Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Χώρισε τον άνδρα της για τον κροκόδειλο!



Μία γυναίκα από την Αυστραλία, λέει ότι χώρισε τον άνδρα της, όταν εκείνος της ζήτησε να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και στον κροκόδειλό της.

Η Vicki Lowing λέει ότι για κανέναν λόγο δεν θα άφηνε τον κροκόδειλο της Johnie μεγέθους 5ft, γιατί είναι σαν παιδί γι αυτήν.

Η 52χρονη mrs Lowing, που τον μεγαλώνει εδώ και 13 χρόνια, τον αφήνει να περιφέρεται ελεύθερος στο σπίτι και να κοιμάται ακόμα και με τον γιο της.

Η νοσοκόμα από την Μελβούρνη, υιοθέτησε τον κροκόδειλο απ' όταν τον βρήκε στο κατώφλι της το 1996,αναφέρει στην Daily Telegraph.

Ο άνδρας της Greg, είπε ότι η γυναίκα του ξόδευε πολύ χρόνο για το "κατοικίδιο" και της ζήτησε να τον δώσει, σε μία προσπάθεια να σωθεί ο γάμος τους, αλλά εκείνη αρνήθηκε και έτσι το ζευγάρι χώρισε το 2005.

Η mrs Lowing είπε:

"Ο σύζυγος μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, ο κροκόδειλός μου όμως δεν μπορεί μόνος του να ετοιμάσει το φαγητό του.
Μόλις άρχισα να ασχολούμαι με τον Johnie, ο Greg άρχισε να έχει πρόβλημα, μαλώναμε συνέχεια και υπήρχε μεγάλη ένταση στο σπίτι."



Μεγάλωσε τον Johnie, μαζί με τον γιο της Andrew, που είναι μόλις 18 μήνες μεγαλύτερος από τον κροκόδειλο, είπε ότι είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία, σαν να φροντίζει δύο παιδιά.

Όταν ο κροκόδειλος σταμάτησε να αναπτύσσεται, η mrs Lowing συνειδητοποίησε ότι είναι θηλυκός, γιατί τα ερπετά δεν έχουν εμφανή τα όργανα αναπαραγωγής.

Είπε σχετικά:

"Έπρεπε να πω στον Andrew, ότι ο "αδελφός" του είναι "αδελφή" του και συναντήσαμε πλέον πρόβλημα και με το όνομα Johnie, αφού αυτός ήταν αυτή.Παρόλα αυτά ήμουν κατά βάθος συγκινημένη γιατί πάντα ήθελα και μία κόρη."

Πηγή:Ananova

12 σχόλια:

ΛΕΩΝ είπε...

Αιώνια παιδιά οι άντρες....κι εγώ τον κροκόδειλο θα διάλεγα πάντως!
Καλησπέρα Λύκαινα

kakos lykos είπε...

Το να ζηλεύει κάποιος της αγάπη και την φροντίδα που δείχνει ο σύντροφός του σε ένα ζώο, ότι ζώο κι αν είναι αυτό, είναι το λιγότερο αρρωστημένο.Άλλο το είδος της αγάπης που δείχνουμε στο ζωάκι μας κι άλλο προς τον σύντροφό μας.Ο άντρας της έδειξε ανωριμότητα και πλήρωσε την συμπεριφορά του με τον χωρισμό.

Καλησπέρα Λιονταρίνα :)

rain είπε...

Χμμμμ...Συμφωνώ μαζί σου πως η συμπεριφορά του άντρα ήταν λίγο..κτητική...εγωιστική..δηλαδή ζήλευε και τη φροντίδα ως προς το παιδί?! Βέβαια μιλάμε για κατοικίδιο που μπορεί το βράδυ να σ'έχει για midnight snack! Μπερδεμένη ιστορία!
Ακου κροκόδειλο! Αγριεύτηκα νυχτιάτικά!

kakos lykos είπε...

Να σου πω την αλήθεια, το είδος του "pet" είναι κάπως!
Ότι υπεραγαπάει το συγκεκριμένο ζώο δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Αλλά...

Όλα αυτά τα εξωτικά είδη(αν και για την Αυστραλία είναι συνηθισμένο είδος), πιστεύω ότι πρέπει να ζουν ελεύθερα στη φύση και όχι να κοιμούνται αγκαλιά με τον άνθρωπο, πιστεύω ότι αν ο κροκόδειλος ζούσε ελεύθερος θα ήταν πιο ευτυχισμένος απ' ότι είναι στην αγκαλιά της στον καναπέ.
Ο πρώην σύζυγός της είναι ανώριμος, αλλά και αυτή έχει περίεργα γούστα ως προς τα ζώα που θεωρεί κατοικίδια.

Καλησπέρα Rain και καλό Σαββατοκύριακο :)

Anestis Ketsetzidis είπε...

Ε λίγο ακόμα και θα λαλήσουμε εντελώς.
Καλό βράδυ σε όλους.

kakos lykos είπε...

Ελπίζω να μην αργήσει κάποια μέρα να ταΐσει το "κατοικίδιό" της, γιατί την βλέπω να γίνεται κυρίως πιάτο!

Καλό βράδυ Ανέστη :)

Little Hope Flags είπε...

Θα ξυπνήσει καμιά μέρα και θα της λείπουν 2-3 δάκτυλα από κάθε χέρι...α πα πα! Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως ούφα! Αν ήθελε κόρη, ας υιοθετούσε ένα παιδάκι να κάνει κι ένα καλό!

Πειράζει που δε μπορώ να κατηγορήσω τον άντρα; Νομίζω ότι απήυδησε με αυτά που έβλεπε και σηκώθηκε να φύγει από το τρελοκομείο. Κρίμα μόνο που θα την πληρώσει ο γιος του...

Καλημέρα!

kakos lykos είπε...

Κοίταξε, ίσως το είδος του ζώου που υιοθέτησε ξαφνιάζει και σίγουρα πάντα υπάρχει ο φόβος να βγάλει αυτό το ζώο τα άγρια ένστικτά του.
Δεν βρίσκω όμως την συμπεριφορά της παράλογη, αν ήταν σκύλος δεν θα τον φρόντιζε;
Δεν θα κοιτούσε την διατροφή του, την υγεία του, την άνεσή του;
Η μόνη διαφορά είναι ότι είναι κροκόδειλος.
Από την άλλη ο σύζυγος ζηλεύει ένα ζώο και κάνει σαν μικρό παιδί, αφού δεν μπορεί να διακρίνει την διαφορά αγάπης από αγάπη.
Ίσως πάλι η σχέση τους να είχε φτάσει στο τέλος της και ο σύζυγος να έψαχνε την αφορμή για να πει το αντίο και την βρήκε στον κροκόδειλο.

Καλημέρα Carina και καλό Σαββατοκύριακο :)

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου αρέσουν τα τελεσίγραφα. Ούτε πιστεύω πως ο κόσμος είναι μόνο άσπρος ή μαύρος. Ίσως το ίδιο και η Vicki..
Δεν προσπαθείς να σώσεις μια σχέση που παραπαίει ζητώντας από τον άλλο ως δείμγα καλής θέλησης να εγκαταλείψει κάτι ή κάποιον που αγαπά!
Δεν διάλεξε τον κροκόδειλο, διάλεξε την αγάπη..

Καλό απόγευμα και καλό ΣΚ

Καλό απόγευμα και καλό ΣΚ

kakos lykos είπε...

Ο κροκόδειλος και κατά την δική μου γνώμη ήταν η αφορμή, έψαχνε μία ευκαιρία ο σύζυγος για να φύγει και την βρήκε, ήξερε ότι η γυναίκα του αγαπούσε το ζώο και δεν θα το έδιωχνε, έτσι της έκανε ψυχολογικό εκβιασμό.Μετέφερε με τον τρόπο του την ευθύνη σ' εκείνη για τον χωρισμό τους.

Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα Little Red Riding Hood :)

Μάτα είπε...

Εξαρτάται και ποσο ασχολιότανε με το ζωο η κυρία γιατί ξέρω περιπτώσεις που ορισμένες έκλαναν στην κυριολεξία τους άντρες τους για τα κατοικίδιά τους.Και συμφωνώ απόλυτα με την άποψη της Λύκαινας σχετικά με τα είδη κατοικιδίων που διαλέγουν μερικοί.

kakos lykos είπε...

Πολύ πιθανό να ήταν περιορισμένος ο χρόνος που αφιέρωνε στον σύντροφό της, γιατί μαζί με τον κροκόδειλο μεγάλωνε και ένα παιδί, την παράμετρο παιδί δεν την σκέφτηκε ο σύζυγος, ότι ήδη η σύζυγός του είχε πολλές ευθύνες;
Έστω ότι τον κροκόδειλο τον έδιωχνε, μετά αυτός τι θα έκανε θα άρχιζε και με το παιδί τους να τα βάζει;
Ακόμα...
Όταν υιοθετούμε ένα ζώο πρέπει να αφιερώσουμε πολλές ώρες γι αυτό, η φροντίδα του δεν είναι εύκολη υπόθεση, όλοι όσοι έχουμε κάποιο, ή κάποια κατοικίδια το ξέρουμε καλά, ειδικά αυτή που διάλεξε ένα σαρκοφάγο άγριο ζώο. Το μόνο που την κατακρίνω είναι η επιλογή του ζώου.

Καλησπέρα Μάτα :)