέποντας στο γιου τουμπ βιντεάκια διότι διαισθάνομαι οτι έχουν πολλά προβλήματα..

απλώς είναι κρίμα να ρίχνονται στην αρένα της τηλεθέασης που διψάει για φρέσκο αίμα..

κρίμα..

καλό βραδυ kakos lykos :)

kakos lykos είπε...

Μα δεν είναι διασκέδαση είναι κατάντια και ξεπεσμός.
Αν ήθελαν να κάνουν πραγματικά εκπομπές ταλέντων, δεν θα εμφάνιζαν καν στην τηλεόραση τα σούργελα, αλλά θα ξεκίναγε η προβολή μετά το ξεσκαρτάρισμα και θα υπήρχαν σοβαρά κριτήρια για να θεωρηθεί κάποιος καλλιτέχνης.
Τώρα τι να δει κανείς τους καραγκιόζηδες, με το καβαλημένο καλάμι που δεν έχουν ίχνος αυτοσεβασμού, που τους δείχνουν μόνο για τα νούμερα της τηλεθέασης ή τις μετριότητες, που αύριο θα υπογράψουν συμβόλαια και θα νομίζουν ότι είναι κάποιοι;

Τώρα λογικά θα πεις: "εσύ γιατί το είδες;"
Δεν θα το 'βλεπα θα την γλίτωνα, αλλά ας είναι καλά η παρέα μου, που θέλουν να βλέπουμε τις οντισιόν των σούργελων για χαβαλέ.

Καλό βράδυ Κυνισμέ :)

kakos lykos είπε...

Αυτό είναι Αερικό, το πως θα γίνουν εύκολα φίρμες, εκεί ποντάρουν.

Καλό βράδυ :)

kakos lykos είπε...

Λασπολόγε, για το γλυκό δεν ξέρω, αλλά αγόρι σίγουρα δεν είμαι.

Δηλαδή εσύ όταν σχολιάζεις αρνητικά κάτι, σημαίνει ότι το κάνεις για να το διαφημίσεις;

Καλό βράδυ :)

kakos lykos είπε...

Το δυστύχημα είναι Νηρηίδα, ότι πολλούς από αυτούς τους βάζει στο τρυπάκι να πάνε, η ίδια τους η οικογένεια ή οι φίλοι.

Καλό βράδυ :)

kakos lykos είπε...

Εγώ πάντως αν δω κάποιους από αυτούς,τους μόνους που θα αναγνωρίσω, θα είναι η Καλομοίρα μόνο και μόνο επειδή πήγε και στην Eurovision και η Ραλλία επειδή είναι μακριά από τον χώρο του εμπορικού(σκυλάδικου) και τραγουδάει με τον Κότσιρα, που μ'αρέσουν τα τραγούδια του.
Για μένα προσωπικά η Ραλλία ίσως είναι και η μόνη που έχει προοπτικές για σοβαρή εξέλιξη στο τραγούδι, αν δεν καβαλήσει καλάμι.

Καλό βράδυ Carina :)

kakos lykos είπε...

Θα κρατήσω αυτήν την φράση σου Ανέστη:"οι φελλοί πάντα επιπλέουν"

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, αν γυρνούσαμε όλοι την πλάτη όμως σε όλα αυτά τα ρεάλιτι,όχι μόνο ταλέντων, αλλά όλων των εκπομπών του εύκολου πλουτισμού που εξευτελίζουν τους παίκτες, τότε ίσως όλοι αυτοί οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα αναγκαζόντουσαν να αλλάξουν ρότα.

Καλό σου βράδυ :)

kakos lykos είπε...

Εγώ Ευρύνοε αισθάνθηκα, ότι αυτές οι οντισιόν δεν διέφεραν σε τίποτα από τις άθλιες εκπομπές της Πάνια, που φιλοξενεί και προβάλει σαν ταλέντα άτομα με σοβαρά ψυχοπνευματικά προβλήματα, που δεν διαθέτουν την απαραίτητη λογική να καταλάβουν ότι τα χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα, ότι γι αυτήν είναι οι αρκούδες που τους βαράει το ντέφι.
Έτσι πιστεύουν εκείνοι ότι γίνανε διάσημοι καλλιτέχνες, έτσι τώρα και αυτοί νομίζουν ότι θα γίνουν διάσημοι.

Καλό βράδυ :)

korinoskilo είπε...

τους μεν τους εχουν πισει οτι μπορουν να γινουν φιρμες και να εχουν φιμη και χρημα.... οι δε τα αρπαζουν χοντρα για να τους κανουν ρεντικολο......
ουτε να τα βλεπω ουτε να τα ακουω :)))

καλημερα λυκαινα :)

Κράμα είπε...

Διεκδικούν όλοι το λεπτό της διασημότητάς τους.
Κρίμα γιατί το κάνουν με λάθος τρόπο!
Φιλιά λυκάκι μου!

thomai είπε...

So what? Όσο τα βλέπουμε θα υπάρχουν! Δεν υπάρχει λόγος να τα συζητάμε. Αν κλείναμε όλοι τις τηλεοράσεις...αυτό θα ήταν κάτι! Άλλωστε..υπάρχουν τόσα άλλα καλύτερα να δεις...να ακούσεις ...να κάνεις!

Tyler Durden είπε...

έλεος! εκπομπες για φτύσιμο, άτομα διανοητικά καθυστερημένα και κομπλεξικά γίνονται βορά στους τηλεκανίβαλους χαριν του θεάματος.

Fri είπε...

Εγώ κάθε φορά που βλέπω μια τέτοια οντισιόν (ο θεός να την κάνει) αναρωτιέμαι πόσα πολλά σούργελα υπάρχουν ακόμα! Τόσα χρόνια, τόσα κανάλια, τόσες εκπομπές ακόμα να τα εξαντλήσουμε?

kakos lykos είπε...

Ακριβώς έτσι είναι Korinoskilo!

Καλησπέρα :)

kakos lykos είπε...

Λεπτό διασυρμού αυτοί κερδίζουν, ή μάλλον τρίλεπτο.

Καλησπέρα Εβίτα φιλάκια :)

kakos lykos είπε...

Τhomai το είπα και γω πιο πάνω, η μόνη λύση για να δούμε ποιότητα στην τηλεόραση, είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε τις σαβούρες, μόνο έτσι θα πάρουν το μήνυμα.

Καλησπέρα :)

kakos lykos είπε...

Ακριβώς όπως τα λες είναι Tyler!

Καλησπέρα :)

kakos lykos είπε...

Δυστυχώς Fri πάρα πολλά, αφού αρχίζω να αναρωτιέμαι, οι Κινέζοι με τα παράξενά τους είναι πιο πολλοί, ή τα σούργελα που θέλουν να γίνουν διάσημα;

Καλησπέρα :)))