Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

Γυμνή ποδηλατοδρομία!!!...Η συνέχεια.




Μόνο αδαμιαία δεν μπορεί τελικά να χαρακτηριστεί η περιβολή των ποδηλατών, υποχρεωτικά καλυμμένα έπρεπε να είναι τα επίμαχα σημεία του σώματος που θα μπορούσαν να σκανδαλίσουν, ή να προκαλέσουν, ο λόγος η εισαγγελική "προτροπή", αλήθεια η λέξη προτροπή πότε άλλαξε σημασία, και σημαίνει υποχρεώνω;
Προτρέπω= παροτρύνω, ενθαρρύνω, παρακινώ.
Ένας από τους ποδηλάτες δεν θέλησε να ακολουθήσει την "προτροπή"... και ακολούθησε η σύλληψη του από τα όργανα (της τάξης), γιατί ήταν σε κοινή θέα τα δικά του όργανα.


Θεσσαλονίκη: Ποδηλατοδρομία γυμνιστών για την αλόγιστη χρήση Ι.Χ.


Ολοκληρώθηκε απόψε(χθες) η πρώτη διεθνής ποδηλατοδρομία γυμνιστών που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στην αλόγιστη χρήση του Ι.Χ. και υπέρ της χρήσης του ποδηλάτου, ως μέσου μεταφοράς.

Οι διαδηλωτές στην πλειοψηφία τους - λαμβάνοντας υπόψη την εισαγγελική προτροπή - παρέλασαν ημίγυμνοι, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του σώματος τους και βάφοντας το υπόλοιπο με διάφορα πολύχρωμα σχέδια. Στην πορεία συμμετείχαν και τετράτροχα ποδήλατα - «άρματα» με περισσότερους του ενός επιβάτες.

Σε απόσταση εκατόν μέτρων από την αφετηρία της πορείας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, στην είσοδο της πόλης, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για λίγη ώρα τους ποδηλάτες και απομάκρυναν μέσα από την «πολύχρωμη» πομπή, έναν αλλοδαπό ποδηλάτη με αδαμιαία περιβολή, επιτρέποντας στους υπόλοιπους να συνεχίσουν.

Η πορεία συνεχίστηκε κανονικά μέχρι τον Λευκό Πύργο. Στη συνέχεια οι διαδηλωτές επέστρεψαν και έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή με αίτημα την απελευθέρωση του αλλοδαπού, στον οποίο δεν επιτράπηκε να πάρει μέρος στην πορεία, που αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: