Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Το Σαββατοκύριακο της κραιπάλης.



Εδώ και μέρες είχαμε αποφασίσει ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν, θα κάνουμε delete για δύο μέρες την οικονομική κρίση, γιατί ως γνωστόν η φτώχεια θέλει καλοπέραση και και θα περάσουμε όσο πιο όμορφα μπορούμε, σύμφωνα πάντα με τα γούστα μας.

Εδώ και πολύ καιρό είχα βάλει μία ανάρτηση για το "final destination 4 3D", επί τέλους ήρθε στις Αθηναϊκές αίθουσες και σαν fun της ταινίας, φυσικά έσπευσα να την δω.
Το κανονίσαμε για χθες.
Είπαμε να πάμε στην προβολή των 6.30 για να μην έχει πολύ κόσμο, η βροχή όμως μας άλλαξε τα σχέδια, έβρεχε ακατάπαυστα μέχρι το απόγευμα, έτσι είπαμε όταν σταμάταγε εντελώς και άδειαζαν οι δρόμοι από τα ποτάμια, να ξεμυτίσουμε και μεις σαν τα σαλιγκάρια.
Έτσι η επόμενη επιλογή μας ήταν στις 8.30.
Κατά τις 7.00 ξεκινήσαμε για να είμαστε στην ώρα μας και να προλάβουμε να βγάλουμε και εισιτήρια με την άνεσή μας.
Στις 7.45 φτάσαμε στο Village Park στον Ρέντη, χαρήκαμε που είχαμε τόση άνεση χρόνου...κούνια που μας κούναγε!
Η ουρά απίστευτη, θύμιζε μισοκουλουριασμένη ανακόντα που γέμιζε ασφυκτικά τον χώρο των εισιτηρίων, κάθε τόσο κοίταζα τις μεγάλες οθόνες και έβλεπα ότι είχε εισιτήρια, κατά τις 8.15 φτάσαμε μπροστά στο ταμείο και μαζί με μας η οθόνη έδειχνε πλέον περιορισμένες θέσεις.
Ρωτάμε ποιες είναι αυτές;
Και μας λένε:
-Έχω αριστερή σειρά στον τοίχο, δεξιά σειρά στον τοίχο...
-Λέω τίποτα κέντρο δεν παίζει;
-Πως τρίτη γραμμή από την οθόνη.

Τρίτη σειρά κέντρο, τα πάντα πάνω μας λες και είμαστε μέσα στη ταινία, σκεφτόμουν ότι θα στραβωθούμε...μέχρι να συνεννοηθούμε αν θέλουμε τις θέσεις...

-Αχ συγνώμη δεν παίζει πλέον η τρίτη σειρά, τις έπιασαν.

Άκρη δεν καθόμουν με τίποτα ήθελα να φχαριστηθώ την ταινία.

-Ok, δώσε μας για την επόμενη προβολή που είναι στις 10.30 μεσαία σειρά, στο μέσον της αίθουσας και κέντρο.
-Χμμμμ όπως βλέπω και δω, στον τοίχο έχω και μεσαία σειρά στην τρίτη γραμμή από την οθόνη.
-Την τρίτη γραμμή στη μεσαία σειρά και γρήγορα μην την πιάσουν και αυτή.
...

Το πρόγραμμά μας ερχόταν τούμπα με τις εξελίξεις, εμείς θέλαμε να δούμε νωρίς την ταινία, μετά να κάνουμε ένα πέρασμα από το Allou fun park και να τελειώσουμε την βραδιά μας με παιχνίδι.
Έτσι η επίσκεψη στο Allou αναγκαστικά έγινε πρώτη, αλλά δεν μπορούσαμε λόγω χρόνου να κάνουμε ότι θέλαμε.
Ήθελα να μπω στο καινούριο στο 4D που είναι ένα είδος εξομοιωτή 3D, η κάθε προβολή όμως κρατούσε 20 λεπτά και η ουρά μία ώρα, έτσι το αφήσαμε για την επόμενη φορά που θα πάμε.
Το Star flyer δοκιμάστηκε και μάλιστα στην ψηλή του έκδοση των 62 μέτρων...
Όχι από μένα φυσικά...είμαι ζώδιο της γης και θέλω να πατάω σταθερά τα πόδια μου στο έδαφος(αιγόκερως γαρ), αλλά από το exteme μέλος της παρέας, όσο μεγαλύτερη αδρεναλίνη βγάζει ένα παιχνίδι, τόσο περισσότερο θα το αγαπήσει.
Εγώ έμεινα από κάτω να κοιτάζω ψηλά στον ουρανό μερικούς μουρλούς να στροβιλίζονται στο κενό και να μούρχονται στο νου σκηνές από το "final destination 3" με το λούνα παρκ!!!
Τα τρία λεπτά που κράτησε η πτήση στο κενό μου φάνηκαν ατελείωτα.
Όταν κατέβηκε, είχε ένα περίεργο χρωματάκι αυτό που λέμε το εκρού του νεκρού και εκεί που είπα ουφ έφτασε στη γη όλα καλά, ακούω το :

-Θέλω να ξανανέβω.
-Ok θα ξανανέβεις ...αλλά την επόμενη φορά,πάμε τώρα να δούμε το σπλάτερ γιατί πήγε ήδη 10.00.

Φτάνουμε στον κινηματογράφο, αυτή την φορά μία άλλη ουρά σε στυλ ανακόντα μας περίμενε, ε να μη πάρουμε κάτι να τσιμπήσουμε; όχι πολύ, ίσα για το δόντι, καμιά coca cola, κανένα νάτσος με τυρί, κανένα δρακουλίνι, κανένα hot dog, ψιλοπράγματα...
Θα πείτε με το δίκιο σας:

"Βρε αναίσθητα γουρούνια βλέπατε να πετάγονται αίματα στη μούρη σας και σάρκες και κεφάλια και μπορούσατε και τρώγατε;"

Κι όμως μπορούσαμε!
Τελικά η τρίτη σειρά από την οθόνη αποδείχτηκε τέλεια!
Δεν κούραζε καθόλου και είχες την απόλυτη αίσθηση του 3D σαν να πρωταγωνιστούσες και συ μέσα στον χαμό.
Η τεχνική αυτή προσθέτει πάρα πολύ σε μία ταινία που έχει δράση, δεν ξέρω αν θα μου άρεσε τόσο αν την έβλεπα σε απλή προβολή, άσχετα αν είμαι fun των ταινιών "final destination".
...

Σήμερα το μεσημεράκι είπαμε να φάμε υγιεινά, Μεσογειακή διατροφή ή αλλιώς Κρητική κουζίνα!
Αν συνεχίσω για καιρό να κάνω για καιρό αυτήν την υγιεινή διατροφή, με βλέπω τετράφυλλη ντουλάπα σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, αλλά το συγκεκριμένο μαγαζί έχει κολασμένες γεύσεις, όσες φορές έχω πάει εκεί δεν απογοητεύτηκα.
Τα πάντα καλοφτιαγμένα σαν σπιτικά, αχ ρε "Ρακάκι" σε λίγο δεν θα μου χωράει το βρακάκι με τις νοστιμιές σου.
Από τις 2 το μεσημέρι έφαγα, αλλά τα συκωτάκια, ο ντάκος και το γαμοπίλαφο χορεύουν ακόμα πεντοζάλη στο στομάχι μου, δεν φταίει κανείς η λαιμαργία μου τα φταίει όλα, ήρθα και έγινα μπαλόνι...μία καρφίτσα ρε παιδιά να ξεφουσκώσω!
Από αύριο πάλι δίαιτα, αρκετά ξεσάλωσα!

8 σχόλια:

Little Hope Flags είπε...

Δεν το πιστεύω ότι είδες το FD4! Καλό το 3D αλλά σαν υπόθεση...πόσοι πια μπορούν να πεθάνουν σε αυτές τις ταινίες;; Η πρώτη είναι η καλύτερη μπάι φαρ!

Το ΣΚ θέλει καλοπέραση γιατί αλλιώς δε βγαίνει η βδομάδα, ειδικά τώρα που χει..φθινοπωριάζει σιγά-σιγά!

Καλή εβδομάδα!!

Το χρυσό ΠιΠι είπε...

ξέχασες το σουφλέ σοκολάτας που έγλυψες και το πιάτο. Καλά που βοήθησα στο γαμοπίλαφο!

kakos lykos είπε...

Κοίταξε Carina ο βασικός άξονας και στις 4 ταινίες είναι ο ίδιος, το 3D όμως έκανε μεγάλη διαφορά.Είχες την όραση των ηρώων που πέθαιναν, έβλεπες το φονικό αντικείμενο να έρχεται πάνω σου,ήταν άλλη αίσθηση.

Καλή βδομάδα και σε σένα :)

kakos lykos είπε...

Ναι ρε λιχούδη, δεν σου έφταναν τα δικά σας πιάτα, που συν τις άλλοις είχατε και σεις γαμοπίλαφο, έβαλες χέρι και στα δικά μας!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Καλή βδομάδα σατανική μου :))))

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Το τι βροχή φάγαμε το Σάββατο δεν το συζητώ. Ήμουν και εγώ εκεί... Όχι στο Village, στην Αθήνα, στο πατρικό. Τόσα χρόνια εκεί και ποτέ δεν θυμάμαι να έβρεχε δύο μέρες σερί και με τέτοια ένταση....
Πάντως μου φάνηκε ότι παρόλα αυτά πέρασες πολύ όμορφα! Πάντα να περνάς καλά Λύκαινα! Φιλάκια πολλά!!!!

Leviathan είπε...

exo dei mono ta 2 prota....alla auto mallon 8a to do.. kali evdomada!!!! filiaaaa!! :)

kakos lykos είπε...

Eίναι ήδη πάνω από βδομάδα και εδώ που βρέχει καρεκλοπόδαρα με μικρά διαλείμματα καλού καιρού. Φθινοπώριασε για τα καλά Σταυρούλα, εκεί πάνω σας βλέπω σύντομα να ανάβετε και σόμπες, τι να ευχηθώ καλό Φθινόπωρο ή καλό χειμώνα τελικά;

Καλό βράδυ να έχεις :)

kakos lykos είπε...

Καλησπέρα Leviathan, όταν πας να το δεις να προτιμήσεις την 3D προβολή, γιατί αυτή κάνει την διαφορά, αν δεις την απλή, ίσως σου φανεί μία από τα ίδια με τις προηγούμενες ταινίες.

:)