Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Κακόγουστο αστείο ή πραγματικότητα;



Μία γυναίκα με το όνομα Jennifer, έγινε θέμα συζήτησης στα βόρεια παράλια του Σίδνεϊ, αφού έγινε διάσημη από αφίσες πάνω σε τηλεγραφόξυλα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της περιοχής.



Τα ξημερώματα ο υποτιθέμενος εραστής της Jennifer έβαλε πέντε αφίσες διαδοχικά στις στροφές Bilgola, στο Barrenjoey Rd του Avalon, αυτή είναι η κύρια αρτηρία που συνδέει το Sydney με όσους ζουν στο Avalon και στο Palm Beach.Αναφέρει η Daily Telegraph

Τα συναισθήματά του ξεκίνησαν ρομαντικά,ήταν τρυφερά και μπορούσαν να αγγίξουν την καρδιά.

Το πρώτο αναφερόταν στο όνομα της, το δεύτερο ήταν πρόταση γάμου...Αλλά αυτά που ακολούθησαν μετά έκαναν τους περαστικούς να τινάζουν με έκπληξη τα κεφάλια τους.





Αμέσως μετά την πρόταση ο άγνωστος υποτιθέμενος εραστής δήλωσε ότι κάνει πλάκα και της ζητάει να χωρίσουν...



Η τελευταία κεραμίδα έρχεται όταν της δίνει διορία 6 ημερών να τα μαζέψει και να φύγει.

Η τοπική κοινωνία διαιρέθηκε, άλλοι μιλούν για κακόγουστο αστείο κι άλλοι στεναχωρήθηκαν με την δημόσια ταπείνωση μίας γυναίκας από τον εραστή της.

"Όταν το πρωτοείδα ήμουν πάνω στο ποδήλατό μου και ξέσπασα σε γέλια" λέει ο μικροπωλητής Jeff Kahler.

"Πολλές φορές υπάρχουν ωραία συνθήματα σε αφίσες, αλλά αυτά ήταν τα καλύτερα, αφαιρέθηκα εντελώς και ξέχασα την οδήγηση".

Ο πρόεδρος της περιοχής του Avalon, Rhiannon Johnston είπε:

"Σκέφτομαι ότι είναι μια φάρσα.Εάν όχι τότε η Jennifer ζει δύσκολες στιγμές."

Η τοπικές αρχές πήραν την απόφαση και κατέβασαν τις αυτοσχέδιες αφίσες, όχι για να προστατέψουν την τιμή και της αξιοπρέπεια μίας γυναίκας, αλλά γιατί αυτός που τις ανέβασε δεν είχε την απαραίτητη άδεια.

Επίσης υπάρχει ένα e-mail με θέμα:"Είναι φάρσα από τρία άτομα τους:Sean, John and Daniel.Αυτές είναι οι φωτογραφίες τους από το facebook"





Το μυστήριο όμως παραμένει.
Το e-mail με τις φωτογραφίες δίνει την απάντηση;
Κάπου στο Σίδνεϊ υπάρχει μια γυναίκα αποκαλούμενη Jennifer που είναι πολύ πληγωμένη; Ή κάποιος, κάπου έχει σκάσει στα γέλια;

Πηγές πληροφορίες:zougla,news.com.au,dailytelegraph.com.au

10 σχόλια:

Little Hope Flags είπε...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος στο Σίδνεϋ που γελάει, αλλά σίγουρα υπάρχει κάποια στην Αθήνα!

Καληνύχτα!

everything53 είπε...

Εμένα μου φαίνεται πως είναι καθαρά φάρσα κι ότι δεν υπάρχει η αναφερόμενη γυναίκα...

kakos lykos είπε...

Καλημέρα Carina :)

Και πιστεύω ότι είναι φάρσα που σκαρφίστηκαν οι 3 νεαροί του mail για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου και το πέτυχαν.Τους έβαλαν όλους να ψάχνονται.

:)))

kakos lykos είπε...

Βέβαια είναι φάρσα, υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες από το mail που έστειλαν στην telegraph, όπως επίσης και ένα print screen από ένα forum με φωτογραφία και σχόλιο του δράστη, στο link που έχω βάλει της telegraph.

Καλημέρα Everything :)))

Miss Pink είπε...

zntoiinggg...
ε και????
αυτο μου βγαίνει..
είτε ήταν αλήθεια είτε φάρσα..
ε και????
απλά για να μιλάνε γι'αυτούς??
οοοκκκκ... :ο)

kakos lykos είπε...

Ναι ακριβώς γι αυτό katerina, για να κάνουν της τοπική κοινωνία και τον τύπο της Αυστραλίας (και όχι μόνο),να ασχοληθούν μαζί τους για την πλάκα τους.

Καλημέρα :)

Tyler Durden είπε...

ένα χαρακτηριστικό της αποξένωσης και του τρόπου που ενημερωνόμαστε σήμερα: Διαμεσολαβημένα, χωρίς άμεση επαφή, αλλά και χωρίς καν σκέψη συχνά, πιστεύουμε ή και ασχολούμαστε υπερβολικά είτε με ανούσια πραγματικά γεγονότα,είτε και με φανταστικά ή και φάρσες, όπως αυτή με τον Αρη που θα πλησιάσει τη Γη όσο το φεγγάρι, urban legends κλπ

kakos lykos είπε...

Καλησπέρα Tyler :)
Αυτό ειδικά με τον πλανήτη Άρη έχει καταντήσει αηδία, εδώ και 4 χρόνια το βλέπω να φιγουράρει στο mail μου από γνωστούς και φίλους κάθε Αύγουστο. Όσο κι αν τους λέω να σταματήσουν να πιστεύουν βλακείες αυτοί εκεί το χαβά τους!

χαχαχαχαχαχα

Στο μεταξύ στην υποτιθέμενη ιστορία του χωρισμού τα δικά μας τα τσακάλια πίστεψαν ότι η ιστορία είναι πραγματική χωρίς να την ψάξουν, ιδιαίτερα στην ζούγκλα έγραψαν:
" Μια μοναδική έκπληξη περίμενε την Jennifer καθώς οδηγούσε στη συνηθισμένη της διαδρομή για να πάει στη δουλειά της, στην πόλη Bigola στην Αυστραλία..."

Αυτοί ανακάλυψαν και την Jennifer να οδηγεί και να βλέπει τις αφίσες!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα

korinoskilo είπε...

ουτε οι αγγλοι τετοιες κρυαδες βρε παιδι μου !!!


καλησπερες λυκαινα

kakos lykos είπε...

Εντελώς όμως!!!

χαχαχαχαχα

Καλησπέρα Korinoskilo :)