Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Solarium...για κατοικίδια!!!




Πολλοί είναι αυτοί που αντιδρούν στην χρήση του solarium, σκεπτόμενοι μακροπρόθεσμα ότι μπορεί να προκαλέσει βλάβες στον οργανισμό από την ακτινοβολία.
Παρ' όλα αυτά, οι κατασκευαστές gadgets, δεν πτοούνται, έτσι μετά από τα solarium για ανθρώπους, έρχονται τώρα και τα solarium για τα κατοικίδια μας!
Κατά καιρούς έχω δει πολλά εξωφρενικά προϊόντα να δημιουργούνται για τα αγαπημένα μας ζωάκια, που πρωταρχικά δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για ανθρώπους.



Η αρχή έγινε με την μπύρα για σκύλους, τώρα έφτιαξαν το solarium, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν, πάντως εγώ στα ζώα μου δεν θα πάρω ούτε το ένα, ούτε το άλλο.Οι εταιρείες αυτές ποντάρουν στην αγάπη που έχουμε στα κατοικίδια μας και προσπαθούν να μας πλασάρουν ότι αηδία σκεφτούν.Τ'αγαπάω πολύ τα κατοικίδια μου, και δεν έχω σκοπό να τα βλάψω αγοράζοντας αμφίβολα προϊόντα που καλύπτουν μόνο την ματαιοδοξία του ιδιοκτήτη, και το πιο πιθανό; Βλάπτουν αυτές τις τετράποδες ψυχούλες που δεν φταίνε σε τίποτα.

Την είδηση αυτή για το solarium την είδα στο pathfinder, ας ελπίσουμε ότι θα είναι πολύ λίγοι αυτοί που θα αγοράσουν αυτό το gadget.

"Ηλιοθεραπεία για κατοικίδια;

Το καλοκαίρι έρχεται, όμως εσείς που θέλετε να διατηρήσετε το φυσικό σας μαύρισμα μετά το τέλος της εποχής μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε κάποιο μηχάνημα μαυρίσματος.

Όμως τι θα συμβεί με το κατοικίδιο σας; Λοιπόν, το SunSpa έχει την τέλεια απάντηση με το νέο κρεβάτι μαυρίσματος για το κατοικίδιο σας το οποίο μπορεί να προσφέρει μια θεραπεία περιποίησης στο αγαπημένος σας κατοικίδιο χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεται στον ήλιο ή να λερώνει τα όμορφο τρίχωμα του στην αυλή.

Το νέο SunSpa φέρει μια ενσωματωμένη ξύλινη καμάρα που επιτρέπει στο κατοικίδιο σας να τεντώνεται ενώ του παρέχει ταυτόχρονα την τεχνητή ζεστασιά μιας ηλιόλουστης ημέρας.

Η θερμοκρασία της λυχνίας μπορεί να φτάσει τους 80-85 βαθμούς και διαθέτει αυτονομία 5,000 ωρών ενώ καταναλώνει 150 watts.

Μάλλον δεν πρόκειται για την πιο σοφή αγορά που θα μπορούσατε να κάνετε αλλά όπως φαίνεται η αγορά μας είναι αρκετά μεγάλη για να δικαιολογήσει και τέτοιου είδους προϊόντα."


ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Να πάει δηλαδή το ζωάκι να τεντωθεί να ακουμπήσει άγαρμπα πάνω στη λάμπα , ή να πάει να μυρίσει από περιέργεια το νέο απόκτημα, και να γίνει ψητή η μύτη του, ή η πατούσα του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Re eeeeeeeeeeeleos pia m tn ka8e m****a p vriskei k mia nea vlakeia g n vasanizei t kakomoira t zwakia..Eleos 3ana..!!T akousa t meshmeri k st radio k emeina..Ase..Asxeto alla smr exases p dn akouges tn swthriou st tmhma mas..Molis mas edwse kolles anaforas erxetai k m leei: N grapseis euloghmena m tn fwtish t 8eou k kati tetoia..E-L-E-O-S!!!!!!!!!xaxaxa!!!!!
Elpida,C'4

Ανώνυμος είπε...

AAAAA!!!!!
An einai..epeidh apo edw mperdeuomai ligaki n t leme,n s dwsw t e-mail m??
Egw st dinw k eC aaaaaan 8es m knC add..
Loipon(pali m epiase h akatasxeth flyaria m..)
**********@********
Aaaaaaaaaaaaan 8es(st 3analew) steile m kanena mnm,ok??
Filia polla!!!!
Elpida,C'4(3ana)

kakos lykos είπε...

Ric Ταϊβανέζικα δεν ξέρω, αρκετά έπαιξες κάνοντας spam σε αναρτήσεις το ηλεκτρονικό σου ίχνος το έχω, δεν θα βάλω πολλές λεπτομέρειες για σένα, λίγα πάντως, όπως και το ότι μπήκες στις αναρτήσεις μου μέσω του profile μου, μπορείς να τα δεις και εσύ εδώ

kakos lykos είπε...

Χμ για να κάνουμε μία μετάφραση των links που μας δίνεις στα Αγγλικά:

"Blogger ο/η ric είπε… and sogo and plus, plus and, colors, characteristic and characteristic and, AV and AV, SEX and, a and a, A and h, adult and A, lust and lust, chromatic literature and colors, lust and lust chromatic and chromatic color and color and, mainland and kk department, harem, harem and 85cc and 85cc and, and good and good and A, articles, and good and, base and at firing cable, lust and and under, and A, adult, love public affairs and colors, color, lust, lust and lust, chromatic literature, lusts and aio friend love, lust, Taiwan colors and, colors, person colors and colors, love and, single leaf"

Για μετέφρασε και συ τώρα την απάντησή μου στην γλώσσα σου όποια κι αν είναι αυτή:

Πάρε τα links σου καραγκιόζη ric disa ή όπως στο διάολο σε λένε και βάλτα εκεί που ξέρεις αρκετά με την μαλακία σου.